Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    04. Ožujak 2022. 13:46

Tejuska♡

Hvala zene 🥰Magy ma to je sitnica zaista,popraviti ce se kako ne,bitno da je ona meni dobro 🫂
    Margita supeer,bila si brza danas,jel onda sljedeci puta imas CTG ? Prohodna si za 1prst do glavice,ali to je sve odlicno,kako i treba 😀

Hvalaaaa. Da idući petak ctg i na uzv sam se išla dolje naručiti, tako da sam u 11h na uzv, a 12 i 10 u TA

Termin 26.03.

zana89
    04. Ožujak 2022. 14:25

Evo ja sam jucer bila u dnevnoj, tlak je jedino kao bio visok 130/80. Udebljlala se sve skupa 7kg do sada, moja beba je 2500g 🙈 i sve je u redu. Slijedeci pregled 10.3. 
    Curke sretno svima i znam da je tesko pogotvo kad ne ide kako zamislimo, eto i meni je jucer po povratku iz bolnice auto jedva upalio i sad ce biti na popravku 2 tjedna...a danas me pisamce iz porezne docekalo 👀 
    znam kako vam je, drzite se i sve ce proci...
    Moramo samo misliti na bebice, svima nam ludnica 🥲

Arsancres
    04. Ožujak 2022. 14:35

Curke bravo na supet pregledima 🥰
    Tejuška Lotica je baš već pravi komad bebe, a sjećam se kad si došla na temu s plusićem i muževim uvjerenjem kak je garant curica jer ju nemate 🙈
    Paul18 sretno ❤️netko je već pitao pa ne znam jesam prozujala odgovor, ne znam jesi napisala zašto indukcija? Svakako si u dobrim tjednima i sve će biti to ok, osim tog šoka kad vjerojatno misliš da imaš još vremena pa te iznenadi.
    Lovely žao mi zbog situcije, šaljem ti veliki zagrljaj i u svakom slučaju još stignete sve, dosta je vremena to do termina. Ja sam odustala od sekiranja jer ne vrijedi, isto smo imali kojekakve situacije s majstorima, meni to nije normalno i neće mi nikad biti, ali očito je to klasik, šta reći. Baš ovo što Tejuška kaže da joj muž nekad ne konta kak netko neš može toliko zajebat, evo tako ne kontam ni ja. Nama su npr. radijatori u stanu postavljeni pa brat bratu 3-4cm s padom, tako je bilo kad smo kupili stan, ali ta baka je ugradila plin od ovlaštene firme, ono nije joj rođo to postavljao, pa kak te nije sramota izdat ikome račun za takav rad? Ono na oko idiotski, ko što ti kažeš za kuhinju tu, pa jel imaju ti ljudi oči. Ja prva ne bi kenjala za par mm, nikad to niš nije ravno niti je moguće sad tak dobit neš u prostoru i okej, izgubi se to u namještaju itd,. ali daj ovako velike stvari su dno dna 🥴
    Isplači se malo, bit će lakše, a onda će se sve posložiti već, žali se još 5x za svoje pare neka se on duri koliko hoće, to su tvoji novci!
    Ja evo od jutra čistim onu sitnu prašinu od radova, imam osjećaj da kak operem sve da se sve slegne opet od pitaj Boga gdje 😖😖

zana89
    04. Ožujak 2022. 14:42

Paui18 sretno i nadam se da ce sve biti u redu 💓
    Lovely_ i Tejuska zelim da vam sve  prodje brzo i da se preselite jos brze 💞

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 14:46

Zana bas sam se pitala di si i kako je prosao pregled🫂drago mi je da je bebica dobro,a visok tlak se smatra iznad 140 pa graničiš još 😊
    Arsancres pitah za tebe danas♥️reko da li nam donosis mozda kakve vijesti kad te nema 🤗🤗 ali vidim jos ste u komadu 😂♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

zana89
    04. Ožujak 2022. 15:05

Tejuska♡

Zana bas sam se pitala di si i kako je prosao pregled🫂drago mi je da je bebica dobro,a visok tlak se smatra iznad 140 pa graničiš još 😊
    Arsancres pitah za tebe danas♥️reko da li nam donosis mozda kakve vijesti kad te nema 🤗🤗 ali vidim jos ste u komadu 😂♥️

Ove moje sestre kazu visok 🤷🏼‍♀️ rekla sam im da mi je skocio vise od cekanja, 🤣jucer bila guzva nenormalno, stajala sat vremena i cekala da me prime u dnevnu 😒

bebo
    04. Ožujak 2022. 16:08

Elle predivna je ❤🎉
    Arsancres mudra si ti, vec vidim da cu morati na vose instrukcija kod tebe. Ja sam grozna potom pitanju i svijek se u sve i za svih dajem milijon posto 😭
    Jutros sam se konacno naspavala.. 💪
    Posvudusa ajme radovi 🙈 I kod mene tek krenuli a ja bi najradije sada samo spavalaaaaa. 
    Luck ❤
    Sunasce ajme ovo cekanje za narucivanje, koma!
    Hrana za bolnicu Katsy, Dubrovcanka 😂😂😂😂😂😂😂
    Meni stigla spavacica sa Sinsaya. Ovi nisu normalni s cijenama, sad je bila snizena na 28kn 😳 Ja volim takve, kao kosulja i ima kopcanje naprijed da mogu do (.)(.) 😎😁
    https://www.sinsay.com/hr/hr/1185g-03x/koszula-nocna-k-si

elle 🙋‍♀️
    04. Ožujak 2022. 16:16

Dobar dan cure 🌞
    Dok ja nađem malo vremena da zaželim svima dobre preglede isti su već gotovi 🤣 Pa čestitaaam na dobrim pregledima🥳
    Tonka341 drago mi je da ste doma,uživajte  💕
    Snalazimo se dan po dan, ide nam sve bolje i bolje.😁
    Prvi dan kad smo došli doma je bio najgori, u bolnici je bila najmirnija beba na odjelu valjda a kad smo došli doma kaos, plač, nervoza, neprospavana noć.😬 Čista,nahranjena i na rukama cijelo vrijeme ali i dalje vriska. Nas dvoje kao 2 zombija ujutro, uvjereni da je problem u nama kao roditeljima i došla je sva sreća patronažna i objasnila mi sve o skokovima u razvoju. Nek sam ja odugovlačila s čitanjem literature koju sam kupila jer imam ja vremena. I prvi eto bude obično 4.dan baš kad dođete doma, eto ako netko nije znao kao i ja.  Za sad me spašava odlična patronažna koja mi sve lijepo objasni i strpljivo odgovori na svako moje pitanje. 🙂
    Pau18 žao mi je zbog loših nalaza ali dobri su tjedni i biti će to dobro, sretnooo draga 💕
    Lovely ma jasno da si se uzrujala, svaka čast pa si se uspjela i smiriti. Uz svu brigu i stres oko trudnoće ti ovo stvarno ne treba i nadam se da će se rješiti na vrijeme.
    Zana89 ja sam rodila iznenada u  ned a auto nam je bio narucen na veliki servis u pon a termin smo cekali 2 tjedna pa nismo htjeli odgađati.  Bio je gotov u srijedu sat vremena prije nego ce suprug doc po mene. Tak da nekad se ipak sve poslozi, naravno uz dozu stresa  🤣
    Magy baš su mi dobro došle ove riječi od patronažne. Hvala ti 🥰

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

plavo_nebo
    04. Ožujak 2022. 16:50

Pau18 sretno na porodu.
    Mi danas sa pregleda, mali ima 1600g. Iduci pregled 1.4. nakon toga TA.
    Jeste na stampar uz bris nosile i urin ili sam nesto krivo skuzila sestru za iduci put 🤔

• katsy
    04. Ožujak 2022. 17:01

elle 🙋‍♀️

Nas dvoje kao 2 zombija ujutro, uvjereni da je problem u nama kao roditeljima i došla je sva sreća patronažna i objasnila mi sve o skokovima u razvoju. Nek sam ja odugovlačila s čitanjem literature koju sam kupila jer imam ja vremena. I prvi eto bude obično 4.dan baš kad dođete doma, eto ako netko nije znao kao i ja. 

Elle -  sto to konkretno znaci i sto si napravila da pomognes bebi? Svaka cast za patronaznu, da ih je vise takvih 🤞😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.