Katsy - zapisnicarka 🤭🤭 hvala ti puno♥️🤞
Tonka drago mi je da je sve u redu 😊😊
Margita kad si narucena?

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lovely moj popis je sličan kao kod Bamboline pa ću samo nadovezat neke moje 😄
Još sam dodala tajice jer je netko pisao da im je bilo i to zgodno navući radi krvarenja te one dvije podloge za presvlačenje beba koje mogu staviti ispod sebe radi velikog krvarenja.
Ponijela sam i slušalice da me ne sluša cijela soba kad pričam 🤣. Uzela sam i bočicu za bebu jer nekima zatreba te čaj za dojilje jedan chicco jedan babylove. Jedne maramice waterwipes jer ću njih koristiti u početku te jedne Violeta za mene.
Al više manje je moj popis isti kao njen.
Možda i noćne uloške, ja sam već drugi dan slabije krvarila i oni chicco su mi baš bili previše a i noćni imaju krilca pa mi je bilo sigurnije da ne procuri sa sastrane. I to bi stavila dva po dužini pa je bio kao jedan chicco ali tanji i udobniji. A ionak ih često mijenjaš. To su mi predložile cimerice pa mi je muž donio 🙂 A Vir su mi bili sasvim beskorisni, čak i sestra kad mi je dodavala Vir i tek onda skužila Chicco je iskomentirala ooo super imate velike ti su bolji.

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Katsy - zapisnicarka 🤭🤭 hvala ti puno♥️🤞Tonka drago mi je da je sve u redu 😊😊
Margita kad si narucena?
U 12😀
Opa Dubrovčankaa, kak si odmah znala da su lažnjaci da nisu pravi, ja bi npr odmah pomislila evo pravih 🤣
Termin 26.03.
Dubrovcanka ihaa,pokrece li se to nestoo,taman dolazi vikend i bas bi bilo super ♥️😊🤞
Margita supeer tako sam i ja😄🥰

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pau drzi se i sretno, saljemo ti pozitivu 🤗
Curke sretno na pregledima danas 🌞💪
Pitanje, jeste sve bile na trudnickom tecaju? Se isplati poslusati to? Ja citam i knjige i clanke i forume i stvarno sam upucena u svasta, moj suprug nema pojma da mu dijete dolazi pa bi isla s njim i zbog njega da se malo informira 😅

Pau zao mi je da te to bas pred porod ulovilo :(. Drzi se i bit ce sve u redu 🤗.
Katja mali je skroz ok podnjeo razdvojenost, teze sam ja 😄. Uspjevali su ga uspavati bez mene, ali kad sam se vratila nema sanse. Samo je mene trazio i dojenje. Ali nema veze. Meni je u ovom svemu najbitnije da znam da on moze bez mene pa cu s te strane biti mirna.
Magy zanimljivo skroz,ali znas da sam i ja na to pomislila. Da i meni bude vislji sto je vise tableta. Drago mi je da ti je sad u redu ☺️.

Ante 💙 Maro 💙
Lovely 😪 baš mi je žao zbog vaše situacije!! 😔 najgore kada ne ide nista po planu,jos si i trudna i hormoni su takvi.
Ako ti je za utjehu ja se jos isto nisam preselila,fali jos nekoliko stvari,na 2 lokacije sam,cistim vamo tamo,odnjela tamo robu za malenu kao ramo cu oprat,evo danas idem po nju jer ju ne stizem tamo oprat moram ovdje... Samo polako,opusteno,biti ce to sve u redu sigurna sam. Ali kod vas opet majstori su zajebali i na svoju ruku napravili nesto sta nije dogovoreno! Tako da opet nije isto i razumijem u potpunosti💔
Saljem veliki zagrljaj 🫂🫂

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pau draga sretno, obavezno nam se javi čim budeš mogla ❤️
Lovely ja sam se nasekirala čitajući pa te u potpunosti razumijem 😔 ne znam što reći.. eto, samo se nadam da će što prije popraviti svoja s.. nja 🤯
Magy sada ćeš ti biti dobro🤞❤️
Sretno danas na pregledima 🥰❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Tejuška u koju trudničku ti ideš?
Dubrovčanka haha, a opet koliko god iščekuješ vjerujem da te štrecne, ipak je to veliki događaj.
Lovely žao mi je da ti se to događa, mi ćemo tek u 6 mj seliti, nadam se pouzdanijem stolaru 😏
Termin 26.03.
Lovely, ne znam kaj bi ti rekla.. znam kaj si prosla i kakvo je to plakanje, zavidim ti sto je u toj fazi trudnoce prvo 😅🙈
imam takav lom jednom mjesecno barem 🙄😏
ali sam nakon zadnjeg razgovarala sa sobom i dogovorila se da cu pripazit na to jer ne mozes utjecat na druge ljude koji su do takvih situacija i doveli.. i eto, nekako uspjevam ignorirat da zivim u stanu s kutijama dok je kuca stala s radovima, ni u jednom prostoru nemam mogucnost oformit djecji kutak, suprug mi je na terenu jos 2 tjedna, cerviks se otvara.. a ja lagano lezim na kaucu, po mobitelu i knjigama cijeli dan 😂😂 za moje poimanje zivota osjecam se beskorisno i ovo mi je totalno dangubljenje, ali onda se sjetim tog cerviksa i te male bebe i vise nista nije bitno, njemu ta sobica ni ne treba, to treba meni

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji