Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 08:21

Jutro ♡
    Elle hvala ti,potrazim ♥️
    Sretno danas svima na pregledima,zelim vam lijepo proveden dan i mozda poneku bebu 🤞😊🤭
    Di je Arsancres ? Da nas nece mozda iznenaditi 🙈🙈

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    04. Ožujak 2022. 08:24

Tejuska nasa draga zapisničarko sretan pregled ti zelim! 🤞
    Margita zelim ti sretan pregled dns! 🤞😇
    Dubrovcanka jel tebi u pon pregled i "the termin"😅😅

Tonka341
    04. Ožujak 2022. 08:27

Dobro jutro 🤗.
    Mi smo evo jucer otpusteni iz bolnice ☺️. Tlak je za sada stabilan i kontrola mi je u cet 10.3. Sta se tice zastoja, beba je manja, ali je i dalje u toj nekoj krivulji, na dnu je ali bitno da je unutra. Mislim meni je i prvi mali bio dug i mrsav pa i sad ne ocekujem miselin bebu.
    Megy kako si sad? Jesi se javila u bolnicu? Vrijednosti bi ti ipak trebale biti nize uz terapiju...
    Elle malena je preslatka 😍. Kako se snalazite doma?
    Omerta zao mi je da je malena opet bolesna. A kako je sada? Jel ima temp? Da sto prije prode 🙏
    Sretno svima na pregledima danas!
    E da ovo za preglede tu i u Njemackoj, mi mozda jesmo malo vise opterecene mjerama i svime, ali se barem sve drzi pod kontrolom. U bolnici sam upoznala curu koja je proslu trudnocu vodila tamo i izgubila bebu u 39 tt. I kaze da su tamo opcenito bolji uvijeti u bolnici, ali da su nasi doktori puno detaljniji i oprezniji. Nisu joj cak ni obdukciju radili nego rekli da je uzrok sta se bebi pupcana omotala oko noge, a nasi doktori se s time ne slazu i kazu da se trebala radit obdukcija...tak da eto, barem je nesto ipak bolje tu kod nas.

Ante 💙 Maro 💙

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 08:41

Hvala cure na poželjenoj sreći. Nadam se da neću osijediti tamo u trudničkoj 

Termin 26.03.

Mak18
    04. Ožujak 2022. 08:52

Evo da se javim da sam sinoć završila na hitnoj zbog povišene temperature, treskavice i osjećaja opće slabosti i malaksalosti. Stigli su mi krvni nalazi koji su loši pa će nakon što dođe nalaz za covid inducirat porod. Oprala me panika jer nisam spavala 24 sata i baš se loše osjećam.

• _Katja_
    04. Ožujak 2022. 08:56

Dobro jutro cure, sretno danas na pregledima 🤗
    Tonka drago mi je da ste doma ❤️ Kako je mali preživio razdvojenost?
    Slažem se s ovim za njemačko zdravstvo, meni je sto stvari bolje riješeno u Hr. Kad sam imala koronu rekla sam muzu da ne daj Boze da se tu razbolim, vratila bih se odmah u Hr. Nadam se da mi neće puno trebati 🙏🏻 Ali sto se tiče poroda drago mi je da sam tu 😊

LucK
    04. Ožujak 2022. 08:57

Pau18

Evo da se javim da sam sinoć završila na hitnoj zbog povišene temperature, treskavice i osjećaja opće slabosti i malaksalosti. Stigli su mi krvni nalazi koji su loši pa će nakon što dođe nalaz za covid inducirat porod. Oprala me panika jer nisam spavala 24 sata i baš se loše osjećam.

Pau18 drži seee 🙏 sve će biti dobro ❤️❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 08:58

Pau18

Ajme baš mi je žao, drži se i želim ti sreću na porodu i da sve prođe kako treba. Pa kako se i ne bi loše osjećala kad si to sve prošla. A šta kažu zašto je nužno inducirati porod sada odmah?

Termin 26.03.

• Mariina1106
    04. Ožujak 2022. 09:13

Hvala cure za Heferol, ja sam pila Floradix do sada ali nažalost nije dovoljno.

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 09:41

Pau18

Drzi se draga Pau,zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljem redu ♥️🙏

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani