Pozdrav iz horizontale ispred tv-a 😊
Lussi, sretan ti rođendanko! 🎂🎂 🥂
Kredit - cekamo uporabnu dozvolu za kucu, sve se oduzilo za dodatnih mjesec dana tako da smo mi za svaki slučaj nasli veći stan u koji selimo ovaj tjedan. Pa onda neka odugovlače, što se mene tiče, jos pol godine! 😊
Bubice, čestitam od srca! Zao mi je sto je bilo dugotrajno, ali sve je to ništa u usporedbi s malenim smotuljkom 😍😍 nadam se da će oporavak biti brz! ❤️
Odgoj - majko mila, čega sam se sve naslušala i nagledala 😅😅 evo primjer djeteta kad sam radila u vrticu.. Kaze mali: "meni kad se piski po noci, onda mi mama donese lavor kod kreveta i tamo se popisam pa ona to baci'. Dijete ima 6 godina, predskolac je tad bio. Ugl., da ne zakrcam na ovom cu stat 😅 inace nisam za dojenje dok dijete vec zvace na veliko, pelene dokle god postoje veličine, itd… Osobno mi je to nakaradno. I meni je cilj odgojiti samostalno dijete. Time mu gradimo samopouzdanje i vjeru u sebe. Ako sve radimo umjesto djece, nesvjesno radimo male invalidice kojih u svijetu ima sve vise i vise. Koliko god grubo zvučalo, tako je 🤷♀️
Sterilizator neću kupovati, bočice imam 3, imam i dude. Isto bih rađe dudu nego prst. Čisto jer je duda ipak anatomska, pa ako ce ju to umiriti, ne smeta mi ni najmanje.
Girl, divne fotke! 😊
E cure, nije tema, samo usputni upit - imamo li slučajno u grupi kojeg knjigovođu? Treba mi samo jedan savjet ako može mailom 😊 ako ne, zamemarite ❤️
Imamo 😁
Jooj koja sreća! 😍 Imam jedno pitanje vezano uz potpore za očuvanje radnih mjesta… Ako je netko korisnik pune potpore (60% i više pada prihoda) znaci li to da se automatski otpisuju i doprinosi? 😊 Znam da se trebaju uskladiti hzz, porezna, itd. kroz neko vrijeme… Ali eventualno doprinosi ce biti otpisani, jesam li dobro shvatila? 😊
Javim ti sutra točno jer sam na bolovanju od 9/20,al znam da smo prošle godine utvrđivali da je oslobođeno, do onog minimalca pa se razlika plaćala a sa poreznom se sve rijesavalo tek na kraju godine i moram vidjet sutra sa curama kakvo je sad stanje. Može?
Naravno, puno puno hvala! 😍❤️
Dobila info, Porezna otpisuje doprinose 👍
Znaci NevaEva kad si napisala da te decko tuce ja sam na prvu zabrijala da te decko/muz zlostavlja 😳😳😳😳
I mislim si koi klinaaac… al onda nakon 2 sekunde sam shvatila na kaj mislis 🤣🤣🤣🤣🤣
I meni je moja cura inace uzasno uzasno aktivna, bas me razvaljuje nekad toliko da postane bas neugodno… sad se par dana nekak i ona malo smirila, valjda osjeti moju losu vibru 😅
Ma je, bi mu ja vratila, kaj ti je 😂😂😂
Inace je aktivan al danas me bas stvarno tuce. Jos uvijek je aktivan i budan al se drukcije okrenuo pa je manje neugodno. Joj.. tesko mi je.. 😅
Ah ti ljudi, to je isto ono kao kad kazes da si u 8. mj trudnoce pa ti onda idu objasnjavati kak je to rizican mjesec, zbilja ne kuzim zbog cega i sta i kako, i ne vidim potrebu zasto bi jedna trudnica to morala slusati pred sam kraj trudnoce.
Da nisu normalni nisu.
Na jedno uho nutra, na drugo van.
Bubice cestitam🎉🎉🎉
vjerujem da ti je bilo tesko...drugi put ce biti lakse😉
sad odmori..a kad stignes nam malo ispricaj svoju pricu s poroda..
ja sam danas pitala dr za pratnju i nema na vidiku pratnje jos...a ni mogucnosti epiduralne...ja se nadala i jednom i drugom..na kraju cu u bolovima sama rađati😭 no dobro...ako sve bude po planu ostala bi doma sto dulje...ma bude kako bude...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Pozdrav iz horizontale ispred tv-a 😊
Lussi, sretan ti rođendanko! 🎂🎂 🥂
Kredit - cekamo uporabnu dozvolu za kucu, sve se oduzilo za dodatnih mjesec dana tako da smo mi za svaki slučaj nasli veći stan u koji selimo ovaj tjedan. Pa onda neka odugovlače, što se mene tiče, jos pol godine! 😊
Bubice, čestitam od srca! Zao mi je sto je bilo dugotrajno, ali sve je to ništa u usporedbi s malenim smotuljkom 😍😍 nadam se da će oporavak biti brz! ❤️
Odgoj - majko mila, čega sam se sve naslušala i nagledala 😅😅 evo primjer djeteta kad sam radila u vrticu.. Kaze mali: "meni kad se piski po noci, onda mi mama donese lavor kod kreveta i tamo se popisam pa ona to baci'. Dijete ima 6 godina, predskolac je tad bio. Ugl., da ne zakrcam na ovom cu stat 😅 inace nisam za dojenje dok dijete vec zvace na veliko, pelene dokle god postoje veličine, itd… Osobno mi je to nakaradno. I meni je cilj odgojiti samostalno dijete. Time mu gradimo samopouzdanje i vjeru u sebe. Ako sve radimo umjesto djece, nesvjesno radimo male invalidice kojih u svijetu ima sve vise i vise. Koliko god grubo zvučalo, tako je 🤷♀️
Sterilizator neću kupovati, bočice imam 3, imam i dude. Isto bih rađe dudu nego prst. Čisto jer je duda ipak anatomska, pa ako ce ju to umiriti, ne smeta mi ni najmanje.
