Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 10:21

Dubrovcanka ihaa,pokrece li se to nestoo,taman dolazi vikend i bas bi bilo super ♥️😊🤞
    Margita supeer tako sam i ja😄🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

seka_Frida
    04. Ožujak 2022. 10:22

Pau drzi se i sretno, saljemo ti pozitivu 🤗
    Curke sretno na pregledima danas 🌞💪

Pitanje, jeste sve bile na trudnickom tecaju? Se isplati poslusati to? Ja citam i knjige i clanke i forume i stvarno sam upucena u svasta, moj suprug nema pojma da mu dijete dolazi pa bi isla s njim i zbog njega da se malo informira 😅

Tonka341
    04. Ožujak 2022. 10:22

Pau zao mi je da te to bas pred porod ulovilo :(. Drzi se i bit ce sve u redu 🤗.
    Katja mali je skroz ok podnjeo razdvojenost, teze sam ja 😄. Uspjevali su ga uspavati bez mene, ali kad sam se vratila nema sanse. Samo je mene trazio i dojenje. Ali nema veze. Meni je u ovom svemu najbitnije da znam da on moze bez mene pa cu s te strane biti mirna.
    Magy zanimljivo skroz,ali znas da sam i ja na to pomislila. Da i meni bude vislji sto je vise tableta. Drago mi je da ti je sad u redu ☺️.

Ante 💙 Maro 💙

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 10:26

Lovely 😪 baš mi je žao zbog vaše situacije!! 😔 najgore kada ne ide nista po planu,jos si i trudna i hormoni su takvi.
    Ako ti je za utjehu ja se jos isto nisam preselila,fali jos nekoliko stvari,na 2 lokacije sam,cistim vamo tamo,odnjela tamo robu za malenu kao ramo cu oprat,evo danas idem po nju jer ju ne stizem tamo oprat moram ovdje... Samo polako,opusteno,biti ce to sve u redu sigurna sam. Ali kod vas opet majstori su zajebali i na svoju ruku napravili nesto sta nije dogovoreno! Tako da opet nije isto i razumijem u potpunosti💔
    Saljem veliki zagrljaj 🫂🫂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Maya34
    04. Ožujak 2022. 10:26

Pau draga sretno, obavezno nam se javi čim budeš mogla ❤️
    Lovely ja sam se nasekirala čitajući pa te u potpunosti razumijem 😔 ne znam što reći.. eto, samo se nadam da će što prije popraviti svoja s.. nja 🤯
    Magy sada ćeš ti biti dobro🤞❤️
    Sretno danas na pregledima 🥰❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 10:31

Tejuška u koju trudničku ti ideš?
    Dubrovčanka haha, a opet koliko god iščekuješ vjerujem da te štrecne, ipak je to veliki događaj.
    Lovely žao mi je da ti se to događa,  mi ćemo tek u 6 mj seliti, nadam se pouzdanijem stolaru 😏

Termin 26.03.

seka_Frida
    04. Ožujak 2022. 10:32

Lovely, ne znam kaj bi ti rekla.. znam kaj si prosla i kakvo je to plakanje, zavidim ti sto je u toj fazi trudnoce prvo 😅🙈 
    imam takav lom jednom mjesecno barem 🙄😏
    ali sam nakon zadnjeg razgovarala sa sobom i dogovorila se da cu pripazit na to jer ne mozes utjecat na druge ljude koji su do takvih situacija i doveli.. i eto, nekako uspjevam ignorirat da zivim u stanu s kutijama dok je kuca stala s radovima, ni u jednom prostoru nemam mogucnost oformit djecji kutak, suprug mi je na terenu jos 2 tjedna, cerviks se otvara.. a ja lagano lezim na kaucu, po mobitelu i knjigama cijeli dan 😂😂 za moje poimanje zivota osjecam se beskorisno i ovo mi je totalno dangubljenje, ali onda se sjetim tog cerviksa i te male bebe i vise nista nije bitno, njemu ta sobica ni ne treba, to treba meni 

anchika
    04. Ožujak 2022. 10:39

Pau drzi se!
    Lovely s majstorima uvijek stres, sjecam se kad sam ja uredivala stan, to je zova muka s njima...
    Sretno s pregledima danas!

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 10:39

Magy107

Curke s radovima… Držite se. Kako kaže seka Frida, to bebačima ne treba. Njima trebamo mi… Na nas su naviknuti cca 9 mjeseci konstantno… Njima treba samo naša blizina a ne toliko kutak… To je nama važno i želimo da sve bude lijepo i sređeno. Na tečaju dojenja je bila super patronažna koja je rekla par rečenica… "Mame, zapamtite da ne možete biti savršene mame dok god tražite savršenstvo u svemu, u prostoru oko sebe, ljudima oko sebe, u vašim bebama… Kad prihvatite da ne može sve biti savršeno, e onda je to to. To su prave mame svojim bebama."

To se skroz slazem,samo kod mene nije kutak problem vec to sto ne stanemo ovdje ... u jednoj sobi doslovno.
    Pa je preša 🙈😂 ali eto kako bude biti ce🤞😄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 10:41

Margita1906

Tejuška u koju trudničku ti ideš?
    Dubrovčanka haha, a opet koliko god iščekuješ vjerujem da te štrecne, ipak je to veliki događaj.
    Lovely žao mi je da ti se to događa, mi ćemo tek u 6 mj seliti, nadam se pouzdanijem stolaru 😏

Ne idem jos u trudnicku. 32+2 sam.
    Ici cu u Petrovu kad budem isla🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.