Hvala cure na poželjenoj sreći. Nadam se da neću osijediti tamo u trudničkoj
Termin 26.03.
Evo da se javim da sam sinoć završila na hitnoj zbog povišene temperature, treskavice i osjećaja opće slabosti i malaksalosti. Stigli su mi krvni nalazi koji su loši pa će nakon što dođe nalaz za covid inducirat porod. Oprala me panika jer nisam spavala 24 sata i baš se loše osjećam.
Dobro jutro cure, sretno danas na pregledima 🤗
Tonka drago mi je da ste doma ❤️ Kako je mali preživio razdvojenost?
Slažem se s ovim za njemačko zdravstvo, meni je sto stvari bolje riješeno u Hr. Kad sam imala koronu rekla sam muzu da ne daj Boze da se tu razbolim, vratila bih se odmah u Hr. Nadam se da mi neće puno trebati 🙏🏻 Ali sto se tiče poroda drago mi je da sam tu 😊
Evo da se javim da sam sinoć završila na hitnoj zbog povišene temperature, treskavice i osjećaja opće slabosti i malaksalosti. Stigli su mi krvni nalazi koji su loši pa će nakon što dođe nalaz za covid inducirat porod. Oprala me panika jer nisam spavala 24 sata i baš se loše osjećam.
Pau18 drži seee 🙏 sve će biti dobro ❤️❤️
31👩❤️💋👨38
Ajme baš mi je žao, drži se i želim ti sreću na porodu i da sve prođe kako treba. Pa kako se i ne bi loše osjećala kad si to sve prošla. A šta kažu zašto je nužno inducirati porod sada odmah?
Termin 26.03.
Hvala cure za Heferol, ja sam pila Floradix do sada ali nažalost nije dovoljno.
Drzi se draga Pau,zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljem redu ♥️🙏
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Katsy - zapisnicarka 🤭🤭 hvala ti puno♥️🤞
Tonka drago mi je da je sve u redu 😊😊
Margita kad si narucena?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lovely moj popis je sličan kao kod Bamboline pa ću samo nadovezat neke moje 😄
Još sam dodala tajice jer je netko pisao da im je bilo i to zgodno navući radi krvarenja te one dvije podloge za presvlačenje beba koje mogu staviti ispod sebe radi velikog krvarenja.
Ponijela sam i slušalice da me ne sluša cijela soba kad pričam 🤣. Uzela sam i bočicu za bebu jer nekima zatreba te čaj za dojilje jedan chicco jedan babylove. Jedne maramice waterwipes jer ću njih koristiti u početku te jedne Violeta za mene.
Al više manje je moj popis isti kao njen.
Možda i noćne uloške, ja sam već drugi dan slabije krvarila i oni chicco su mi baš bili previše a i noćni imaju krilca pa mi je bilo sigurnije da ne procuri sa sastrane. I to bi stavila dva po dužini pa je bio kao jedan chicco ali tanji i udobniji. A ionak ih često mijenjaš. To su mi predložile cimerice pa mi je muž donio 🙂 A Vir su mi bili sasvim beskorisni, čak i sestra kad mi je dodavala Vir i tek onda skužila Chicco je iskomentirala ooo super imate velike ti su bolji.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Katsy - zapisnicarka 🤭🤭 hvala ti puno♥️🤞Tonka drago mi je da je sve u redu 😊😊
Margita kad si narucena?
U 12😀
Opa Dubrovčankaa, kak si odmah znala da su lažnjaci da nisu pravi, ja bi npr odmah pomislila evo pravih 🤣
Termin 26.03.
Sortiraj odgovore
Najstariji