Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 20:19

Lu držimo figee 🤞🤞🤞
    Kad krenu bebice biti ce skoro svaki dan 😄🥰🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 21:03

Meni su bas zanimljivi ti vasi sluzni cepovi 🤣🤣 ja svoje u oba poroda nisam uopce vidjela hahaha a sad svi svoje primjetite i bas mi je to eto zanimljivo 😅😅😅 cudna biljka 😅😅

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

seka_Frida
    10. Ožujak 2022. 21:14

Hvala svimaaa :*
    Nooha, jako lijepo za procitati kako dobro napredujete, zelim  vam tako i dalje 🤗
    Curkee, polako zakuhavate atmosferu, bit ce bas zanimljivo ovaj vikend 🍿😁 🤭

Tejuska♡
    10. Ožujak 2022. 21:20

Dubrovčanka

Tejuska radi čačkanja dole evo gatam jel to ili nije Al ima ga o baš je sluzavo tako da mislim da je. Možda i ti u ovoj trudnoći vidiš čari sluznoga 🤣

Hahhahaa a mozda,tko ce znati🤣🤣
    Ma mora da je cim je sluzavo 😅😅

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    10. Ožujak 2022. 21:34

Haha curke prenapeto je ovo.. mogle bi liste slagati pa okladu nabaciti 😂 Meni se čini da bi Sunašce mogla prva s obzirom na bolove lagane.. a što je s pražnjenjem crijeva? To nijednu još nije uhvatilo? A znate da taj sluzni može i par dana prije poroda krenuti tak da nije to baš vjerodostojno.. sretno svima!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tonka341
    10. Ožujak 2022. 21:59

Nooha drago mi je da je sve u redu i da lijepo napredujete 🤗.
    Moj danasnji pregled je prosao dobro. Uzv mi nije raden. Ctg i tlak su bili dobri i za sad nista nisam otvorena. Iduca kontrola mi je 17.3 i ako se nista ne desi do kad budem 39+6 idem na hospitalizaciju i najvjerojatnije opet carski.

2020.💙 2022.💙

• Antonela_93
    10. Ožujak 2022. 22:22

Omerta

Zašto vadite krvnu grupu dva puta u trudnoći?
    Ili mislite na IAT?
    Nooha super da tako lijepo napredujete. 💖
    Dubrovčanka moguće da se to sad lagano pokreče.. 🤞
    Tejuška a da tražiš neko drugo željezo? Zašto da se mučiš, ne paše svima sve. Možda bi ti ferrum lek više pasao ili Kendural C?
    Ostale cure, super za uredne preglede! 💗

ma da , taj IAT sam vadila, samo sam se krivo izrazila.
    ja mislim da je meni sluzni ispao još prošli tjedan, bia je baš sluzav i nešto između žute i prozirne boje pa mislim da je to to , ali nakon toga ništa drugo. 
    Samo se sad zadnjih dana borim sa bolovima i kočenjem šake. toliko boli ni da nož nekad ne mogu držati. i još uz to su mi počeli kao nekakvi trnci između sisa.  

Amelie
    10. Ožujak 2022. 23:17

Dubrovčanka

Amelie pusti da se nadamo😅. Znam da može bit par tjedana prije Al bome ja nemam tjedne više hahaha.
    I ja sam inače suha ko papar pa mi čudno zato. A papir se analizira od početka trudnoće. Zato se bijeli strogo kupuje 😅. Sunašce možda se pogodimo isti dan 😅

Haha da znam da nemaš tjedne eventualno dan, dva.. a ništa.. dobar stari seks mozda potakne stvari 😎😂 Iako meni se eto ne seksa još tamo od 5.mj. ne mogu se zamisliti u 9.-om🙈🙈 Da znam za WC papir.. tako i kod mene.. 🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

CoKSa
    11. Ožujak 2022. 00:03

Hello ekipice. 
    Ne spavamo, Nika je u nekom skoku vjerojatno. Zaspali svi oko 7, kad se ona za pola sata probudila, i evo ponoc ce ne daje znakove za spavanje. Bistra kao riba, nasisava se do povracanja, slozila joj bocu, popila je i to, onda sve izbljucala jer se prejela. Dobila kapi protiv grceva. I sad mi drzi prst i pokusava zaspat. 
    U meduvremenu sam ju nosala, zadrijema, kad spustim otvori oci🙈 
    Dobra je pa necu zvocat. Dugo i suti u kreveticu. 

Omerta
    11. Ožujak 2022. 02:57

Ja isto nisam nikad primjetila taj sluzni.. Znali su povremeno biti kao neki "šmrklji"). Ali zato intenzivno čišćenje bilo negdje dan prije poroda, a i na sam dan. Vidjet ćemo što i kako će ovaj put.
    Sretno svima danas na pregledima, moj je u 9h, taman da ostavim cure u školi i vrtiću pa idem. Nisam se stigla bricnuti, ne znam jel bi ujutro na brzinu da se ne porežem slučajno, još kako ništa ne vidim izgledat ću ko očerupana kokoš.  Idete li vi nekad na preglede tako neobrijane? Mislim da to doktorima nije bitno, ali meni opet bude nekako nelagodno. Ne znam zašto su te dlake toliko tabu. Nije da je šuma striborova.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI