Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    05. Ožujak 2021. 14:03

EmEn9

Petra pa u RI stalno dobijes njihove spavaćice dok si tamo ali ja sam isto za svaki slučaj uzela 3. Nek se nađe ali prošla dva poroda sam bila u njihovima. Ti si meni najjača sa spavanjem , tebe ovdje na forumu najviše pamtim po tome spavam ili idem jos malo spavat ili sad sam se probudila pa cu jos malo spavat🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Imaš najčešće faze spavanja preko dana i ujutro na forumu 🤣🤣

Bome kad sam ja bila na 5. katu, jednoj cimerici su dali preko one stvari, a u drugom krugu su bili kratki sa spavaćicama i šparali su, tako da ja se vodim uzdaj se u se i u svoje kljuse! Ja sam samo porode obavila u njihovoj i poslije se lijepo presvukla u svoje!
    Da mi je akumulirati to spavanje za 5. mj! 🤣🤣🤣
    Lonmi, uzela sam 2, na prvu su se činili ok, a onda sam ga stavila jedan dan na cijeli dan i izmučio me. Nije mi udoban baš, a imam osjećaj da mi ih nit ne drži! 
    Sad ću naručiti iz Hm nekoliko modela, dok je besplatna dostava i povrat, valjda budem neš našla, ako ne, vratim i gotovo! 

Petra982
    05. Ožujak 2021. 14:04

anaAn

Petra grudnjaci u Mulleru 100 kn, odlicni 🤗

Jesu, al su meni mali!

• eleonora
    05. Ožujak 2021. 14:10

Ja sam si uzela u mulleru 2 grudnjaka i oba su mi dobra kao košarice ali su preuski. Uzela sam si nastavak za grudnjak da ga produžim i sad su mi superkomotni.

Petra982
    05. Ožujak 2021. 14:11

Pogledam Jagodice na toj stranici! Thnx! 
    Teško mi je dokučiti koji br bi mi trebao. Košarica je B ili C, al u opsegu me ima, trbuh kreće od ispod sisa! 
    U normalnom stanju sam nosila 5. iz Tezenisa, bez ikakvih punjenja, dovoljno bih sama napunila. I sad mi relativno stanu, ali nisu za dojenje.

Principessa🌺
    05. Ožujak 2021. 14:12

NevaEva di si nasla sadnice na akciji😍
    Znaci moram u Kc u dm po Chicco il u Zg stat pa uzet..ja sam uzela vir 80 jedan paket nek se nade hahah
    Jagodice sad sam se smotala.. ja sam pak citala da uzmemo torbu neku sa stvarima za radaonu, pa kofer sa stvjarima za poslije za sobu🤷🏼‍♀️ a tata donese robu za mamu i bebu dok se ide van🤔 uzela sam paket Pampersica  onaj mali. I ne znam kaj mi jos stoji na popisu 🤣 e da,ovo sam nasla na fejsu za Vinogradsku,cekaj da sliku zaljepim😅 aa Ninnach ce bolje znati reci kad je frisko bila

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Petra982

Eleonora, gdje si našla taj nastavak? Možda bi i meni to riješilo problem s postojećim? 

Jagodica125

Ahaaaaa 💡 okej, ja cu sebi u kofer srednje velicine staviti 4 spavacice, 10 pari mrezastih gaca, obicne gace, 4 grudnjaka za dojenje, izdajalicu, chicco i vir uloske, 2-3 tajce i 2-3 kratke majce, japanke i slape, carapice, neseser sa mojim stvarcicama (sapmon, gel za tusiranje, cetkica i pasta za zube, krema za lice, dezic i sveprisutan LABELLO🤣) i higijenske stvari za maloga - podloga za previjanje, pelene, pavloviceva mast i vlazne maramice), osim toga korona potrepstine (par maski, dezinfkecija za ruke i povrsine...), a u ruksak - voda, tuc krekeri, bomboni grozdani secer i boca vode, mobitel i labelo. 
    .
    Nadam se da je to to🤣

Principessa🌺
    05. Ožujak 2021. 14:14

Petra982

Pogledam Jagodice na toj stranici! Thnx!
    Teško mi je dokučiti koji br bi mi trebao. Košarica je B ili C, al u opsegu me ima, trbuh kreće od ispod sisa!
    U normalnom stanju sam nosila 5. iz Tezenisa, bez ikakvih punjenja, dovoljno bih sama napunila. I sad mi relativno stanu, ali nisu za dojenje.

Pogledaj ovdje,ja sam uzela 46/110 
    https://www.facebook.com/djecji.svijet.hr.eu/
    https://www.facebook.com/Trgovina-Trend-Kri%C5%BEevci-205634446483480/

To je jedno te isti ducan.. ili pogledaj na Buks Shop

.

Principessa🌺
    05. Ožujak 2021. 14:16

Jagodica125

Ahaaaaa 💡 okej, ja cu sebi u kofer srednje velicine staviti 4 spavacice, 10 pari mrezastih gaca, obicne gace, 4 grudnjaka za dojenje, izdajalicu, chicco i vir uloske, 2-3 tajce i 2-3 kratke majce, japanke i slape, carapice, neseser sa mojim stvarcicama (sapmon, gel za tusiranje, cetkica i pasta za zube, krema za lice, dezic i sveprisutan LABELLO🤣) ihigijenske stvari za maloga - podloga za previjanje, pelene, pavloviceva mast i vlazne maramice), osim toga korona potrepstine (par maski, dezinfkecija za ruke i povrsine…), a u ruksak - voda, tuc krekeri, bomboni grozdani secer i boca vode, mobitel i labelo.
    .
    Nadam se da je to to🤣

https://ibb.co/CQ1SSNy

.

Jagodica125
    05. Ožujak 2021. 14:21

Najbolje da u TA pitamo 👍 ocito svaka bolnica ima svoju politiku, a ja nikako ne bih htjela ili biti na knap sa stvarima za malisu, ali niti nositi nepotrebno🤷‍♀️ dobro da je kofer na kotacice 🤣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.