EmEn, ajd se javi nakon pregleda, dan je dug 😉
Kad je mene uhvatilo s drugom, sve se dogodilo u par sati.
Idem ja pod tuš pa lagano u grad. Jedva čekam popit kavu!
Curke, zadnje dvije noći imam one lažne kontrakcije, zanimljivo iskustvo 😁 nisu baš ni ugodne al traje do desetak min... Koliko sam skužila, nakon njih br. 2 nužda ide super 😎😎 ak je, isprobala, funkcionira 🤣🤣 iii vidjela sam stopalo moje male, na vrhu trbuha, predobro!!! Daaaa, počastila me svojim šou-om nakon kontakcija, zato me trbuh rastura 😂😂😂 preko dana ništa se ne javlja, osim nje... Još bum ja izdržala 2u1 jelda?? To može potrajat da smo još 2u1?
Jel itko ide u TA u Petrovu? Kakva je tamo procedura? Prvo odradim trijazu, jel? I u Petrovoj ne nosim pelene i vlazne maramice za bebu? Oni imaju sve il sam krivo cula? Bila bi zahvalna na odgovorima 🙂 Ako netko ima i nekakav popis sta bi sve trebalo, bilo bi super da podijeli ☺
Ja idem upravo, dođeš na trijažu dolje, to obaviš za čas, TA je desno ona zgrada, uđeš, dođeš na portu, pripremiš papir od zadnjeg pregleda, uputnicu i zadnji UZv, ona uzme fascikl, kaze da sjednes, cekas da te prozovu u sobu broj taj i taj, tamo ides na tlak, piskis na trakicu, kilaza, pa opet cekas da te pozovu. U Petrovu netrebaš nosit ništa, eventualno za izlazak jednu, dvi pelene moze muž ponjet 😊
Što se torbe i toga tice, nemam neki popis, ali sve ti je vise manje svugdje isto. Torba za rađaonu: ručnik, papuce za tus, spavacica za radanje, vlazne maramice, maska, punjac za mob, dokumentacija. Za kasnije mozda 2 chicco uloška i gaće jednokratne. Pripremit si neku vodu, bombone za cuclanje, labelo i mozda sprej termalni za osvijezit se. Evo vise manje moja torba 😊
E, super! Hvala ti puno 🥰🥰🥰 za torbu me ustvari najvise i zanimalo to dal trebam nosit pelene, vlazne maramice, itd... Ovo ostalo pretopstavljam da je vise manje isto... Hvala puno i sretno na pregledu! 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meni je ponekad taj trbuh kao pred porod, a ponekad mi se čini da se smanjuje. Sve ovisi što stavim na sebe.
EmEn jel to danas tvoj dan? 😉😅
Mogle bi ti i Ruzica danas skupa 🤱🏻🤱🏻
Ruska to sam cula da rade zenama, ali Sv.Duh koliko sam shvatila ne radi vise to podvezivanje (serklazu). Volim tako dobre vijesti kad znam da je netko do termina dogurao uz dijagnozu kao ja 🥰
.
Isuse koliko cura se vec porodilo😳😍
.
Sretno svima na pregledima danas 😘
.
Lussi kad ti se bude dalo stavi mene na pregled 19.03.☺️
Ma ona je bila i poseban slucaj jer se otvarala i sa gornje strane i sa donje strane... Cerviks 16 mm bio.. I onda su je pustili kuci, mislim cet il petak, i u utorak je trebala doc da maknu taj sav il sta vec. A njoj vodenjak pukao u pon navecer. Dogurala je do 37tt(ako se ne varam, znam da do 36 tt je sigurno). 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dora u kojem si tjednu? Ma skupa ste jos vas dvije, ne brini. I ja sam skuzila da br.2 ide sam tak nakom bh 😂😂😂
Dora u kojem si tjednu? Ma skupa ste jos vas dvije, ne brini. I ja sam skuzila da br.2 ide sam tak nakom bh 😂😂😂
38 mom
Curke,
Doma sam ja.
Od 2 boljelo u razmacima, pa malo stalo, pa sad ipet nesto najviše u križina boli na 10-12 min.
Ništa još prejako, ili barem meni nije prejako, ali ia sam rekla da ću radi konstatnih ne preblagih bolova imati problem prepoznati kad i da li trebam u bolnicu.
Imate kakav savjet, mjeriti po razmacima ili intenzitetu bola? Sve se mislim možda još i stane.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro cure,
Ja se probudila sva osamucena. Tlak mi je 84/46.
Inace uvijek oko 110/70 ili 115/70.
To i je razlog valjda takvog stanja i nekako mi je muka.
Koliko znam niski tlak nije opasan ili nesto?
Idem nesto pojesti pa opet mjeriti.
Jutros na poslu lovim zaostatke od jucer pa onda mogu krenut raditi
Bibice čestitam ti na maloj Sari, stvarno je mala mrvica i drago mi je da je dobro
AnaAn zao mi je da ne mozes skroz uzivati u trudnoci i da moras mirovati. Ja nisam niti svjesna koliko mogu biti zahvalna na ovakvoj trudnoci. Ne znam kako bi te utjesila, ja si uvijek kad mi je tesko kazem neku naizgled tako bedastu ali stvarno istinitu rečenicu i to me nekako smiri "I ovo će proći". I sve će to biti iza tebe, uzivati ces u svojoj bebici punim plucima
Girl prekrasno izgledas, figura ti je top i fotke su super, lijepa uspomena!
Sto se tice dobivanja raznih savjeta i prica ja se stvarno nisam puno toga naslusala kroz trudnocu, zasad me nitko jos nicime na zamara. Ako cujem nesto negativno pokusavam to filtrirati i koncentriram se na lijepa i pozitivna iskustva.
Cure sutra mi je jako važan dan, osim naravno pregleda kojeg imam, prije toga odmah u 8 ujutro dragi i ja idemo u banku vezano za stambeni kredit za nasu kucicu za koju smo napravili vec papire pa stali negdje na pola jer su se radi korone i svega promijenili uvjeti u bankama i vise nismo mogli dobiti kredit u iznosu koji nam je trebao a kojeg smo samo godinu dana unazad mogli dobiti bez da trepnes. I sada smo doznali neke novosti i probudila se nada da cemo mozda ipak nesto uspjeti realizirati. Drzite mi fige
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji