Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 19:46

Arsancres rado bi pomogla ali doista je svako dijete individua za sebe... moji su vec dovoljno veliki i ostajali su bez mene bez problema. Ako mislis da ne bi mogla onda najbolje da to samo tata rjesi,nekada je to bezbolnije..ono otisla si roditi sada bebu i to je to,ona neka radi ono sta ste se dogovorili i slicno... 
    ..
    Moj J je neki dan na TV-u ulovio porodaj 😶 ja nisam niti skuzila,bio je kasnije u transu...pa hoce li mene tako boliti da cu vristati,pitanja toooonu a da se nisam ni snasla ... 

Plavo nebo cestitam na pregledu♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    04. Ožujak 2022. 20:06

Arsancres

mrzlopoljka

Arsan, mi isto kombiniramo kamo s malim kad uhvate trudovi. Nadam se samo da nece bas u neko gluho doba noci. 😊 Mozda je bolje da ju muz sam odveze bez tebe, da izbjegnes dramu kako si i sama rekla. Super je sto imas vise opcija, i pogotovo ljude blizu vas.

A tako je i nama. Zapravo sve opcije prijatelja i sami imaju djecu i to tak nekak je i isti uzrast, svi rade 😶 pa je i to nezgodno u smislu ako ispadne neka situacija, a da možda uopće ne možemo čekat da se vrati netko s posla, ne znam ni sama kako će ispast na koncu.. Držim si fige kao i tebi da ne bude baš stvarno gluho doba noći 😐
    Jel bi ga vi odveli odmah ak ti kreni trudovi ili bi čekala? Ja i o tom mozgam, realno može to sve trajaz satima, a opet šta ako krivo procjenim 🙈

Mislim da se nećeš moći opustiti doma uz malu.. odnosno da ti trudovi neće moći skroz napredovati dokle god nisi sama. A toga si vj i sama svjesna. A kako ces se od nje izolirati u stanu.. vjerojatno teško tak da najbolje ako je noć ona spava i ujutro ju tata negdje odvede, a ako je dan onda ju on mora animirati negdje dalje od tebe.. jel to znači da u rodilište isto ideš solo ili?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 20:41

Pitanje za cure koje znaju i/ili one koje ce roditi ili jesu u Petrovoj.
    Dakle MM je izrazio zelju da bi volio prisustvovat porodu 🤔 da u soku sam jer prije a-a ne...da li je nuzno imati tečaj položen? Ili moze i bez polozenog tecaja? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mak18
    04. Ožujak 2022. 20:48

Rodio se Petar, 3350g i 50cm. Otišla sam u rađaonu oko 16h rodio se malo poslije 19h. Osjećam se iscrpljeno nisam ništa jela 24 sata niti pila 12 sati, ali vrijedilo je. Još uvijek imam temperaturu, još uvijek ne znaju šta mi je. Bebac ima neki osip pa su ga odveli.

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 20:51

Tejuska♡

Dakle MM je izrazio zelju da bi volio prisustvovat porodu 🤔 da u soku sam jer prije a-a ne…da li je nuzno imati tečaj položen? Ili moze i bez polozenog tecaja?

Ne treba položen tečaj. Samo covid potvrda (cijepljenje, preboljenje u zadnjih 6mj ili test brzi ili pcr) i maska ffp2 i to je to

Termin 26.03.

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 20:56

Pau18 ČESTITKEEE OD ♥️ Dobro nam dosao Petar 🤗🥰
    Sada odmaraj,drži se,najgore je iza tebe,biti ce sigurna sam bolje,iscrpljena si i bolesna jos..Nadam se da ce brzo otkriti sto ti je kao i malenom osip 🙏
    Margita puno ti hvala,danas si mi bas pomogla 🫂 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    04. Ožujak 2022. 21:00

Tejuska♡

Dakle MM je izrazio zelju da bi volio prisustvovat porodu 🤔 da u soku sam jer prije a-a ne…da li je nuzno imati tečaj položen? Ili moze i bez polozenog tecaja?

Nama je rečeno da mora.. pogledajte na stranicama domova zdravlja Zagreba kad je idući tečaj pa si to odslušate i samo odnesete potvrdu:)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 21:04

Amelie

Tejuska♡

Nama je rečeno da mora.. pogledajte na stranicama domova zdravlja Zagreba kad je idući tečaj pa si to odslušate i samo odnesete potvrdu:)

Na Rodinoj stranici sam citala pa ne pise da mora ali reko da pitam. Ti ces isto u Petrovoj roditi? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    04. Ožujak 2022. 21:06

Pau18 čestitam i nadam se da ćeš uskoro ozdraviti!! Porod zvuči ekspresno!;))Nadam se da će i beba brzo biti a tobom i zdrava!:)
    Sunašce a što reći.. neka je maleni dobro.. to je najbitnije!;)) 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 21:06

Sunasce bas mi je drago da je sve na kraju ispalo i vise nego odlicno!!! 🥰🥰
    A za sestru boze sacuvaj 😶🙄 nemam rijeci...treba naucit prozvakat takve 🤧😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani