Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    05. Ožujak 2022. 12:49

Amelie

Demi30

Amelie

Vi tipkale cijelu noć i jutro!:)) 🙈
    Čitam i čekam da vidim tko je Josipina mama🤭🤭 Čestitam draga Cezar!! Napokon je stigla!! 🥰❤️❤️🌈🌈 Kad stigneš javi se..
    Sad postaje baš nekako napeto dolaziti na forum..koja je iduća!??;)) Dubrovčanka ti samo spavaj ako te tijelo traži.. moguće isto priprema pred oluju;)
    Tanjanemaš trakicu pa ne znam koliko si točno trudna?! Nadam se da neće još ako je prerano.
    .
    .
    Trebati ću malo pomoć oko kupovine posteljine.. jeste kupovale one neke zaštite nepromočive za madrace? Gdje je to najbolje uzeti? I koliko točno posteljine ste uzimale?
    I da, zanima me u čemu planirate staviti bebu da spava.. znači beba peti mjesec? Nije vruće.. nije jako zima.. vidjela sam da vreće za spavanje uglavnom idu od trećeg mjeseca života ili sam u krivu? Što do tada? Hvalaa

I ja se pitam za posteljinu 🤔 Niti je hladno niti je vruće tada 😳 Što se tiče nepromočive podloge, naručila sam iz Ikee i cini mi se dobra

Super.. pogledam na njihovoj stranici.. ako koja ima još neku preporuku samo pucajte!;) Hvala!

Ja ću uzet madrac u Kretexu pa ću tamo onda i tu podlogu jer je hrvatske proizvodnje. 
    Isto se mislim u čemu će beba spavati. Našla sam sad tzv paketinu (nešto kao onaj jastuk za bebe, ali starinska verzija)  pa ću ga možda onda u to. Ili neka dekica 🤔 ili ona swaddle dekica jer je u tome baš ušuškan ☺️A onda bi vreću za spavanje za zimu tek🤗
    Mislim da je dosta imati 2 plahte gornje i donje, a za poslije jedan set posteljine (jastučnica i navlaka za poplun) 
    Arsancres super za dobar pregled. Mislim da mi je taj dr bio na anomaly scanu 🥰

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    05. Ožujak 2022. 12:53

Tejuska♡

Cure zaista,puno vam hvala svima na divnim rijecima ♡ Dala sam muzu da procita vase poruke🤗samo se je nagnuo,poljubio i rekao da me puno voli♥️
    Rascmoljila sam se skroz 🥲
    Sada me neki mir obuzeo eto..
    Da se pohvalim stavila sam prvu turu robice za malecku prati 🤗
    Cezar cekamo te,nestrpljivi smo mi ovdje koji nisu na FB 🫂Arsancres super za pregled🥰
    Recite mi ako znate,do kada se tolerira da si trudna,kako da kazem,do kojeg tjedna trudnoce? 42 tt ili? Kad onda krece induciranje ako se ne pokrene? Mene je nekako iza 40tt sve strah,da se ne pokaki u plodnu vodu i slicno 😶

Kako slatko!! 🤗🥰❤️ Isto i ovo od cura šta su pisale 💖

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• _Katja_
    05. Ožujak 2022. 12:58

Tejuska bas slatko 🥰 Drago mi je da će ići s tobom, stvarno je šteta to propustiti ako već može 🤗 Najemotivniji trenutak života ❤️
    Ja isto perem robicu za bebu, oprane dvije mašine, imam još jednu, jaje, košaru za kolica…
    Mala mi se voli još voziti u kolicima, malo mi je zao sto će ju beba izbaciti 🙈 Uzet ćemo onaj board, nadam se da će joj to biti fora. Ali voli ona i odspavati u njima, to će mi faliti 😬
    Ja nisam imala posteljinu za malu, a neću ni sad kupovati. Pidžama i dekica su nam bile skroz dosta.One vreće sam imala, ali nisam koristila, meni to nekako nije leglo. 

tanja24
    05. Ožujak 2022. 13:02

Amelie

Čitam i čekam da vidim tko je Josipina mama🤭🤭 Čestitam draga Cezar!! Napokon je stigla!! 🥰❤️❤️🌈🌈 Kad stigneš javi se..
    Sad postaje baš nekako napeto dolaziti na forum..koja je iduća!??;)) Dubrovčanka ti samo spavaj ako te tijelo traži.. moguće isto priprema pred oluju;)
    Tanjanemaš trakicu pa ne znam koliko si točno trudna?! Nadam se da neće još ako je prerano.
    .
    .
    Trebati ću malo pomoć oko kupovine posteljine.. jeste kupovale one neke zaštite nepromočive za madrace? Gdje je to najbolje uzeti? I koliko točno posteljine ste uzimale?
    I da, zanima me u čemu planirate staviti bebu da spava.. znači beba peti mjesec? Nije vruće.. nije jako zima.. vidjela sam da vreće za spavanje uglavnom idu od trećeg mjeseca života ili sam u krivu? Što do tada? Hvalaa

Ne znam tu traku staviti da se vidi koliko sam trudna🤦‍♀️. Točno 34tt smo sutra

Tweety88🐞
    05. Ožujak 2022. 13:03

Dobrodošli Petar i Josipa ❤❤ cestitke ponosnim roditeljima, a mamama zelim brz oporavak 💪🏻🥰
    Arsancres super za pregled, sta ti kaze dr?
    Elle zao mi je za komplikaciju oko frenuluma, ali slusaj cure sto kazu prema iskustvima i bit ce sve ok sa Sarom. Drzite se i uzivajte 😍
    Bas me zanima cija je bebica iduca 🤭

💛🧡

LucK
    05. Ožujak 2022. 13:11

tanja24

Amelie

.
    .

Ne znam tu traku staviti da se vidi koliko sam trudna🤦‍♀️. Točno 34tt smo sutra

Jesi danas bolje? 🤞😍 Nadam se da ćete još izdržati u komadu ☺️
    Za trakicu klikneš na neku od naših pa tamo urediš pa kopiraš pseudo html link pod forums u svoj opis profila. 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Omerta
    05. Ožujak 2022. 13:35

Ženice, jel ima neka ovaj jastuk za dojenje? Kako vam se čini? https://www.ikea.com/hr/hr/p/len-jastuk-za-dojenje-siva-20400243/ Ili imate preporuku za neki bolji? Vrijedi li uopće kupovati?
    ... 
    Mislila sam naručiti tako par sitnica.. I one bijele odjeljke, napokon ih sad opet imaju. Vidim da im je dostava 49kn. Za tako neku manju narudžbu nema opcija da se pokupi u Jankomiru, a baš mi se do Sesveta nejde.
    Ps: htjela sam i novu komodu, ali mama se ponudila da nam da svoju koju smo i prije koristili. Jest da je stara, ali još je skroz ok. 😬

Be the change you wish to see in the world.. 💚

elle 🙋‍♀️
    05. Ožujak 2022. 13:44

Magy imaš ti pravo,nebitna sam ja njima i nebitne su one meni 🙂
    Luck vezano za koronu, baš mi danas frendica poslala ovo: ovo https://ibb.co/LZhZXX7
    Tejuska moj je onak bio kao bi pa ne bi pa sam ja odlučila za njega da se ne muči🤣 Isto sam se brinula kao kak će on to, jer me nije mogao gledati kako se pikam u postupku i malo me mučilo ajme hoću li na kraju ja njemu tamo biti podrška ili on meni.🤔 Mogu iskreno reć da ja bez njega ne bi mogla i da mi je nekako dao posebnu snagu da to  sve izdržim.
    Ostavio me bez texta, bio je toliko smiren, fokusiran na mene i disao skupa sa mnom kroz trudove, prilikom izgona me ohrabrivao da ja to mogu i na kraju plakao sa mnom kad je napokon izašla. Rekao mi je kasnije da mu je to najljepše iskustvo u životu 😊 Tako da mi je baš drago da i tvoj ide s tobom 🤗
    Arsancres ajme hvala ti 😍 evo moj prastari mail elle_elle18@hotmail.com, da baš ne dijelim tu svoj koji koristim 🤣 
     Čestitam na dobrom pregledu a ja isto mislim da je specijalizant - crn,visok,moguće  zgodan ispod maske i ima crne naončale, ne znam jesam li to spomenula ali on me i porodio. Pitao me kaj porađamo? Ja mu velim curicu, namrštenu kak ste rekli na uzv u TA. Nasmijao se i rekao da očito mora paziti što priča ako sve pamtimo 🤣

Cure hvala vam svima na podršci, malo me to sve iznenadilo ali očito nije ništa strašno i bitno da znamo i da možemo sad to rješiti. Mi smo isključivo na formuli od jučer i papanje se poboljšalo, i od jučer je opet ona beba iz bolnice koja ne vrišti već samo malo zacvili kad je gladna ... uživamo dok traje ova faza, a i nama se količina sna mrvicu poboljšala pa je i s te strane malo lakše i opuštenije 🥰😊 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Amelie
    05. Ožujak 2022. 13:57

Omerta

Ženice, jel ima neka ovaj jastuk za dojenje? Kako vam se čini?https://www.ikea.com/hr/hr/p/len-jastuk-za-dojenje-siva-20400243/ Ili imate preporuku za neki bolji? Vrijedi li uopće kupovati?

Mislila sam naručiti tako par sitnica.. I one bijele odjeljke, napokon ih sad opet imaju. Vidim da im je dostava 49kn. Za tako neku manju narudžbu nema opcija da se pokupi u Jankomiru, a baš mi se do Sesveta nejde.
    Ps: htjela sam i novu komodu, ali mama se ponudila da nam da svoju koju smo i prije koristili. Jest da je stara, ali još je skroz ok. 😬

Ja sam kupila trudnički za spavanje u baby centru.. oko 260kn je bio i nadam se da ću ga moći koristiti i za dojenje.. puno je duži od ikeinog..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    05. Ožujak 2022. 14:00

Lovely_

LucK

Amelie

Demi30

Amelie

.
    .

I ja se pitam za posteljinu 🤔 Niti je hladno niti je vruće tada 😳 Što se tiče nepromočive podloge, naručila sam iz Ikee i cini mi se dobra

Super.. pogledam na njihovoj stranici.. ako koja ima još neku preporuku samo pucajte!;) Hvala!

Ja ću uzet madrac u Kretexu pa ću tamo onda i tu podlogu jer je hrvatske proizvodnje.
    Isto se mislim u čemu će beba spavati. Našla sam sad tzv paketinu (nešto kao onaj jastuk za bebe, ali starinska verzija) pa ću ga možda onda u to. Ili neka dekica 🤔 ili ona swaddle dekica jer je u tome baš ušuškan ☺️A onda bi vreću za spavanje za zimu tek🤗
    Mislim da je dosta imati 2 plahte gornje i donje, a za poslije jedan set posteljine (jastučnica i navlaka za poplun)
    Arsancres super za dobar pregled. Mislim da mi je taj dr bio na anomaly scanu 🥰

Mi smo uzeli madrac u Kretexu, nepromočivu podlogu u Ikei, a u Etherealu smo uzeli ljetnu vreću za spavanje koja je od 0-6 mjeseci pa će bebač u njoj spavati ako bude htio i ako se bude dao u vreću. Za početak ga ne bi s ničim pokrivala ako ne budem morala.
    Ethereal je isto sve domaća proizvodnja.

E čula sam da imaju dobre tetre, nisam znala za te vreće od 0 mjeseci.. pogledam! Btw ja se planiram baciti na platnene pelene🙈🤭 Baš me zanima kako će nam ići..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.