NevaEva, drago mi jeee🥰 ja imam osjecaj da sam skroz zatvorena, a nekako mislim da je bolje da se počnem malo otvarat hahah
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ridja bas sam happy za tebe, nadam se da si samo par dana udaljena od drzanja svog Jana u narucju 😍 Bilo bi savrseno kad bi moj napredovao kao tvoj (skoro imenjak, vjerojatno ce ga neki skratiti na Jan) i da ga rodim s 3500g a ne s 4kg 😅 al kak bude bude.. A mozd bude i manje na kraju. Narucili su me za iduci tj.opet zbog te otvorenosti, do onda mirujem.
Thera i ja umirem od straha al je uzbudjenje vece 😍🤩
.
Voda i dojenje - dok je beba na mlijeku ne treba nista drugo ali bebe koje su na ad trebaju vode dobit povremeno.. za caj se slazem da nema nekog razloga a osobito ne zasladiti ga kao sto neke mame rade ali bebice koje nisu na cici, nego ad i papaju vec lagano kasice sa 4,5,6mj.moraju i vodu dobiti.. tako su meni rekli dr., prijateljice i clanci. Rode nisam pitala za savjet i nakon tecaja kod doule koja zapravo radi za rode kao sto sam saznala naknadno, ni ne namjerevam se konzultirat s njima. Ja sam jednostavno tip koji vjeruje doktorima u nadi da su doista strucnjaci u svom podrucju. To ne znaci da su rode lose ili doula nista ne zna, ne mislim tak, nego meni ipak za moj mir lijecnicki savjet znaci vise.
NevaEva, Blossom, Ridja - super za uredne preglede i sto stvari idu u smjeru u kojem zelite uskoro nas ocekuju nove bebice, jedva cekam
Rita dobro sam, isto mi je bilo kao i tebi po noci, samo sam gledala hoce li se nesto pokrenuti. Boljela su me i leda i trbuh i imala sam menstrualne bolove. Al nista u nekim pravilnim razmacima. Mislim da sam piskila 20 puta jer bi isto tako osjetila olaksanje Sad cu bas staviti svoj CTG od jucer. Ove manje trudove bas i ne osjetim, al ova dva veca su se zadrzala po minutu i njih sam osjetila. Al gori su mi bili ti koji su me hvatali po noci.
https://ibb.co/QpPt1GT
Baby P 03/21 💙
NevaEva, drago mi jeee🥰 ja imam osjecaj da sam skroz zatvorena, a nekako mislim da je bolje da se počnem malo otvarat hahah
Ne trebas jos, polako.. kod mene je mrvicu ranije al je i beba malo veca i ja sam uzasno nestrpljiva 😂😂😂 pa je ok. Ako imas osjecaj da si zatvorena vjerojatno i jesi. Ja sam si mislila da nije bas skroz normalbo da cep ode u 34+4, odmah nakon toga moras na wc, dok imas lagane bolove danima u isto vrijeme svaki dan i moras na nr.2, a da se nist ne dogadja. Ja sam fakat mislila da se otvaram. Ali je on velik, tjedni su sasvim ok i ne panicarim. Tako mora biti.
S tim da nitko ne moze nist prognozirat - mozda rodit sa 40+6 a ti me prestignes tocno na termin ;)
Ruzice onda prati i ako dođu na 5 min odmah odi...sretno i javljaj nam se
Pupetta thx i kod tebe se nešto pokreće
Hahah, a i ja sam nestrpljiva 🙊 a nis, vidjet cemo sve za 2 tjedna (37 tt) kad sam u TA
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ajme Ridja, super da se naaapokon nesto pokrece🤗 drzi nas dalje up-to-date, jos malo i Jan je tu 🥳
.
NevaEva - eto vidis kako zena treba slusati i osluskivati sebe i svoje tijelo😇 ti si napisala da ti je nesto pocelo curkati, i vidis da fakat je sluzni cep bio u pitanju. Neka je sve u naaajboljem redu, Valerian ce ocito uraniti, bilo kako bilo, ti si good to go😉
.
Ja curke zavrsila sa 1.etapom priprema torbi - ruksak za rađaonu - uzela sam: trudnicku dokumentaciju i nalaze sa psihijatrije, meni - 2 chicco uloska, 2 vir 80 uloska, 1 mrezaste gacice, japanke, 2 maske, dezinfekcijski gel, dezinfekcijske maramice, obicne maramice, rola toaletnog papira, gumice za kosu, labello, punjac, bomboni grozdanog secera, tuc keksi, voda. Za mog sina - 1 podloga za presvlacenje, 2 pelene, 1 tetrica, vlazne maramice i pavloviceva mast. 🤗🥰 sve sto nam treba dok nas se ne smijesti u sobu i imamo pristup koferu.
.
Zvuci puno, ali sve superiska stalo u ruksak, koji sad spreman ceka kraj vrata 😅 cak jos ima mjesta unutra, ne smijem zaboravit dodat jos - mobitel, ljekove koje pijem redovito, osobno i zdravstvenu i nesto love. To cu naknadno dodat 👍 fakat veliko psihicko olaksanje, sad idem na kofer 🤗
.
Ajme bas sam uzbudjena🤗 iako ne zuri se meni nikam ✋ ne jos 😌
Jagodice ako dobvaš njihove spavaćice super, mi ih nećemo dobit tako da ja u ruksaku imam jos 2 spavacice i jedan manji rucnik ako se nakon klistira treba otuširat..provjeri si
Sortiraj odgovore
Najstariji