Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    04. Ožujak 2022. 17:13

Ma Tejuška nisam rodila, vjerojatno bi vam javila da ode vodenjak il da krenu trudovi, da navijate 😂😂
    ---
    Ja sam toliko munjena, čitam zaostatke i ne kontam komentare za Ellinu bebicu, kontam di ju vi svi vidite pa nema žena bebu na avataru😂😂 kao mislim si pa možda je neka slika iz grupe na fb i onda skontam o oblekici pričate, jbt sasvim slučajno sam našla link na sliku 🤦‍♀️🤦‍♀️🙈 mala je baš šećerko Elle ❤️ uopće mi ne izgleda da nema ni 3 kile na toj slici, ali zapravo baš onak kak je enka napisala, sve su bebuške kad se rode zaprabo toliko male, moja je imala 3500 po rođenju, a nisi ju vidit mogao, jednostavno premala mi je bila, a to je zapravo skroz ok kilaža za novorođenče, samo je meni bila mrva ❤️
    Drago mi je da ste nadošli, bit će to još sve bolje i bolje... Nosajte ju, grlite ju, drži ju na cicki, vi ste njena luka sigurna, a mama je mama ❤️ zapravo je i bebama taj porod i dolazak na ovaj svijet šok, ja nisam to niti tako shvaćala generalno, ali zamislite kak je njima, uvijek na toplom, mračno, kod mame blizu srca, hrana kad god požele, onda odjednom hrpa podražaja 🙃 pa ko ne bi bio šokiran 😇
    Bebo al stvarno ispadne da je realnost takva, nitko tebi neće bit zahvalan ni na čemu, vjeruj. Da su to ljudi koji znaju iole toga cijeniti, ne bi se oni u startu tak postavili. Imaš ti na čije dupe misliti, a nije njihovo.
    Tonka341 super da ste doma ❤️ vidiš da je na koncu njemu lakše nego tebi 😂😂
    ----
    Vi mame s više djece, dajte mi savjet. Ako i kad krene porod, jel, malu bi odveli kod prijatelja, imamo par opcija, svi su relativno blizu, neki u naselji čak pa ono šta bude zgodnije.. Ja se pitam dal je pametnije da ju samo muž odvede, da ja uopće ne budem s njima, da ne bi bila drama il ne znam šta. Ona kuži da moramo po bebu, 100x smo prožvakali tu temu da će se poigrat s tim i tim, ali ne znam koliko to stvarno pije vodu pa nekako naginjem k tome da to tata obavi da ne bi meni dramila ilo taj "rastanak" nekak prošao loše. Vi ste pametnije 😅

Amelie
    04. Ožujak 2022. 17:27

Mariina1106

Hvala cure za Heferol, ja sam pila Floradix do sada ali nažalost nije dovoljno.

Kolko ti je željezo? Ja pijem globifer i ugl predvečer nakon jela da ne poremetim apsorpciju s kavom. Jel uzimas i bit C?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• NewYork33
    04. Ožujak 2022. 18:44

Pozdrav👋
    Nova sam na forumu i prvi put pišem svoj komentar.
    Trenutno sam 35+1 sedmica i od jutros imam smanjen apetit, mučnine, jako sam nervozna i imam jake promjene raspoloženja. Od 27. sedmice imam skraćen cervix zbog stresa i imala sam jake infekcije mokraćnog mjehura pa su mi rekli da postoji mogućnost ranog poroda. Trenutno imam ponovo infekciju pa čekam nalaze da vidim da li ću morati roditi na carski rez. Zanima me da li neka od vas ima sličnu situaciju ili neke posebne simptome pred porod jer se jakoo čudno osjećam.

Amelie
    04. Ožujak 2022. 19:18

Kasnim s komentarom, ali kolko onda cure iz Njem imate pregleda gore? Ako sam dobro skužila vi bi se gledale ovdje, a rađale tamo haha.. a ja bi neku normalnu sredinu. Da nema navlačenja po ambulantama i načekavanja bezpotrebnog pri samom kraju trudnoće, a ni previše tih UZV-ova jer mi se čini da svaki pregled isto nosi neku dozu anksioznosti.. ja recimo sam odradila već 7-8 pregleda od početka trudnoće.. Jako mi se sviđa što kod vas postoje kuće za porode.. to će kod nas doći za jedno 50 godina čini mi se:/

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

mrzlopoljka
    04. Ožujak 2022. 19:24

Arsan, mi isto kombiniramo kamo s malim kad uhvate trudovi. Nadam se samo da nece bas u neko gluho doba noci. 😊 Mozda je bolje da ju muz sam odveze bez tebe, da izbjegnes dramu kako si i sama rekla. Super je sto imas vise opcija, i pogotovo ljude blizu vas. 

zana89
    04. Ožujak 2022. 19:31

Elle ja se nadam da ce se sve poslozit kako treba, trenutno bez auta, bez muza i 17km od najblize bolnice 😅😅😅

Arsancres
    04. Ožujak 2022. 19:37

mrzlopoljka

Arsan, mi isto kombiniramo kamo s malim kad uhvate trudovi. Nadam se samo da nece bas u neko gluho doba noci. 😊 Mozda je bolje da ju muz sam odveze bez tebe, da izbjegnes dramu kako si i sama rekla. Super je sto imas vise opcija, i pogotovo ljude blizu vas.

A tako je i nama. Zapravo sve opcije prijatelja i sami imaju djecu i to tak nekak je i isti uzrast, svi rade 😶 pa je i to nezgodno u smislu ako ispadne neka situacija, a da možda uopće ne možemo čekat da se vrati netko s posla, ne znam ni sama kako će ispast na koncu.. Držim si fige kao i tebi da ne bude baš stvarno gluho doba noći 😐
    Jel bi ga vi odveli odmah ak ti kreni trudovi ili bi čekala? Ja i o tom mozgam, realno može to sve trajaz satima, a opet šta ako krivo procjenim 🙈

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 19:46

Arsancres rado bi pomogla ali doista je svako dijete individua za sebe... moji su vec dovoljno veliki i ostajali su bez mene bez problema. Ako mislis da ne bi mogla onda najbolje da to samo tata rjesi,nekada je to bezbolnije..ono otisla si roditi sada bebu i to je to,ona neka radi ono sta ste se dogovorili i slicno... 
    ..
    Moj J je neki dan na TV-u ulovio porodaj 😶 ja nisam niti skuzila,bio je kasnije u transu...pa hoce li mene tako boliti da cu vristati,pitanja toooonu a da se nisam ni snasla ... 

Plavo nebo cestitam na pregledu♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    04. Ožujak 2022. 20:06

Arsancres

mrzlopoljka

A tako je i nama. Zapravo sve opcije prijatelja i sami imaju djecu i to tak nekak je i isti uzrast, svi rade 😶 pa je i to nezgodno u smislu ako ispadne neka situacija, a da možda uopće ne možemo čekat da se vrati netko s posla, ne znam ni sama kako će ispast na koncu.. Držim si fige kao i tebi da ne bude baš stvarno gluho doba noći 😐
    Jel bi ga vi odveli odmah ak ti kreni trudovi ili bi čekala? Ja i o tom mozgam, realno može to sve trajaz satima, a opet šta ako krivo procjenim 🙈

Mislim da se nećeš moći opustiti doma uz malu.. odnosno da ti trudovi neće moći skroz napredovati dokle god nisi sama. A toga si vj i sama svjesna. A kako ces se od nje izolirati u stanu.. vjerojatno teško tak da najbolje ako je noć ona spava i ujutro ju tata negdje odvede, a ako je dan onda ju on mora animirati negdje dalje od tebe.. jel to znači da u rodilište isto ideš solo ili?

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 20:41

Pitanje za cure koje znaju i/ili one koje ce roditi ili jesu u Petrovoj.
    Dakle MM je izrazio zelju da bi volio prisustvovat porodu 🤔 da u soku sam jer prije a-a ne...da li je nuzno imati tečaj položen? Ili moze i bez polozenog tecaja? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.