Jel ima netko od vas staklene bočice a da nema sterilizator? Kako to sterilizirati, neće staklo puknuti u prokuhanoj vodi?
Ja imam sterilizator ali ga ne koristim. Brzinski isperem pod kipucom vodom. Nece puknuti

Mislim da ću vas razočarati i da će neka druga morati započeti ovaj val poroda 😂 i dalje su prisutni bolovi, al ništa više od toga. Sada se prebacilo samo na leđa lagano, trbuh ništa.. 🤦🏼♀️ vjerojatno jesu neke pripreme, ali kako smo mi ovdje krenule, mogle bi ove pripreme trajati još koji dan 😂
Ove naše bebe proljetnice izgleda čekaju baš pravo proljeće, a proljeća ni na vidiku 😂💐
Ako sam dobro uhvatila da je boobamara napravila 120 čučnjeva.. svaka čast ženo!! 🤗 ja bi možda čučnula, ali iz čučnja bi me dizalica povlačila 😂
😂😂😂😂😂😂

Jutro svima. Sretno Lu! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro jutro cure 🌞
Danas je točno 2 tjedna kako nam je stigla Sara i nestrpljivo čekamo ostatak društva. 💕
Netko? Nešto? Nitko? Ništa? 🤣
Sretno sa pregledima danas 🤗

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jutro curke!🌸
I ja dosla cirnuti imal' beba a ono nista..a izgleda da cekaju proljece. Nadam se da nece cekati do pravog proljeca 21.3 😅
Ajmoo bebice ❤️
Jutro cure! 🤗
Lu javi nam se nakon pregleda i sretno!
Naše bebe izgleda spavaju zimski san 🐻😂 One koje su se htjele do sad požuriti su vani, a ove naše nas u terminu zake... 🥰 Mene su svi pitali jel dečko pa se zato kao neda ali me tješi da su i vaše većinom curice. Daj zamislite da me iznenadi i izađe pišooooooo 🤪 Naravno, nek samo bude živo i zdravo i sve dobro

Jutro svima 😊
I ja došla vidjeti ima li novih bebica 🥰
Kriss mislila sam da ćeš nas ti iznenaditi 😊 Ja sam mislila da dečki dolaze prije termina, tome se nadam 😅 Ali imam ja još mjesec dana, nije mi uopće teško, neću se žaliti.
Dubrovcanka 🤣🤣 Cucnula u trgovini 🤣 Ja sam pomislila kad je Boobamara to napisala da nisam napravila 120 kad sve u životu zbrojim. Svaka čast 💪🏻
Lu sretnooo 🤗
Jutro svima 😊
I ja došla vidjeti ima li novih bebica 🥰
Kriss mislila sam da ćeš nas ti iznenaditi 😊 Ja sam mislila da dečki dolaze prije termina, tome se nadam 😅 Ali imam ja još mjesec dana, nije mi uopće teško, neću se žaliti.
Dubrovcanka 🤣🤣 Cucnula u trgovini 🤣 Ja sam pomislila kad je Boobamara to napisala da nisam napravila 120 kad sve u životu zbrojim. Svaka čast 💪🏻
Lu sretnooo 🤗
Hahahah i ja sam mislila ali ništa
Dva puta me u noći probudilo ali tako ko i kod Lu, stane. Naredaju se na nakih 10ak min i onda stane..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji