Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    05. Ožujak 2022. 09:58

Meni je sinoć bilo uzaas, od jutra BH kontrakcije i to bas ucestale, i kod mirovanja i kod kretanja. Tek navecer kad sam vec mislila da cu morati se uputiti u bolnicu jer me brinulo koliko dugo traju se umirilo i zaspala sam hvala Bogu. Danas mi dolaze moji starci, muz radi cijeli dan. Tak da malo uskaču oko klinaca, da malo bar usporim ritam. Rano nam je za van maminog trbuha još🤗. Nek se strpi bar jos malo. 

plavo_nebo
    05. Ožujak 2022. 10:07

Pau28 čestitam!
    Muževi na porodu - moj nije bio na prvom, nije se ni moglo a i on kaze da se boji. Opcenito on se boji vidjet krv i sve to tako da mislim da stvarno nije za ic tamo 😅 a i sad ne znam kud bi sa malom da on ide 🤔

• Nooha
    05. Ožujak 2022. 10:38

PAU28 čestitam - brzo si ti to riješila 🌹🌺🌹🌺🌹🌺
    No moram priznati da me vijest da je Cezar konačno stigla do svog curetka apsolutno oduševila, jer kad čovjek vidi njezin potpis i muku koju je prošla do sad, smrzne se.
    Vjerujem da će uz malo liječničke intervencije beba Josipa uskoro biti sa mamom. 🌺❤️🌷❤️💯
    Tako da ti draga CEZAR od srca čestitam! 

Amelie
    05. Ožujak 2022. 10:41

Vi tipkale cijelu noć i jutro!:)) 🙈
    Čitam i čekam da vidim tko je Josipina mama🤭🤭 Čestitam draga Cezar!! Napokon je stigla!! 🥰❤️❤️🌈🌈 Kad stigneš javi se.. 
    Sad postaje baš nekako napeto dolaziti na forum..koja je iduća!??;)) Dubrovčanka ti samo spavaj ako te tijelo traži.. moguće isto priprema pred oluju;) 
    Tanja nemaš trakicu pa ne znam koliko si točno trudna?! Nadam se da neće još ako je prerano.
    .
    .
    Trebati ću malo pomoć oko kupovine posteljine.. jeste kupovale one neke zaštite nepromočive za madrace? Gdje je to najbolje uzeti? I koliko točno posteljine ste uzimale?
    I da, zanima me u čemu planirate staviti bebu da spava.. znači beba peti mjesec? Nije vruće.. nije jako zima.. vidjela sam da vreće za spavanje uglavnom idu od trećeg mjeseca života ili sam u krivu? Što do tada? Hvalaa

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Arsancres
    05. Ožujak 2022. 11:31

Meni je ta muževa podrška jako puno značila, ali stvarno. Nisam ni mogla zamisliti koliko.. A to da mislite da neće moći ili se pitate kako i šta, e sve budu pregrmili, moj je inače lik koji mora odspavat 15min bar u danu, ja nekad pomislim da ima narkolepsiju🙉 čovjek je u stanju sjedit u gostima na kavi i oči mu se sklapaju, ono zaspat će od umora i to je to, ne može se kontrolirat uopće.. A na porodu je bio u boksu od 11 navečer do skoro 10 ujutro, nije ni pio ni jeo ni piškit otišao doslovno, vratio se doma autom, ne znam kak je dovezao, zamjenio samo auto za službeni i otišao na posao, a radi na terenu 8 sati, do 15h na poslu bio i onda sjeo na tramvaj da ne gubi vrijeme u toj gužvi popodne do bolnice i došao još u posjetu meni. Ne znam kak je izdržao evo majke mi, ali valjda i njih operu ti hormoni i koješta i dobiješ neku snagu u toj situaciji 😅

Arsancres
    05. Ožujak 2022. 11:39

Meni pregled prošao super, čula žene u rađaoni😂😂
    Bio je neki mladi doktor, možda onaj koji je bio i tebi Elle, djeluje mi ko specijalizant, nisam ni gledala papire, vjerojatno i je, a sav mekan, drag, onako detaljan.. Da mi takav neki bude na porodu bar, odma bi mi bilo lakše 😅 on meni stalno gospođo, gospođo, sad ću ja ovo, ma baš onak kak bi i trebali biti svi, bit će taj super za par godina ako si ne umisli 🤭🤭
    I Lovely ma totalno te kužim, ja kažem još ono ajde par mm nekad bi pregrmila zbog svog mentalnog mira, ali apsolutnonse slažem s tobom. Meni muž zna kenjat kak ja kao uvijek neš izvodim i prigovaram majstorima, njemu to sve može proći.. A moš mislit, ako ti ja platim jedno i to dogovorimo e pa onda je to, a ako ne znaš onda reci odmah da ne znaš i dobro, a ne kad se posao dogovara sve može, a onda k.
    Mi smo sigurno 6 ili 7 majstora otjerali, žao mi da nismo i više. Imali smo keramičara na preporuku, kao tip top, jbt dogovorim fugu 1.5mm, on meni doslovno 4mm negdje napravi, e sve je vadio van i još platio nove pločice, a na koncu sam mu rekla da kupi alat i gubi se. Još tip ono mene pored zdravih oči uvjerava da ne može to tak.. A ne, ne može. 5 komada može, a 10 ne može.
    Treba njih sve pratiti jer to je tvoja lova, nebitno ni koliko je kuhinja, nekom je i ona od 2000kn bogatstvo i ne znaš ono jel netko to jedva sebi priuštio, izvoli napravit kak treba. Ali naravno, kad još tak daš lovu za nešto paprenu, sigurno više te boli

• _Katja_
    05. Ožujak 2022. 12:13

Ajmeee, Cezar nam je rodila 🤗 Čestitam ❤️❤️
    Potpisujem sve sto je Nooha gore napisala, nakon toliko muke koju je prošla… nadam se da će sve biti u najboljem redu s malom Josipom 🥰 Brz oporavak vam želim! 
    Ugodan vikend svima, odmorite se 😊

Tejuska♡
    05. Ožujak 2022. 12:37

Cure zaista,puno vam hvala svima na divnim rijecima ♡ Dala sam muzu da procita vase poruke🤗samo se je nagnuo,poljubio i rekao da me puno voli♥️
    Rascmoljila sam se skroz 🥲 
    Sada me neki mir obuzeo eto..
    Da se pohvalim stavila sam prvu turu robice za malecku prati 🤗 
    Cezar cekamo te,nestrpljivi smo mi ovdje koji nisu na FB 🫂
    Arsancres super za pregled🥰
    Recite mi ako znate,do kada se tolerira da si trudna,kako da kazem,do kojeg tjedna trudnoce? 42 tt ili? Kad onda krece induciranje ako se ne pokrene? Mene je nekako iza 40tt sve strah,da se ne pokaki u plodnu vodu i slicno 😶

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    05. Ožujak 2022. 12:39

Amelie

Čitam i čekam da vidim tko je Josipina mama🤭🤭 Čestitam draga Cezar!! Napokon je stigla!! 🥰❤️❤️🌈🌈 Kad stigneš javi se..
    Sad postaje baš nekako napeto dolaziti na forum..koja je iduća!??;)) Dubrovčanka ti samo spavaj ako te tijelo traži.. moguće isto priprema pred oluju;)
    Tanjanemaš trakicu pa ne znam koliko si točno trudna?! Nadam se da neće još ako je prerano.
    .
    .
    Trebati ću malo pomoć oko kupovine posteljine.. jeste kupovale one neke zaštite nepromočive za madrace? Gdje je to najbolje uzeti? I koliko točno posteljine ste uzimale?
    I da, zanima me u čemu planirate staviti bebu da spava.. znači beba peti mjesec? Nije vruće.. nije jako zima.. vidjela sam da vreće za spavanje uglavnom idu od trećeg mjeseca života ili sam u krivu? Što do tada? Hvalaa

I ja se pitam za posteljinu 🤔 Niti je hladno niti je vruće tada 😳 Što se tiče nepromočive podloge, naručila sam iz Ikee i cini mi se dobra

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Amelie
    05. Ožujak 2022. 12:42

Demi30

Amelie

Tanjanemaš trakicu pa ne znam koliko si točno trudna?! Nadam se da neće još ako je prerano.
    .
    .

I ja se pitam za posteljinu 🤔 Niti je hladno niti je vruće tada 😳 Što se tiče nepromočive podloge, naručila sam iz Ikee i cini mi se dobra

Super.. pogledam na njihovoj stranici.. ako koja ima još neku preporuku samo pucajte!;) Hvala!

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.