—-
Ja sam pomislila isto na Dubrovčanku, valjda ne konzumira već onu linoladuuuuu 🤭🤭🤭
Sad kad me prestigla s porodom 🙉 pa hoću ja ikad rodit hahaha
Kud bas linoladu odma😂😂😂😂.
Pa sad bas i mene zanima. Inace se javi, danas je nekako tiha🧐😂
Valjda nas nije izdala 🙈🙈 možda kreči po uzoru na nas, da potakne neš 😂😂
Pau18 čestitam ❤️🤗
Arsancres ja bih na tvom mjestu pustila tatu da je on odvede kod prijatelja, mislim da bi bilo lakse i njoj i tebi.
Kod mene je situacija bas kritična sto se tog tiče, nikad se nije odvajala od mene, sve vise razmišljam da ću ići sama roditi da ona može s tatom biti 😢 A opet mi tako zao i da muž ne bude prisutan kad nam nova beba dodje na svijet 😭 Preteško mi je to… Teško je predvidjeti kakva će biti situacija, vidjet ćemo još.
Sunasce eto nepotrebnog stresa… drago mi je da je sve dobro s bebom ❤️
Amelie ja sam vodila prvu trudnocu do sedmog mjeseca u Zg, slično je to zapravo, samo sto ti ovdje zdravstveno pokriva tri UZV-a tijekom trudnoće, u točno određenim tjednima. Ako želiš neki dodatni platiš 70ak eura. Pregledi na početku svakih mjesec dana, pa onda svakih dva tjedna i na kraju jednom tjedno.
Ja sam zadovoljna vodjenjem trudnoće, i porod mi je u lijepom sjećanju, nadam se ponovo dobrom iskustvu 😊
Dubrovcanka mislimo na tebe ❤️ A možda žena samo odmara 😅
Pau18 čestitke!!! 🥳🥳🥳 Bebač je baš taman! Jesi ti to onda na carski ili? Nadam se da će ti biti bolje uskoro. 🤞🤞🤞 Javljaj stanje kad stigneš i što ste saznali.
Tonka mala je da pokucam bolje, temperaturu imala samo taj jedan dan i prošlo bez snižavanja. Jedino je kašalj još prisutan. Sad je pred sat vremena imala neke nočne tantrume.. Hoće nešto, pa neće, pa hoće pa neće pa deračina pol sata, jedva se smirila. 🤦♀️
...
Čestitke ostalim curama na urednim pregledima.. 💖
...
Mi smo mislili tih zadnjih dana pred termin da moja mama dođe i bude s nama jer inače moj ne može samnom u bolnicu. Ako se desi ranije kakva hitna situacija, ništa, ostat će on sa curama, a ja odo sama. 🤷♀️
Elle i moja je imala frenulum, ali očito neki blaži oblik jer joj nije smetalo kod dojenja. Ipak, patronažna i pedijatrica su nam preporučile da to riješimo jer nije sigurno da li bi joj kasnije u životu pravilo problem kod izgovora. Tako da smo i mi "cvaknuli" u Klaićevoj, al tek negdje sa 3 mj. Više mene bilo strah i frka nego nju. Gotovo za sekundu dve, isto tolko možda krvari i bude malo uza i to je to. Naravno što prije to bolje. Ne treba odgađati ne znam kako dugo jer što je dijete starije taj dio bude zadebljaniji pa ide teže ili jednostavno zato što dijete bude svjesnije situacije, pa se mora dati lokalna itd. Ovako dok su još mali i nemaju pojma ide brzinski i bez problema.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Vidim sve pišete da je na porodu za partnera obavezna FFP2 maska? To je ona malo skuplja? Znači moramo i to nabaviti, da ne dođe samo sa običnom. 😬
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta hvala ti na podijeljenjenom iskustvu, baš je sve onako kako sam i pročitala istražujući. Ma koliko sam shvatila patronažnu to njeno umaranje tokom jela i odmaranje je kombinacija toga što je sitnija i frenuluma. Ma odmah sam znala da će to boliti više mene nego nju Svakako ćemo to rješiti što prije,ako se dugo čeka u Klajićevoj postaje i privatne opcije. 😊 i da treba mu ta maska, mislim da sam ju ja oko 5kn platila u ljekarni. Uzela sam i sebi jednu ali ja sam imala običnu. Još u predrađaoni sam ju spustila i zamolili su me samo da stavim dok je bio anesteziolog u rađaoni. Pa sam se tijekom trudova i svega sjetila da mi je to jedina obična i da kaj ću na odjelu, panika... suprug je imao u torbi 2 pa mi spremio u ruksak da se smirim🤣 Na kraju mi nije trebalo jer nisu se nosile maske tamo, samo me jedna sestra "zamolila" da stavim masku dok mi je jadna morala objasnit kak da stavim malu na sisu 🙄 Evo sad sam se prisjetila te "toplote i ljubaznosti" kod većine sestara i odmah se naživcirala.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Pitanje za cure koje znaju i/ili one koje ce roditi ili jesu u Petrovoj.
Dakle MM je izrazio zelju da bi volio prisustvovat porodu 🤔 da u soku sam jer prije a-a ne…da li je nuzno imati tečaj položen? Ili moze i bez polozenog tecaja?
Nama je rečeno da mora.. pogledajte na stranicama domova zdravlja Zagreba kad je idući tečaj pa si to odslušate i samo odnesete potvrdu:)
Na Rodinoj stranici sam citala pa ne pise da mora ali reko da pitam. Ti ces isto u Petrovoj roditi?
Ja sam prije mjesec dana pitala svog ginekologa koji radi u Petrovoj i rekao je da je potreban tečaj. Pa sad jedino ako se nešto promijenilo od tad.. ne znam. Najbolje ti njih nazovi. Ako beba dođe ranije onda će najvjerojatnije biti Petrova.. a ako bude sve ok i porod iza 37. tj. onda vj doma.
Ja sam jučerr pitala, i ne mora se.
Termin 26.03.
Vidim sve pišete da je na porodu za partnera obavezna FFP2 maska? To je ona malo skuplja? Znači moramo i to nabaviti, da ne dođe samo sa običnom. 😬
Ma daa, ima u ljekarni. Kupiš 2 kom i nek čekaju porod 😀
Termin 26.03.
Elle, a vidiš ja opet pitala u Osijeku za tu masku za muža i gledali me ono kao "sta priča ova"i onda kad su shvatili sta pitam mrtvo hladno rekli "ma gospođo istu kao što vi sad imate". Ali mislim da ćemo mi tu jednu kupiti za svaki slučaj za muža. A u kofer sam stavila par novih običnih za sebe.
Ma da, moj imao najobičniju masku, a ja nikakvu to sam poslije skužila 😂
Jutro 💞
Zana i Plavo nebo super za dobar pregled 😍
Pau18 dobrodošao Petar 💙čestitam vam od srca i želim brz oporavak 💝😍😇
Sunašce super da je sve ok na kraju 😍 sada samo mirno do kraja 🤗
Elle neka se malenoj to što prije riješi pa da može dobro papati 🤞🤗
Omerta drago mi je da je mala bolje 😊
Nešto sam propustila. Tko je Josipa? 🤣
Maske i korona jel se meni čini ili lagano padaju u zaborav 🥳
31👩❤️💋👨38
Jutro 💞
Zana i Plavo nebo super za dobar pregled 😍
Pau18 dobrodošao Petar 💙čestitam vam od srca i želim brz oporavak 💝😍😇
Sunašce super da je sve ok na kraju 😍 sada samo mirno do kraja 🤗
Elle neka se malenoj to što prije riješi pa da može dobro papati 🤞🤗
Omerta drago mi je da je mala bolje 😊
Nešto sam propustila. Tko je Josipa? 🤣
Maske i koronajel se meni čini ili lagano padaju u zaborav 🥳
Da da, preuzela ih kriza u Ukrajini, pa se panika preselila. Inače bi vjrj još tupili svaki dan o koroni
Termin 26.03.
Sortiraj odgovore
Najstariji