Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    04. Ožujak 2022. 08:41

Hvala cure na poželjenoj sreći. Nadam se da neću osijediti tamo u trudničkoj 

Termin 26.03.

Mak18
    04. Ožujak 2022. 08:52

Evo da se javim da sam sinoć završila na hitnoj zbog povišene temperature, treskavice i osjećaja opće slabosti i malaksalosti. Stigli su mi krvni nalazi koji su loši pa će nakon što dođe nalaz za covid inducirat porod. Oprala me panika jer nisam spavala 24 sata i baš se loše osjećam.

• _Katja_
    04. Ožujak 2022. 08:56

Dobro jutro cure, sretno danas na pregledima 🤗
    Tonka drago mi je da ste doma ❤️ Kako je mali preživio razdvojenost?
    Slažem se s ovim za njemačko zdravstvo, meni je sto stvari bolje riješeno u Hr. Kad sam imala koronu rekla sam muzu da ne daj Boze da se tu razbolim, vratila bih se odmah u Hr. Nadam se da mi neće puno trebati 🙏🏻 Ali sto se tiče poroda drago mi je da sam tu 😊

LucK
    04. Ožujak 2022. 08:57

Pau18

Evo da se javim da sam sinoć završila na hitnoj zbog povišene temperature, treskavice i osjećaja opće slabosti i malaksalosti. Stigli su mi krvni nalazi koji su loši pa će nakon što dođe nalaz za covid inducirat porod. Oprala me panika jer nisam spavala 24 sata i baš se loše osjećam.

Pau18 drži seee 🙏 sve će biti dobro ❤️❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 08:58

Pau18

Ajme baš mi je žao, drži se i želim ti sreću na porodu i da sve prođe kako treba. Pa kako se i ne bi loše osjećala kad si to sve prošla. A šta kažu zašto je nužno inducirati porod sada odmah?

Termin 26.03.

• Mariina1106
    04. Ožujak 2022. 09:13

Hvala cure za Heferol, ja sam pila Floradix do sada ali nažalost nije dovoljno.

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 09:41

Pau18

Drzi se draga Pau,zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljem redu ♥️🙏

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 09:43

Katsy - zapisnicarka 🤭🤭 hvala ti puno♥️🤞
    Tonka drago mi je da je sve u redu 😊😊
    Margita kad si narucena?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    04. Ožujak 2022. 09:47

Dubrovčanka

Lovely moj popis je sličan kao kod Bamboline pa ću samo nadovezat neke moje 😄
    Još sam dodala tajice jer je netko pisao da im je bilo i to zgodno navući radi krvarenja te one dvije podloge za presvlačenje beba koje mogu staviti ispod sebe radi velikog krvarenja.
    Ponijela sam i slušalice da me ne sluša cijela soba kad pričam 🤣. Uzela sam i bočicu za bebu jer nekima zatreba te čaj za dojilje jedan chicco jedan babylove. Jedne maramice waterwipes jer ću njih koristiti u početku te jedne Violeta za mene.
    Al više manje je moj popis isti kao njen.

Možda i noćne uloške, ja sam već drugi dan slabije krvarila i oni chicco su mi baš bili previše a i noćni imaju krilca pa mi je bilo sigurnije da ne procuri sa sastrane. I to bi stavila dva po dužini pa je bio kao jedan chicco ali tanji i udobniji. A ionak ih često mijenjaš. To su mi predložile cimerice pa mi je muž donio 🙂 A Vir su mi bili sasvim beskorisni, čak i sestra kad mi je dodavala Vir i tek onda skužila Chicco je iskomentirala ooo super imate velike ti su bolji.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 09:52

Tejuska♡

Katsy - zapisnicarka 🤭🤭 hvala ti puno♥️🤞Tonka drago mi je da je sve u redu 😊😊
    Margita kad si narucena?

U 12😀
    Opa Dubrovčankaa, kak si odmah znala da su lažnjaci da nisu pravi, ja bi npr odmah pomislila evo pravih 🤣

Termin 26.03.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.