Girl, divne fotke! 😊
E cure, nije tema, samo usputni upit - imamo li slučajno u grupi kojeg knjigovođu? Treba mi samo jedan savjet ako može mailom 😊 ako ne, zamemarite ❤️
Imamo 😁
Jooj koja sreća! 😍 Imam jedno pitanje vezano uz potpore za očuvanje radnih mjesta… Ako je netko korisnik pune potpore (60% i više pada prihoda) znaci li to da se automatski otpisuju i doprinosi? 😊 Znam da se trebaju uskladiti hzz, porezna, itd. kroz neko vrijeme… Ali eventualno doprinosi ce biti otpisani, jesam li dobro shvatila? 😊
Javim ti sutra točno jer sam na bolovanju od 9/20,al znam da smo prošle godine utvrđivali da je oslobođeno, do onog minimalca pa se razlika plaćala a sa poreznom se sve rijesavalo tek na kraju godine i moram vidjet sutra sa curama kakvo je sad stanje. Može?
Naravno, puno puno hvala! 😍❤️
Dobila info, Porezna otpisuje doprinose 👍
Aa brza si, čovječe! 🤣 Hvala ti, puno si mi pomogla ❤️❤️
Kolegica bila budna 🤣🤣 ma nema na čemu ❤️
Jel vam otiču ruke i noge? Meni zadnja dva dana otečeni prsti na rukama kao male hrenovke i koža me zateže.
Neki savjet?
Ruska kako je prezivjela? Neka mi da savjet ☺️
Jel lezala zbog cerviksa ili nesto drugo?
NevaEva i moj je aktivan. Lupa me momacki po tetkici, pa ga molim da ode malo iznad pupka😂
Da, zbog cerviksa! Al su njoj sve to morali i podvezivat jer se njoj otvarao i sa jedne i sa druge strane, tako nesto je bilo.. A lezala je, kukala, al kad je rodila, sve je palo u drugi plan 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ah ti ljudi, to je isto ono kao kad kazes da si u 8. mj trudnoce pa ti onda idu objasnjavati kak je to rizican mjesec, zbilja ne kuzim zbog cega i sta i kako, i ne vidim potrebu zasto bi jedna trudnica to morala slusati pred sam kraj trudnoce.
Da nisu normalni nisu.
Na jedno uho nutra, na drugo van.
Vrh je kad ides na potpomognutu pa te savjetuju da kazes doktorima da ti odma naprave blizance 🤦🏻♀️ da ne ides vise puta! Nisam osobno takav savjet dobila, al sam cula...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bubice cestitam🎉🎉🎉
vjerujem da ti je bilo tesko…drugi put ce biti lakse😉
sad odmori..a kad stignes nam malo ispricaj svoju pricu s poroda..
ja sam danas pitala dr za pratnju i nema na vidiku pratnje jos…a ni mogucnosti epiduralne…ja se nadala i jednom i drugom..na kraju cu u bolovima sama rađati😭 no dobro…ako sve bude po planu ostala bi doma sto dulje…ma bude kako bude…
Lunice i ja! I to diva! Gdje ti radjas?
NevaEva tako je moj sad do prije nekih tjedan dana lupao za poludit da mi je sve u trbuhu premjestio i sad evo ima neka 3 dana da se malo smirio, malo se pogura svako toliko i to je to, to su im očito neke faze 🤣🤣 Znala bi u 3 min 10 pokreta izbrojat a sad se otegne i do 30-45 min nikako da to izmjerim bas moram ležat pa ga trest da se probudi i tako. 😉
.
Ridja da ti ne govorim prekjučer kad mi je bio termin valjda sam dobila preko 20 poruka i poziva samo dok sam čekala pregled i ja rekla mužu da ću popizdit da ne razumijem ljude pa znali bi da sam rodila javili bi ali cemu to jesi li, pa kad ćeš, pa šta kažu, reko kao da ja znam kad ću, a na kraju kaze bas muž pa vidiš na jednu stranu su fakat dosadni jer je i njemu non stop zvonio mobitel dal sam rodila a na drugu stranu kaže on kad pogledas i lijepo je da se toliko njih raspituje i pita za tebe znaci da brinu i da nas vole, ali opet reko sto je previse je previse kao da mi znamo kad ce. I sad danas mogu mislit koliko njih ce opet slat poruke kad cu jer mi pregled. Al psihički to čovjeka izludi. Tako da te potpuno kužim. 🙂🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji