Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    04. Ožujak 2022. 12:02

Evo i ja sam odmah došla na red, izvagali me, izmjerili tlak, popiškila se i sad čekam dalje. U čekaonici nas je tri. 

Termin 26.03.

mrzlopoljka
    04. Ožujak 2022. 12:11

Pau, sretno, javi nam kako ce proci. Drzim fige da sve bude super. 
    Lovely, s tim majstorima cesto bude tako nekako, bas treba puno zivaca. Probaj se ne zivcirati, na kraju ce sve biti ok. 

• Kriss
    04. Ožujak 2022. 12:12

Pau šaljem ti ogromnu podršku i zagrljaj da budete uskoro zajedno i da sve prođe u najboljem redu ❤️
    Lovely, Tejuska želim vam da vam čim prije prođe ludnica oko preseljenja i da se ne živcirate previše ❤️ sve je prolazno, proći će i to. Znam i sama kako vam jr, mi smo napokon završili prije mjesec dana
    Tonka drago mi je da si doma!
    Magy mene isto ove tablete uspavaju, tak sam ko crknuta kokoš. Ne baš svaki dan ali na početku kad sam ih počela uzimati, daaaa
    Dubrovčanka tako ti i kod mene, baš kako si i opisala. Već par dana, ali onda stane pa ponovno tako. Ali booooli, kičma pogotovo 

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 12:36

Margita,Katsy hvala vam!! 
    Poznato mi je na zalost da se ceka,nista bolje nije bilo ni prije 😄 ali sta cemo sta je tu je...

Evo nas dvije gotove s pregledom 🥰 Lotica ima oko 1700g,taman je po tjednima kaze dr... 
    Zatvorena jesam,cerviks smeksan i jako nabija glavom dolje (zato me i zapece svaki put kad se ritne😅) 
    Za 2tt kontrola opet kod nje (zadnja) da mi napravi briseve i onda krecem i ja u TA 😄
    Zeljezo u jos gorem padu sta se tice krvne analize te mi je dala heferol. Ostalo sve tip top... Tlak nizak i dalje,rekla sam joj da sam strasno umorna pa mi je rekla da je to zbog tlaka i zeljeza... a i znam,nemrem odmarat kao kad sam bila 1x trudna npr.,ipak imam vec 2 piceka 😄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 12:52

Evo ja već gotova, s time da nisam crg radila niti uzv. Naručili su me idući petak na uzv i na pregled. Sve je ok, a na nalazu mi piše cerviks smekšan,  za prst prohodan do glavice, to znači šta? 
    Sva sam se pogubila i nekak mi je sve bilo prebrzo, pa nisam niš ni pitala 😂

Termin 26.03.

• _Katja_
    04. Ožujak 2022. 12:57

Pau18 želim ti puno sreće s porodom, da sve dobro prodje ❤️ 

• Kriss
    04. Ožujak 2022. 13:20

Magy107

Kriss, koliko ih ti piješ? Kakav ti tlak s njima?

3x250mg, većinom je oko 120-130/80,dalje od toga se baš ne miče..
    Tejuska suuuuper za pregled i tvoju curicu ❤️

LucK
    04. Ožujak 2022. 13:22

Dubrovčanka znači kreće lagano nešto 🤞😍
    Magy drago mi je da si bolje 😇
    Lovely baš mi je žao zbog stresa kojeg si proživila 😳 samo smireno zbog bebača i sve će se riješiti 🤞 
    Seka Frida ja sam išla na tečaj i baš mi je bilo dobro. Dva dana po 3 sata. Muž zaspao pri kraju 🤣 hvala za molitvu 😍
    Tejuska i Margita super za dobre preglede 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• katsy
    04. Ožujak 2022. 13:24

Bravo za preglede!! 👍
    Pau - drz se i sve najbolje zelim! Puno snage i srece! Javi se kad mognes ❤

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 13:39

Hvala zene 🥰 
    Magy ma to je sitnica zaista,popraviti ce se kako ne,bitno da je ona meni dobro 🫂
    Margita supeer,bila si brza danas,jel onda sljedeci puta imas CTG ? Prohodna si za 1prst do glavice,ali to je sve odlicno,kako i treba 😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.