Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    10. Ožujak 2021. 09:28

ružica

Curke,

Doma sam ja.
    Od 2 boljelo u razmacima, pa malo stalo, pa sad ipet nesto najviše u križina boli na 10-12 min.
    Ništa još prejako, ili barem meni nije prejako, ali ia sam rekla da ću radi konstatnih ne preblagih bolova imati problem prepoznati kad i da li trebam u bolnicu.
    Imate kakav savjet, mjeriti po razmacima ili intenzitetu bola? Sve se mislim možda još i stane.

I razmaci i intezitet bola..ako mozes izdrzati bol bez da prodises vjerojatno su jos pripremni trudovi..a mozda su i pocetni koji bi se u tom slucaju danas kroz dan trebali ustaliti..prati sluzni cep ili iscjedak,po meni ne moras zuriti nigdje jos.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

pupetta
    10. Ožujak 2021. 09:36

Jutrooo! 
    Ja sam bas lose spavala, mucila me zgaravica i BH, nikako se namjestiti. Nadam se da ce dan biti bolji 
    Ninnach to je sve prirodno, ne brini, odlicna si mama samim time sto promisljas o tome 
    Lussi i meni je tad trbuh odjednom iskocio, a cak mi je najvise narastao u zadnja 3 tjedna.
    Dorica izdrzat cete jos 2u1, ali vec si u terminu tako da nema straha 
    Ruzice sretno, drzim fige da je to to da se ne mucis vise s bolovima 
    Nikac drzim fige za kredit 

Baby P 03/21 💙

10. Ožujak 2021. 09:36

Dora mozda i krene ranije al u terminu si. Buduci da idew na carski ja bi na tvom mjestu isla u bolnicu cim krenu prvi trudovi.  Si sigurna da imas bh? 😂 
    .
    Lonmi bome nisko. Meni nikad nije bio ispod 100/60 kolko znam pa te ne znam savjetovat. Obicno kava, voda, slano, opet voda i podignute noge rijese stvar. Jel ti muz doma?

kety992
    10. Ožujak 2021. 09:38

Lucky Lussi 😍 i ja sam primjetila,zadnjih tjedan dana je buknuo...tuniku jednu sam jedva navukla na prsa i trbuh a prije 10dana normalno...jaknu vise ne mogu zakopcat a prije 10 dana sve normalno...ugl i muz mi je rekao..ajoj narasla si 😝💞  

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    10. Ožujak 2021. 09:40

Lonmi- moj je rijetko iznad 90/50 😅 do 20 tjedana je bio stalno 82/45 cca ...pojedi nesto slano...i grickaj cijeli dan da ti se unormali...i naravno vodu pojacaj...druge nema...ja sam vec navikla...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Dora2021
    10. Ožujak 2021. 09:43

pupetta

Jutrooo!
    Ja sam bas lose spavala, mucila me zgaravica i BH, nikako se namjestiti. Nadam se da ce dan biti boljiNinnach to je sve prirodno, ne brini, odlicna si mama samim time sto promisljas o tomeLussi i meni je tad trbuh odjednom iskocio, a cak mi je najvise narastao u zadnja 3 tjedna.
    Dorica izdrzat cete jos 2u1, ali vec si u terminu tako da nema strahaRuzice sretno, drzim fige da je to to da se ne mucis vise s bolovimaNikac drzim fige za kredit

🤗😁😁👍👍

• Dora2021
    10. Ožujak 2021. 09:48

NevaEva

Dora mozda i krene ranije al u terminu si. Buduci da idew na carski ja bi na tvom mjestu isla u bolnicu cim krenu prvi trudovi. Si sigurna da imas bh? 😂
    .
    Lonmi bome nisko. Meni nikad nije bio ispod 100/60 kolko znam pa te ne znam savjetovat. Obicno kava, voda, slano, opet voda i podignute noge rijese stvar. Jel ti muz doma?

😂😂 Pitala Doca, reko je po opisu da je to to i ako se nastavi da dođem do bolnice.. Plan je da izdrzim do ove nedelje, plan je bio carski, planovi se mijenjaju jer mi cerviks sve kraći i sad bi on da ja to izguram, da me ne reže al bumo vidjeli 😜 uz nocno znojenje, vec maltene spavam polugola haha, ovaj grč je ono baš baš uf, treba izdržat, svaka nam čast 🥰🥰 

Lonmi
    10. Ožujak 2021. 09:57

Meni je tako nizak bio prije trudnoce i sad se super popravio, ujutro kad sam se probudila mi se vrtjelo, ali reko naglo sam se digla. Onda sam isla mjerit, bas se osjecam onak... mamurno 🥴
    Doruckovala sam, otusiram se pa bude valjda bolje, beba hoce probiti van kroz trbuh 😂 u noc je skocila tako da me probudila, nadam se da to nije bio okret na guzu opet 🥴🥴
    NevaEva da muz danas radi od doma tako da sam pod nadzorom 😂.  Zao mi je da su ti opet krenuli bolovi. To je tako, pol dana smo super i onda samo krenu. I mene ti muce te neke slabe bh povremeno, a o bolovima zbog premalo kretanja da ne pricam. Cekam da cujem stanje u ponedjeljak i krecem ja s laganim setnjama ako je sve isto. 
    Nedaj se uglavnom jos bar 2 tj 💪❤️
    Kety bome nisko, ali dobro dok je takav i ne varira. Inace te bas osamuti 🥴, svakak bolje niski nego visoki. 

Girl1234
    10. Ožujak 2021. 09:57

Jutro, curee. Nadam se da ste spavale bolje od mog muža, reko je da sam ga par puta hrkanjem probudila 😂😂😂
    Sretno na pregledima, pogotovo terminskim curama. Javljajte svee 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Jagodica125
    10. Ožujak 2021. 10:07

Dobar jutar curke!👋 
    anaAn - o da, ja se vjerovatno ponavljam kao pjesma na repeatu ili papiga, ali svima koji me pitaju, kazem da su mi tjelesne promjene apsolutno zanemarive u odnose na promjene na psihickom planu. Ovo tjelesno si sama znam objasnit i razumijem - tijelo se mijenja da moze smijestiti i "stvarati" nov zivot narednih 9 mjeseci. Samo ovo na mentalnom planu - meni osobno puuuuno zahtjevnije, trazi vise paznje i rada 🤓
    .
    NevaEva - bome si me dobro nasmijala sa ovime "ja podravka ne mijesam Vegetu u sve"🤣 top👍
    .
    Ridja - ja si mislim ugasi mob onda mi padne na pamet da zelim biti u kontaktu s dragim i s majkom. Vec sad nemam problema, staviti poziv na "ignore" kad vidim da od obitelji zove netko sa "nepozeljnim savjetima, crnim scenarijima" itd... bez pardona - " Dobili ste pretimac govorne poste kojim se koristi broj 09.."🤷‍♀️👍
    .
    Petra - ja pitala sestru u vezi oticanja - kaze vise noge na poviseno, vise na lijevi bok u horizontali i vise mirovanja👍
    .
    Ninnach - aaaaa, prva setnjica sa curkom🥰🤗 kako divno😍 i super da te rez ne boli👌
    .
    LuckyLussi - da, sad je vrijeme bujanja, kao germa se dizemo 🤣 kaze mi decko "odem na posao, znam kako trbuh izgleda, vratim se popodne s posla - narasao je, pa do kad ce rasti?!😳"🤣 samo ti to lijepo mazi i pij puuuuno vode da umanjis sanse od pucanja, strija... iako nije ni to smak svijeta😉
    .
    Nikac - sretno u banci, fingers crossed da prodje onako kalo zelite 🤞
    .
    Mo smo danas puuunih 35 tjedana! Woohoo!🥳🎉🎊🎆🎇✨ jako sam happy, osijecam se unatoc isprekidanom spavanju i sindrom "jahala sam konja" bas dobro🙂 nekako smireno i bas in control🤔 za 2 tjedna smo "u terminu"🙏
    .
    Ja danas pocinjem pakirati kofer 🛅 neka stoji u sobi i kupi prasinu do dana D👌
    .
    Pokusavam prestati koristiti dnevne uloske i sinoc sam si tokom tusirana taaako dojke izmasirala, da me nocas probudila bol, bradavice kao da gore 🤣🔥
    .
    Cure na pregledima sretno! Terminuse nase, drzte se i javljajtr dobre vijesti 🥰🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.