Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    05. Ožujak 2022. 08:27

Pau18

Magy107

Elle, a vidiš ja opet pitala u Osijeku za tu masku za muža i gledali me ono kao "sta priča ova"i onda kad su shvatili sta pitam mrtvo hladno rekli "ma gospođo istu kao što vi sad imate". Ali mislim da ćemo mi tu jednu kupiti za svaki slučaj za muža. A u kofer sam stavila par novih običnih za sebe.

Ma da, moj imao najobičniju masku, a ja nikakvu to sam poslije skužila 😂

Ja vjerujem da bi i u Petrovu pustili s običnom, ali ajd kad su već tako rekli, nek se ispoštuje 

Termin 26.03.

Arsancres
    05. Ožujak 2022. 08:37

Margita1906

LucK

Jutro 💞
    Zana i Plavo nebo super za dobar pregled 😍
    Pau18 dobrodošao Petar 💙čestitam vam od srca i želim brz oporavak 💝😍😇
    Sunašce super da je sve ok na kraju 😍 sada samo mirno do kraja 🤗
    Elle neka se malenoj to što prije riješi pa da može dobro papati 🤞🤗
    Omerta drago mi je da je mala bolje 😊
    Nešto sam propustila. Tko je Josipa? 🤣
    Maske i koronajel se meni čini ili lagano padaju u zaborav 🥳

Da da, preuzela ih kriza u Ukrajini, pa se panika preselila. Inače bi vjrj još tupili svaki dan o koroni

Da, više nema korone, al ima rata. Meni se muž testira svaka 2 dana, krenuo od ponedjeljka i sad jučer krenuo opet, dođe u taj DZ, zatvoreno, a rade kao do 19.15, barem je tako oglašeno, odem na taj info web opet, vidim piše nova odluka, znači u čet stavljeno, ukida se to mjesto, još su 2 ili 3 ukinuli, a ova postojeća skratili im radno vrijeme 😖😖🤦‍♀️ baš su klošari. Sad odjednom ne postoji ništa više. Na kraju našla ja testiranje blizu prije koncerta Let3-a haha, ono ispred ulaza, oni do ponoći testirali pa je tamo obavio za 50kn 🙉 sad ću provjerit još 2x u ned da opet neš ne uklone 🥴🥴
    ---
    Za maske meni na SD rekli može obična, ja kupila te po 4 kn za svaki slučaj, al u TA mi rekli obična može, ma kao nebitno je 🤷‍♀️ idem sad na pregled pa pitam opet 😂😂😂 sad imam pregled baš u rađaoni, možda oni imaju druga pravila

Tejuska♡
    05. Ožujak 2022. 08:38

Jutro zenske ♡

Hvala svima na odgovorima,veselim se ko malo dijete sada iskreno,uvijek sam postivala njegovu odluku da ne bi isao na porod jer ne moze gledati kako me boli a sada 🥰 jooj♥️🙏

Cezar je rodilaaa? Ajme pa čestitammm!!! Gdje ste vidjele? Ja citam i trazim i nista ne vidim 🙈

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Margita1906
    05. Ožujak 2022. 08:40

Tejuska♡

Jutro zenske ♡Hvala svima na odgovorima,veselim se ko malo dijete sada iskreno,uvijek sam postivala njegovu odluku da ne bi isao na porod jer ne moze gledati kako me boli a sada 🥰 jooj♥️🙏Cezar je rodilaaa? Ajme pa čestitammm!!! Gdje ste vidjele? Ja citam i trazim i nista ne vidim 🙈

Drago mi je da te iznenadioooo takvom odlukom, to je baš lijepo 
    Napisala je na facebooku, ovdje nije koliko mi se čini

Termin 26.03.

LucK
    05. Ožujak 2022. 08:43

Magy107

Luck, Josipa je kcerkica od Cezar.

Ohoo pa čestitam Cezar i dobrodošla Josipa 💝💞 nadam se da je sve ok 🙏😍
    Arsancres sretno na pregledu 🥰
    Tejuska super da muž ide s tobom 😇 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    05. Ožujak 2022. 08:47

Magy107

Tejuska, pa baš mi je drago zbog tebe onda da se odlučio. Puno nama to znači. Mislim nisam prošla to ali osjećam da bi mi on tamo puno značio. Ali naravno, da ne želi isto bih to poštovala. Moj od početka govori da želi pa se tako i pripremamo.

Moj je isto odma rekao da želi ići i to mi je drago jer mislim da će mi puno olakšati 🤗
    Moja mater i svekrva se obe čude kao šta će ti on tamo, ali očito je to prije bilo nepojmljivo 🤣 
    Prema knjigama ispada da bude porod manje bolan i više prirodan ako je prisutan partner ili neko od povjerenja 🥰

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Arsancres
    05. Ožujak 2022. 09:04

Ma Tejuška super da ide ❤️ moj muž kaže da je njemu najljepši trenutak u životu bio ne porod tj. taj dolazak nove bebe nego ta sekunda kad su ju izvadili i taj pogled nje u mene i mene u nju, da je taj susret njemu toliko emotivan bio, kaže doslovno ta mala beba zna da joj je to mama 😇 ja sam plakala jako, još sam krenula kad je ova pored mene u boksu rodila, kad sam čula njenu bebu, toliko sam htjela već da moja dođe ❤️
    Ali sam tijekom poroda rekla mužu da nam je to zadnje dijete, da neću više rađat jer ne mogu izdržat bol😂😂😂on me smiruje, ma dobro, ne moraš, nećeš, a ja umirem🙉🙉
    Smiješno mi je to sad al bilo je pakleno🙈🙈
    Cezar čestitaaaam ❤️❤️ napiši nam kako je prošlo kad budeš u stanju 😇 napokon si dočekala svoju dugicu ❤️
    Elle moja prijateljica je rodila nedavno i morala je isto maloj capnuti frenulum, jako brzo je to obavljeno u Klaićevoj i kaže da su svi bili jako dobri i dragi, ona je više plakala nego malecka, sutradan više ništa, valjda je ta koža tako tanka da se sve odmah povuče. Nakon toga je bila malo borba par dana s dojenjem, valjda ju je bolilo 🤷‍♀️ali sve se unormalilo. 
    Ne znam jel imaš fb, ali imaš u Rodinoj SOS grupi za dojenje jako puno iskustava mama za taj frenulum, preporuke doktora u Zg, koliko sam ja čitala treba to znati i capnuti tj. ima više tih vrsta i ako ne odrežu kak treba, dalje stvara opet problem.
    Nešto se duže čeka članstvo u grupu jer ju vode volonterke savjetnice pa kako koja stigne je na fb, ali ako želiš, mogu ti ja printkskrinat sve šta nađem pa šibnut na mail 🥰
    Nemoj brinuti, samo neka ona cika, to će se srediti.

Maya34
    05. Ožujak 2022. 09:11

Zana bravo za super pregled, kao i Plavo nebo 😊❤️
    Sunašce ispada da mi bolje znamo nego oni tamo 🤣 ali neka, tko ih j.. bitno da je malac dobro 😊💙
    Elle biti će Sara dobro, samo neka se to riješi pa makar i privatno ako se ovako dugo čeka 🤞❤️
    Tejuska baš mi je drago što je muž odlučio biti uz tebe 😊 nakon svih pohoda po bolnicama sa svojim dečkima na početku trudnoće, zaslužila si 😊💞
    I još jednom, dobro nam došli Josipa ❤️ i Petar 💙 😊😊
    MarijanaMartin nadam se da uživaš kod kuće sa velikom sekom i bucom 🤞😊
    Nooha i XOXO nadam se da ste i vi dobro skupa sa svojim bebicama 🤞❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Demi30
    05. Ožujak 2022. 09:21

Što se tiče muža moj isto oduvijek govori da ide sa mnom u rađaonu i da nema šanse da to propusti. Neki dan ga je njegova sestra pitala boji li se kako će to sve izgledati i kako će to sve podnijeti, a on kaže: Što se ja imam bojati? Pa nju boli, ona to sve prolazi, pa najmanje što mogu učinit je da budem tu 😊 Na tečaju je pitao primalje može li prerezati pupčanu vrpcu 😂 Otkad su mu rekle da može, nije prestao pričat o tome 😂 Ja ga ne bih nikad forsirala da ide sa mnom u rađaonu. On je sam izrazio jaku želju, a meni je baš drago što želi jer mislim da će mi sve biti puno lakše.

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Kriss
    05. Ožujak 2022. 09:54

Pau laviceeee, naklon do poda, čestitam ti na Petru i želim vam brz oporavak i sretnooooo❤️ Javi nam se kad možeš
    Ja sam se isto zbunila za Josipu, ali Cezar čestitke ogromne❤️ uživajte i lijepo se oporavite🥰
    Znala sam da ima koja beba čim je tako puno str 🥳
    Tejuska jako jako mi je drago jer mužić ide s tobom ❤️
    Muž na porodu moj je isprva rekao da to nije za njega, da ne može to, aaaaliii se jako jako brzo premislio. Valjda je procesuirao da će postati tata i dok ti se to položi u glavi, neznam. Ali istog je mišljenja sada da mi bude podrška jer je to najmanje što može i da bude prvi uz nas ❤️ Ne mogu vam opisati koliko jedva čekamo. Mi se svaki dan trudimo ne bi li nešto potaknuli 😂😂😂 od sexa, toplih kupki, šetnji ali očito se ne da još. Mi smo jučer opustošili dućan, natrpala pašteta do slatkiša, kupili karton vode da ne moraju svaki dan u dućan nego mi samo dostave 😂😂😂😂 Ja se slažem da je bolje da nosim doma ili ostavim tamo nekoj ženici koja dođe s poroda gladna ili dođe ne spremna za bolnicu. Nek se nađe 
    elle baš sam čula da dosta beba ima taj "problem" u zadnje vrijeme, mama mi radi u Klaićevoj, ali to bude brzo sve okej, baš baš je rutinski i tanko je to pa brzo zacijeli i prođe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.