Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariina1106
    03. Ožujak 2022. 22:29

Cure koje ste pile ili pijete Heferol, jeste ga pile iz hranu? Meni ne ponovno prepisan i kako u uputama piše da je najbolje na prazan želudac kada sam ga u početku trudnoće pila jako teško mi je padao na prazan želudac čak sam ga  jednom povratila. Sada bi ga možda uzimala s ručkom s obzirom da postoji niz namirnica s kojima se ne smije uzimat od kave, mlijeka i jaja sto konzumiram ujutro. Sto mislite?

• _Katja_
    04. Ožujak 2022. 01:36

Elle preslatka je Sara 🥰 Mrvica mala ❤️ 
    Moja mala je bila 3800 pa je meni bila premalena. A na slici te bebe uvijek izgledaju puno veće nego sto zapravo jesu. 
    Sunasce držim fige da ti potvrde sutra da je sve u najboljem redu 🤞🏻
    Arsancres dobro ste se organizirali za to testiranje, ja se tog ne bih sjetila pa bih paniku napravila zadnji čas 😆
    Bebo ja sam ti u Njemačkoj, Munchen. 
    Drži se i misli na sebe i na bebu, nema se smisla zbog posla stresirati 😊
    Amelie kažeš da se Njemice ne živciraju jer imaju tri UZV-a, bas sam se nasmijala 🤣 Ja pratim sta vi pisete i kako mjerkaju te bebe, a ja živim u blaženom neznanju od zadnjeg ultrazvuka i nadam se da je sve dobro 😊
    Imat cu jos jedan nadam se na pregledu u bolnici za 10ak dana. 
    Katsy tako sam i ja prošli put pojela sve iz torbe za rodilište i mislila kako cu ići sutra kupiti novo, pa dobila trudove iza ponoći i ništa od kupovine 🙈 Tako da zaključajte vi to 🤣
    Omerta nadam se da će mala uskoro biti bolje ❤️ Bas iscrpi to kad su bolesni…
    Marina i ja pijem željezo iza ručka, jedino tako mogu.
    Tonka kako si nam ti??? 

Omerta
    04. Ožujak 2022. 05:15

Mariina1106

Cure koje ste pile ili pijete Heferol, jeste ga pile iz hranu? Meni ne ponovno prepisan i kako u uputama piše da je najbolje na prazan želudac kada sam ga u početku trudnoće pila jako teško mi je padao na prazan želudac čak sam ga jednom povratila. Sada bi ga možda uzimala s ručkom s obzirom da postoji niz namirnica s kojima se ne smije uzimat od kave, mlijeka i jaja sto konzumiram ujutro. Sto mislite?

Ja nisam nikad uzimala na prazan želudac.. Radije tokom dana ili predvečer. U prijašnjim trudnoćama Ferrum Lek, a sad Kendural C. Jedan i drugi se dobro podnose i sa minimalno ili ništa nuspojava. Ostala mi još jedna tabla, al zaboravim uzet. Mogla bi to potrošit pa ću onda nastaviti sa drugim.. Kupila sam sirupe Floradix i Blue Iron. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• katsy
    04. Ožujak 2022. 06:55

antonela98

katsy

Sakroponiran cerviks - jel nekome jos takav nalaz?

Sve normalno, priprema se al nece porod ubrzo 🤣

Ok,tak bi i trebalo biti jos 3 tjedna 👍🤞 tnx Antonela

Margita1906
    04. Ožujak 2022. 07:19

Mariina1106

Cure koje ste pile ili pijete Heferol, jeste ga pile iz hranu? Meni ne ponovno prepisan i kako u uputama piše da je najbolje na prazan želudac kada sam ga u početku trudnoće pila jako teško mi je padao na prazan želudac čak sam ga jednom povratila. Sada bi ga možda uzimala s ručkom s obzirom da postoji niz namirnica s kojima se ne smije uzimat od kave, mlijeka i jaja sto konzumiram ujutro. Sto mislite?

Ja pijem ferrum i nisam ga nikad na prazan želudac, popijem ga nakon ručka.  Dva dana sam imala proljev i želudac me rasturao, nakon toga prošlo i sad i ne osjetim da ga pijem 😀

Termin 26.03.

LucK
    04. Ožujak 2022. 08:17

Jutro i sretno danas 💞🤞
    Heferol isto pijem i to iza ručka 🙃

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 08:19

PREGLEDI💚👶🎀

Tejuska - 04.03
    Margita1906 - 04.03
    Katsy - 07.03
    Dubrovčanka - 07.03
    Luck - 08.03
    Boobamara - 08.03
    Magy107 - 08.03
    EvaKB - 09.03
    Kriss - 09.03
    Sibila009 - 09.03
    Mrzlopoljka - 10.03
    Omerta - 11.03
    Antonela_93 -11.03
    Maya34 - 11.03
    Hukica - 11.03
    Dani30 - 14.03
    Anchy_23 - 14.03
    Luck - 15.03
    Bebo - 15.03
    Meri97 - 18.03
    Niki777 - 21.03
    Demi30 - 22.03
    Amelie - 22.03
    Anchika - 24.03
    Lovely_ - 06.04

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Ožujak 2022. 08:21

Jutro ♡
    Elle hvala ti,potrazim ♥️
    Sretno danas svima na pregledima,zelim vam lijepo proveden dan i mozda poneku bebu 🤞😊🤭
    Di je Arsancres ? Da nas nece mozda iznenaditi 🙈🙈

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    04. Ožujak 2022. 08:24

Tejuska nasa draga zapisničarko sretan pregled ti zelim! 🤞
    Margita zelim ti sretan pregled dns! 🤞😇
    Dubrovcanka jel tebi u pon pregled i "the termin"😅😅

Tonka341
    04. Ožujak 2022. 08:27

Dobro jutro 🤗.
    Mi smo evo jucer otpusteni iz bolnice ☺️. Tlak je za sada stabilan i kontrola mi je u cet 10.3. Sta se tice zastoja, beba je manja, ali je i dalje u toj nekoj krivulji, na dnu je ali bitno da je unutra. Mislim meni je i prvi mali bio dug i mrsav pa i sad ne ocekujem miselin bebu.
    Megy kako si sad? Jesi se javila u bolnicu? Vrijednosti bi ti ipak trebale biti nize uz terapiju...
    Elle malena je preslatka 😍. Kako se snalazite doma?
    Omerta zao mi je da je malena opet bolesna. A kako je sada? Jel ima temp? Da sto prije prode 🙏
    Sretno svima na pregledima danas!
    E da ovo za preglede tu i u Njemackoj, mi mozda jesmo malo vise opterecene mjerama i svime, ali se barem sve drzi pod kontrolom. U bolnici sam upoznala curu koja je proslu trudnocu vodila tamo i izgubila bebu u 39 tt. I kaze da su tamo opcenito bolji uvijeti u bolnici, ali da su nasi doktori puno detaljniji i oprezniji. Nisu joj cak ni obdukciju radili nego rekli da je uzrok sta se bebi pupcana omotala oko noge, a nasi doktori se s time ne slazu i kazu da se trebala radit obdukcija...tak da eto, barem je nesto ipak bolje tu kod nas.

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.