Omerta kod upale bi svakako leukociti bili poviseni, koliko ja znam..
Kazem za bakterijsku.
I kazes da ju je gledala dr, vidjela bi na grlu/plucima da je za antibiotik, tj da je bakterija u pitanju. Izgleda da morate lijecit simptome i boostat imunitet. Drzim fige da sto prij prode.
Omerta nije bakterijski,da je CRP bi doista bio veliki,neka ti je za primjer od mog J oko 200 je crp kada je imao bakterijski streptokok.
Dubrovčanka 🤞🤭 daj bozeee hahah da krene
Luck mi ih 2godine koristimo i puno su nam pomogle zaista.
Nikolina1707 rado bi pomogla ali na zalost nemam iskustva s tim tabletama. Ako ti ih je ljecnik prepisao,mozda najbolje da se konzultiras s njime/njom.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hahaha Dubrovčanka, ti si spremna za jedno 10dana 😂😂😂😂
Meni se mala na trenutke smiri, onako baš umiri, a onda odjednom poludi, ne znam šta da mislim 🙈
Elle koliko si cekala posiljku? Mozda dode kroz neko vrijeme pa stignem naruciti,na njoj je koja velicina?
Hukica dodala ♡Sunasce pa uzas!!!
Dubrovcanka totalnoooo!!! 3.3🤩🤩
Ma kod njih obično u roku 3 dana dobijem, ona na sebi ima 56 koji bi ja rekla da je kao 50 jer sve ostalo 56 joj je preveliko. Na slici ne izgleda ali sitna je,2630g sad ima ribica.🐟
Da onda komotno mogu od 62 naruciti jer se ona sitnija rodila
Opet nije isto 3,5kg i skoro 1kg manje
Hvala tiii,pricekam pa vidim jer mi je zaista prekrasno,volim te nesvakidasnje stvari,obicni bodici su mi predosadni 🤭😄😂
Specijalac znam hahah
I meni se zato svidjelo, ali mogu ti reć da nije praktično za presvlačenje. dok ti svaki taj gumbić otkopčaš, a imaaa ih... 🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Elle prekrasna je 🥰 Uživajte doma
Cezar bit će sve dobro, ne bih se čudila da izdržite i dulje nego što misliš 😉 Drži se!
Omerta bas mi je zao sto je opet nesto 😩 stalno se mucite jebemu misa
Ja prijavljujem da sam skocila odjednom na vagi 3 kila. Doslovno u tjedan dana 😳 Čini mi se danas kao da sam nekako cijela vodena. I noge su mi natečene odjednom 🤷♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Elle koliko si cekala posiljku? Mozda dode kroz neko vrijeme pa stignem naruciti,na njoj je koja velicina?
Ma kod njih obično u roku 3 dana dobijem, ona na sebi ima 56 koji bi ja rekla da je kao 50 jer sve ostalo 56 joj je preveliko. Na slici ne izgleda ali sitna je,2630g sad ima ribica.🐟
Hvala tiii,pricekam pa vidim jer mi je zaista prekrasno,volim te nesvakidasnje stvari,obicni bodici su mi predosadni 🤭😄😂
Specijalac znam hahah
I meni se zato svidjelo, ali mogu ti reć da nije praktično za presvlačenje. dok ti svaki taj gumbić otkopčaš, a imaaa ih… 🤣
To ti vjerujem,ali ajde ja sam ih dvoje vec napresvlacila pa mi to ide ko od sale 😄😄
Mozes mi dati direktan link mozda ako imas,vec sam obisla 10 stranica i nikak naci😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Elle prekrasna je 🥰 Uživajte doma
Cezar bit će sve dobro, ne bih se čudila da izdržite i dulje nego što misliš 😉 Drži se!
Omerta bas mi je zao sto je opet nesto 😩 stalno se mucite jebemu misa
Ja prijavljujem da sam skocila odjednom na vagi 3 kila. Doslovno u tjedan dana 😳 Čini mi se danas kao da sam nekako cijela vodena. I noge su mi natečene odjednom 🤷♀️
Uhhh uh 😶😔 bas mi je zao za natecenost 😑
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sakroponiran cerviks - jel nekome jos takav nalaz? Nije mi gin nista komentirala i sad sam tek uocila da je to napisala na nalazu od neki dan.
Pise na guglu da to znaci da cerviks nije centiran!?
Specijalac znam hahah
I meni se zato svidjelo, ali mogu ti reć da nije praktično za presvlačenje. dok ti svaki taj gumbić otkopčaš, a imaaa ih… 🤣
To ti vjerujem,ali ajde ja sam ih dvoje vec napresvlacila pa mi to ide ko od sale 😄😄
Mozes mi dati direktan link mozda ako imas,vec sam obisla 10 stranica i nikak naci😂
Nemrem skuzit kak link poslati jer imam app, daj filtriraj si marku Jacky Baby. To bi trebalo olakšati potragu.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji