Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    12. Ožujak 2022. 22:56

posvudusa

Jel ima netko od vas staklene bočice a da nema sterilizator? Kako to sterilizirati, neće staklo puknuti u prokuhanoj vodi?

Ja imam sterilizator ali ga ne koristim. Brzinski isperem pod kipucom vodom. Nece puknuti

bebo
    13. Ožujak 2022. 03:29

Bambolina

Mislim da ću vas razočarati i da će neka druga morati započeti ovaj val poroda 😂 i dalje su prisutni bolovi, al ništa više od toga. Sada se prebacilo samo na leđa lagano, trbuh ništa.. 🤦🏼‍♀️ vjerojatno jesu neke pripreme, ali kako smo mi ovdje krenule, mogle bi ove pripreme trajati još koji dan 😂
    Ove naše bebe proljetnice izgleda čekaju baš pravo proljeće, a proljeća ni na vidiku 😂💐
    Ako sam dobro uhvatila da je boobamara napravila 120 čučnjeva.. svaka čast ženo!! 🤗 ja bi možda čučnula, ali iz čučnja bi me dizalica povlačila 😂

😂😂😂😂😂😂

Omerta
    13. Ožujak 2022. 06:37

Jutro svima. Sretno Lu! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

LucK
    13. Ožujak 2022. 07:49

Jutro 💞
    Nema uzbudljivih novosti? 🤔🤣
    Sretno danas Lu 🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

elle 🙋‍♀️
    13. Ožujak 2022. 07:50

Dobro jutro cure 🌞
    Danas je točno 2 tjedna kako nam je stigla Sara i nestrpljivo čekamo ostatak društva. 💕
    Netko? Nešto? Nitko? Ništa? 🤣
    Sretno sa pregledima danas 🤗

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Ožujak 2022. 08:41

Jutro curke!🌸
    I ja dosla cirnuti imal' beba a ono nista..a izgleda da cekaju proljece.  Nadam se da nece cekati do pravog proljeca  21.3 😅
    Ajmoo bebice ❤️

• Kriss
    13. Ožujak 2022. 09:28

Jutro cure! 🤗 
    Lu javi nam se nakon pregleda i sretno!
    Naše bebe izgleda spavaju zimski san 🐻😂 One koje su se htjele do sad požuriti su vani, a ove naše nas u terminu zake... 🥰 Mene su svi pitali jel dečko pa se zato kao neda ali me tješi da su i vaše većinom curice. Daj zamislite da me iznenadi i izađe pišooooooo 🤪 Naravno, nek samo bude živo i zdravo i sve dobro 

• _Katja_
    13. Ožujak 2022. 10:03

Jutro svima 😊
    I ja došla vidjeti ima li novih bebica 🥰
    Kriss mislila sam da ćeš nas ti iznenaditi 😊 Ja sam mislila da dečki dolaze prije termina, tome se nadam 😅 Ali imam ja još mjesec dana, nije mi uopće teško, neću se žaliti. 
    Dubrovcanka 🤣🤣 Cucnula u trgovini 🤣 Ja sam pomislila kad je Boobamara to napisala da nisam napravila 120 kad sve u životu zbrojim. Svaka čast 💪🏻
    Lu sretnooo 🤗

• Kriss
    13. Ožujak 2022. 10:14

_Katja_

Jutro svima 😊
    I ja došla vidjeti ima li novih bebica 🥰
    Kriss mislila sam da ćeš nas ti iznenaditi 😊 Ja sam mislila da dečki dolaze prije termina, tome se nadam 😅 Ali imam ja još mjesec dana, nije mi uopće teško, neću se žaliti.
    Dubrovcanka 🤣🤣 Cucnula u trgovini 🤣 Ja sam pomislila kad je Boobamara to napisala da nisam napravila 120 kad sve u životu zbrojim. Svaka čast 💪🏻
    Lu sretnooo 🤗

Hahahah i ja sam mislila ali ništa
    Dva puta me u noći probudilo ali tako ko i kod Lu, stane. Naredaju se na nakih 10ak min i onda stane.. 

• Kriss
    13. Ožujak 2022. 10:16

Taman se ponadaš 😂😂😂 morat ću krenut trčati po selu 🙉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI