Elle prekrasna je 🥰 Uživajte doma
Cezar bit će sve dobro, ne bih se čudila da izdržite i dulje nego što misliš 😉 Drži se!
Omerta bas mi je zao sto je opet nesto 😩 stalno se mucite jebemu misa
Ja prijavljujem da sam skocila odjednom na vagi 3 kila. Doslovno u tjedan dana 😳 Čini mi se danas kao da sam nekako cijela vodena. I noge su mi natečene odjednom 🤷♀️
Uhhh uh 😶😔 bas mi je zao za natecenost 😑

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sakroponiran cerviks - jel nekome jos takav nalaz? Nije mi gin nista komentirala i sad sam tek uocila da je to napisala na nalazu od neki dan.
Pise na guglu da to znaci da cerviks nije centiran!?

Elle koliko si cekala posiljku? Mozda dode kroz neko vrijeme pa stignem naruciti,na njoj je koja velicina?
Hukica dodala ♡Sunasce pa uzas!!!
Dubrovcanka totalnoooo!!! 3.3🤩🤩
Ma kod njih obično u roku 3 dana dobijem, ona na sebi ima 56 koji bi ja rekla da je kao 50 jer sve ostalo 56 joj je preveliko. Na slici ne izgleda ali sitna je,2630g sad ima ribica.🐟
Da onda komotno mogu od 62 naruciti jer se ona sitnija rodila
Opet nije isto 3,5kg i skoro 1kg manje
Hvala tiii,pricekam pa vidim jer mi je zaista prekrasno,volim te nesvakidasnje stvari,obicni bodici su mi predosadni 🤭😄😂
Specijalac znam hahah
I meni se zato svidjelo, ali mogu ti reć da nije praktično za presvlačenje. dok ti svaki taj gumbić otkopčaš, a imaaa ih… 🤣
To ti vjerujem,ali ajde ja sam ih dvoje vec napresvlacila pa mi to ide ko od sale 😄😄
Mozes mi dati direktan link mozda ako imas,vec sam obisla 10 stranica i nikak naci😂
Nemrem skuzit kak link poslati jer imam app, daj filtriraj si marku Jacky Baby. To bi trebalo olakšati potragu.

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Cure koje ste pile ili pijete Heferol, jeste ga pile iz hranu? Meni ne ponovno prepisan i kako u uputama piše da je najbolje na prazan želudac kada sam ga u početku trudnoće pila jako teško mi je padao na prazan želudac čak sam ga jednom povratila. Sada bi ga možda uzimala s ručkom s obzirom da postoji niz namirnica s kojima se ne smije uzimat od kave, mlijeka i jaja sto konzumiram ujutro. Sto mislite?
Elle preslatka je Sara 🥰 Mrvica mala ❤️
Moja mala je bila 3800 pa je meni bila premalena. A na slici te bebe uvijek izgledaju puno veće nego sto zapravo jesu.
Sunasce držim fige da ti potvrde sutra da je sve u najboljem redu 🤞🏻
Arsancres dobro ste se organizirali za to testiranje, ja se tog ne bih sjetila pa bih paniku napravila zadnji čas 😆
Bebo ja sam ti u Njemačkoj, Munchen.
Drži se i misli na sebe i na bebu, nema se smisla zbog posla stresirati 😊
Amelie kažeš da se Njemice ne živciraju jer imaju tri UZV-a, bas sam se nasmijala 🤣 Ja pratim sta vi pisete i kako mjerkaju te bebe, a ja živim u blaženom neznanju od zadnjeg ultrazvuka i nadam se da je sve dobro 😊
Imat cu jos jedan nadam se na pregledu u bolnici za 10ak dana.
Katsy tako sam i ja prošli put pojela sve iz torbe za rodilište i mislila kako cu ići sutra kupiti novo, pa dobila trudove iza ponoći i ništa od kupovine 🙈 Tako da zaključajte vi to 🤣
Omerta nadam se da će mala uskoro biti bolje ❤️ Bas iscrpi to kad su bolesni…
Marina i ja pijem željezo iza ručka, jedino tako mogu.
Tonka kako si nam ti???
Cure koje ste pile ili pijete Heferol, jeste ga pile iz hranu? Meni ne ponovno prepisan i kako u uputama piše da je najbolje na prazan želudac kada sam ga u početku trudnoće pila jako teško mi je padao na prazan želudac čak sam ga jednom povratila. Sada bi ga možda uzimala s ručkom s obzirom da postoji niz namirnica s kojima se ne smije uzimat od kave, mlijeka i jaja sto konzumiram ujutro. Sto mislite?
Ja nisam nikad uzimala na prazan želudac.. Radije tokom dana ili predvečer. U prijašnjim trudnoćama Ferrum Lek, a sad Kendural C. Jedan i drugi se dobro podnose i sa minimalno ili ništa nuspojava. Ostala mi još jedna tabla, al zaboravim uzet. Mogla bi to potrošit pa ću onda nastaviti sa drugim.. Kupila sam sirupe Floradix i Blue Iron.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sakroponiran cerviks - jel nekome jos takav nalaz?
Sve normalno, priprema se al nece porod ubrzo 🤣
Ok,tak bi i trebalo biti jos 3 tjedna 👍🤞 tnx Antonela

Ja pijem ferrum i nisam ga nikad na prazan želudac, popijem ga nakon ručka. Dva dana sam imala proljev i želudac me rasturao, nakon toga prošlo i sad i ne osjetim da ga pijem 😀
Termin 26.03.
PREGLEDI💚👶🎀
Tejuska - 04.03
Margita1906 - 04.03
Katsy - 07.03
Dubrovčanka - 07.03
Luck - 08.03
Boobamara - 08.03
Magy107 - 08.03
EvaKB - 09.03
Kriss - 09.03
Sibila009 - 09.03
Mrzlopoljka - 10.03
Omerta - 11.03
Antonela_93 -11.03
Maya34 - 11.03
Hukica - 11.03
Dani30 - 14.03
Anchy_23 - 14.03
Luck - 15.03
Bebo - 15.03
Meri97 - 18.03
Niki777 - 21.03
Demi30 - 22.03
Amelie - 22.03
Anchika - 24.03
Lovely_ - 06.04

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji