Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    04. Ožujak 2022. 10:43

Tejuska♡

Margita1906

Tejuška u koju trudničku ti ideš?
    Dubrovčanka haha, a opet koliko god iščekuješ vjerujem da te štrecne, ipak je to veliki događaj.
    Lovely žao mi je da ti se to događa, mi ćemo tek u 6 mj seliti, nadam se pouzdanijem stolaru 😏

Ne idem jos u trudnicku. 32+2 sam.
    Ici cu u Petrovu kad budem isla🥰

Aha ahaa, onda javim iskustvo iz Petrove 😀

Termin 26.03.

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 10:50

Margita1906

Tejuska♡

Margita1906

Dubrovčanka haha, a opet koliko god iščekuješ vjerujem da te štrecne, ipak je to veliki događaj.
    Lovely žao mi je da ti se to događa, mi ćemo tek u 6 mj seliti, nadam se pouzdanijem stolaru 😏

Uuu odlicnoo,jesu i dalje isti doktori svaki tjedan po danima? Ako da tko je onda danas? 
    Narucivala si se kako? Osobno,mail,telefonski? 🙈
    Oprosti na puno pitanja haha
    Ja sam davno bila a sa J od pocetka vodila trudnocu a sa N od pola vec pa nije isto kao sad kad mi je sve oke.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

seka_Frida

Magy, jako je to lijepo rekla patronazna🥰🙏💫
    Potaknulo me da podijelim s vama molitvu azteca, stavljam ju u zasebni post

Tejuska♡

Magy107

Tejuška, kužim, naravno. Ima vas, i neka vas ima, to je meni prelijepo. Bit će to sve sređeno, sigurna sam. A onda uživate svi sa malom princezom.

Da daaa,nas 5 jedna soba 😄 ne moram vise reci nista haha 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

seka_Frida
    04. Ožujak 2022. 10:51

“Oslobađam svoje roditelje osjećaja da su me iznevjerili. 
    Oslobađam svoju djecu potrebe da me učine
    ponosnom. Neka vlastiti put ispisuju slušajući svoje srce koje im neprestano šapuće na uho.
    Oslobađam svog partnera obaveze da me učini kompletnom osobom. 
    Ništa mi ne nedostaje; stalno učim zajedno sa svim drugim bićima.
    Zahvaljujem se svojim precima koji su se sjedinili kako bih ja danas udisala život. Oslobađam ih grešaka iz prošlosti i želja koje nisu ispunili, svjesna da su učinili najbolje što su mogli da razriješe svoje poteškoće u skladu sa sviješću i shvaćanjima koja su tada imali. Poštujem ih, volim i vidim njihovu nevinost.
    Ogoljavam se pred njihovim očima, te tako oni znaju da ne skrivam i ne dugujem ništa osim odanosti samoj sebi i vlastitom postojanju. 
    Prateći mudrost srca, svjesna sam da ostvarujem svoj životni cilj, slobodna od
    vidljivih i nevidljivih vezanosti koje mogu da ugroze moj Mir i Sreću, koji su moja jedina obaveza.
    Odričem se uloge spasiteljice, one koja ujedinjuje ili ispunjava očekivanja drugih ljudi. 
    Učim kroz, i isključivo kroz LJUBAV. Blagoslivljam svoju suštinu, svoje načine da se izrazim, iako me možda netko ne razumije.
    Slušam samu sebe, zato što sam jedina koja je živjela i iskusila povijest svog života, zato što poznajem sebe, znam tko sam, što osjećam, što činim i zašto to činim. 
    Poštujem i uvažavam sebe.
    Poštujem Božansko u sebi kao i u tebi. 
    Slobodni smo. ”

Molitva Azteka

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 10:52

Lovely_

Tejuska♡

Lovely 😪 baš mi je žao zbog vaše situacije!! 😔 najgore kada ne ide nista po planu,jos si i trudna i hormoni su takvi.
    Ako ti je za utjehu ja se jos isto nisam preselila,fali jos nekoliko stvari,na 2 lokacije sam,cistim vamo tamo,odnjela tamo robu za malenu kao ramo cu oprat,evo danas idem po nju jer ju ne stizem tamo oprat moram ovdje… Samo polako,opusteno,biti ce to sve u redu sigurna sam. Ali kod vas opet majstori su zajebali i na svoju ruku napravili nesto sta nije dogovoreno! Tako da opet nije isto i razumijem u potpunosti💔
    Saljem veliki zagrljaj 🫂🫂

Uff nije ni tebi lako. Nadam se da će se i tebi situacija uskoro riješiti.
    Ja sam sada već stvarno umorna.
    Još uvijek radim, onda nakon posla trčimo u taj drugi stan i tamo radimo svaki dan do 10 ili 11 navečer i tako evo svaki dan zadnjih 10 dana od kad smo dobili ključeve.
    Već sam sad stvarno umorna. Bole me noge, stopala pogotovo. Jedva hodam i baš sam se nadala da će to uskoro sve završiti. Ali očito ne može ići sve uvijek kako si mi isplaniramo🤔

Ma razumijem naravno,sve je to dodatan stres koji ti svakako ne treba. Ne znam zasto i ti radnici nikako ne mogu napraviti nesto kako treba. MM je instalater i to ga recimo strasno ljuti kada vidi sta su u stanju napraviti ili ti ne napraviti... Nije lako ni kada nismo trudne a kamoli sada!! 💔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

seka_Frida
    04. Ožujak 2022. 10:59

Lovely_

seka_Frida

Lovely, ne znam kaj bi ti rekla.. znam kaj si prosla i kakvo je to plakanje, zavidim ti sto je u toj fazi trudnoce prvo 😅🙈
    imam takav lom jednom mjesecno barem 🙄😏
    ali sam nakon zadnjeg razgovarala sa sobom i dogovorila se da cu pripazit na to jer ne mozes utjecat na druge ljude koji su do takvih situacija i doveli.. i eto, nekako uspjevam ignorirat da zivim u stanu s kutijama dok je kuca stala s radovima, ni u jednom prostoru nemam mogucnost oformit djecji kutak, suprug mi je na terenu jos 2 tjedna, cerviks se otvara.. a ja lagano lezim na kaucu, po mobitelu i knjigama cijeli dan 😂😂 za moje poimanje zivota osjecam se beskorisno i ovo mi je totalno dangubljenje, ali onda se sjetim tog cerviksa i te male bebe i vise nista nije bitno, njemu ta sobica ni ne treba, to treba meni

Imaš pravo. Sve je to više nama u glavama da dijete sve mora imati odmah tip top spremljeno kad se rodi, a njima je zapravo jedino bitno na samom početku da su kraj mame.
    Ali ne mogu si pomoći, baš bi htjela da sve bude spremno za njegov dolazak 😅

Razumijem te, shvacam da bi ti to dalo sigurnost i da bi predahnula nakon ovog intenzivnog i zamornog perioda i zelim ti zaista da ti se to sto prije ostvari, prvenstveno zbog tebe, da odmoris i da skupis novu snagu za novo vrijeme koje dolazi 🥰🙏💫💪

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 11:25

Tejuska♡

Margita1906

Tejuska♡

Margita1906

Uuu odlicnoo,jesu i dalje isti doktori svaki tjedan po danima? Ako da tko je onda danas?
    Narucivala si se kako? Osobno,mail,telefonski? 🙈
    Oprosti na puno pitanja haha
    Ja sam davno bila a sa J od pocetka vodila trudnocu a sa N od pola vec pa nije isto kao sad kad mi je sve oke.

Ja ti to za doktore ne znam jer nikad nisam išla, niti znam ijednoga. Gdje da pogledam tko je danas? Naručila sam se preko njihovog obrasca na stranici kbc-a i odgovorili su mi isti dan kad da dođem 

Termin 26.03.

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 11:52

Evo danas do pola 12 je Zlopaša, a od 12 do pola 3 je Radošević. 

Termin 26.03.

• katsy
    04. Ožujak 2022. 11:54

Margita1906

Ja ti to za doktore ne znam jer nikad nisam išla, niti znam ijednoga. Gdje da pogledam tko je danas? 

Ubacit cu se..ja sam u ponedjeljak bila 1.put u TA Petrova. Sveukupno sam bila tamo 4 sata (nije to cekanje 4 sata nego prvo sam cekala 1.5h pa odem u drugu zgradu na UZV pa se vratim u ambulantu, pa na CTG i tako..) Ponesi nesto za jest i pit te punu bateriju na mobu!
    Sto se tice doktora, ja moram izdvojiti svoju ginekologicu kod koje sam privatno vodila cijelu trudnocu a u Petrovoj u TA je takoder. Profesorica V.E.G., najtoplije ju preporucam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.