Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mak18
    04. Ožujak 2022. 20:48

Rodio se Petar, 3350g i 50cm. Otišla sam u rađaonu oko 16h rodio se malo poslije 19h. Osjećam se iscrpljeno nisam ništa jela 24 sata niti pila 12 sati, ali vrijedilo je. Još uvijek imam temperaturu, još uvijek ne znaju šta mi je. Bebac ima neki osip pa su ga odveli.

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 20:51

Tejuska♡

Pitanje za cure koje znaju i/ili one koje ce roditi ili jesu u Petrovoj.
    Dakle MM je izrazio zelju da bi volio prisustvovat porodu 🤔 da u soku sam jer prije a-a ne…da li je nuzno imati tečaj položen? Ili moze i bez polozenog tecaja?

Ne treba položen tečaj. Samo covid potvrda (cijepljenje, preboljenje u zadnjih 6mj ili test brzi ili pcr) i maska ffp2 i to je to

Termin 26.03.

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 20:56

Pau18 ČESTITKEEE OD ♥️ Dobro nam dosao Petar 🤗🥰
    Sada odmaraj,drži se,najgore je iza tebe,biti ce sigurna sam bolje,iscrpljena si i bolesna jos..Nadam se da ce brzo otkriti sto ti je kao i malenom osip 🙏
    Margita puno ti hvala,danas si mi bas pomogla 🫂 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    04. Ožujak 2022. 21:00

Tejuska♡

Dakle MM je izrazio zelju da bi volio prisustvovat porodu 🤔 da u soku sam jer prije a-a ne…da li je nuzno imati tečaj položen? Ili moze i bez polozenog tecaja?

Nama je rečeno da mora.. pogledajte na stranicama domova zdravlja Zagreba kad je idući tečaj pa si to odslušate i samo odnesete potvrdu:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 21:04

Amelie

Tejuska♡

Nama je rečeno da mora.. pogledajte na stranicama domova zdravlja Zagreba kad je idući tečaj pa si to odslušate i samo odnesete potvrdu:)

Na Rodinoj stranici sam citala pa ne pise da mora ali reko da pitam. Ti ces isto u Petrovoj roditi? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    04. Ožujak 2022. 21:06

Pau18 čestitam i nadam se da ćeš uskoro ozdraviti!! Porod zvuči ekspresno!;))Nadam se da će i beba brzo biti a tobom i zdrava!:)
    Sunašce a što reći.. neka je maleni dobro.. to je najbitnije!;)) 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 21:06

Sunasce bas mi je drago da je sve na kraju ispalo i vise nego odlicno!!! 🥰🥰
    A za sestru boze sacuvaj 😶🙄 nemam rijeci...treba naucit prozvakat takve 🤧😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    04. Ožujak 2022. 21:10

Tejuska♡

Amelie

Tejuska♡

Na Rodinoj stranici sam citala pa ne pise da mora ali reko da pitam. Ti ces isto u Petrovoj roditi?

Ja sam prije mjesec dana pitala svog ginekologa koji radi u Petrovoj i rekao je da je potreban tečaj. Pa sad jedino ako se nešto promijenilo od tad.. ne znam. Najbolje ti njih nazovi. Ako beba dođe ranije onda će najvjerojatnije biti Petrova.. a ako bude sve ok i porod iza 37. tj. onda vj doma.

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

zana89
    04. Ožujak 2022. 21:19

Pau18 cestitam tiii 💓💓 nadam se da ce sto brze saznati sto ti je , jel se osjecas dobro? Zelim vam brz oporavak 🥰

Arsancres
    04. Ožujak 2022. 21:23

Pau28 čestitam!! ❤️ Koji brz porod 😇 držim fige da ti prvenstveno budeš bolje i da što prije budeš s maleckim 🥰
    Tejuška ja sam pročitala info da ne treba tečaj niti za jednu bolnicu u Zg radi iznimke zbog korone, da obzirom da se tečajevi ne održavaju osim onih Rodinih online, da nisu uvjet zato. Pokušat ću naći baš tu info, mislim da je netko neki mail zalijepio, moguće čak da je u onoj grupi Pratnja na porodu (?)
    Sunašce83 jesmo ti rekle🙈 dobro da si danss već bila pa agonija nije dugo trajala, a za sestru.. Svašta 🙄 bitno da je mali dobar ❤️
    Amelie ne idem solo na porođaj, muž ide. Ja sam prvi porod tj. 17 sati trudova odradila doma s prijateljem i mužem, apsolutno mi ne bi bio problem niti proći to ponovo s djetetom, samo kad bi znala da će tako izgledati opet. Nije da mi nisu bili bolni, ali nije to bilo ništa tako alarmantno niti tako da ja nisam mogla funkcionirati 😁tako da, uopće ne mislim da bi me mala ometala ili da bi mi usporila trudove ili već nešto jer nije to baš tako u praksi, puno je toga u glavi trudnice i općenito doživljaju tog stanja.
    Ja sam bila u nekom svom filmu u trudnoći i stalno sam njegovala to razmišljanje kak će sve biti okej, nisam pustila ni glasa jer sam htjela štediti snagu, samo sam disala 🙈 i doma i u rodilištu, A nisam rekla, moja cimerica je rađala boks do mene i nije vjerovala kad joj je muž rekao da žena pored rađa i da se skulira, ona je urlala😂 a tako mislim i s ovim porodom, al vidit ćemo😅
    Ja se premišljam više iz razloga da npr. ne prokvarim il šta ja znam šta pa da me ona baš ne vidi ili tak neka situacija da bude pa da se pokajem što ju nismo možda ranije odveli nekome, ali svjesna sam da mi zapravo nitko ne može ni reći kako će biti 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.