Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    05. Ožujak 2021. 12:05

Gita, čestitam od srca 🥰🥰🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

05. Ožujak 2021. 12:07

Gita 💕💕💕💕 bravo! Nek je Mak stigao malo ranije, velik je! Pravi Koprivnicanac! 😎 Ja hocu sve znat. Pa dok stignes.. u detalj 😅
    .
    AnaAn meni je zeljezo nize i hemoglobin 116 i rekli da je sve 5, nist ne pijem ekstra, samo nastavila vitamine. Onda si valjda i ti super :) 
    .
    Jagodica 🤩🤩🤩

Principessa🌺
    05. Ožujak 2021. 12:50

Curke,koliko spavacica ste mislile uzet u bolnicu? Ili curke koje su rodile,kolko ste ih imale? 

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

pupetta
    05. Ožujak 2021. 12:56

Luckyme8

Curke,koliko spavacica ste mislile uzet u bolnicu? Ili curke koje su rodile,kolko ste ih imale?

Ja san spremila 3, u mojoj bolnici se rada u njihovoj spavacici. Pitala sam frendice i sve su mi rekle da utmem najmanje 2 jer je lako moguce da prokrvaris pa da imas presvlaku 😊

Baby P 03/21 💙

Bubica1
    05. Ožujak 2021. 13:19

Draga Gita, čestitam od srca, tebi želim brz oporavak, a malome Maku sretno djetinjstvo i dug život! 😊😘❤️ I naravno da želimo detalje. 😉
    Cure, ne znam kako vi, ali ja svaki put dok neka od nas napiše da je rodila, cmoljim ko budala. 🤪 A posebno sam danas neki sentimentalko. ☺️ 
    AnaAn, Jagodice, bravo za nalaze! 😊👍
    Jagodice, pregledi u TA - meni svaki put osim toga kaj si navela radili i CTG i ultrazvuk. Ultrazvuk zbog dijagnoze manje bebe, iako mi se čini da su manje više sve žene koje su dolazile isto išle na uzv. Dok recimo mojoj kumici nijednom u TA nisu radili uzv, samo CTG (ona je išla u Petrovu). Tak da mislim da to ima veze i s bolnicom i eventualnom dijagnozom.
    Planovi za vikend - šetat po sobi gore dolje, malo ležat, malo sjedit, jest bolničku hranu i naravno iščekivati svoju curicu. 😊❤️
    Lussi, baš sam se i ja pitala za Ridju, ona nam je isto u terminu i javljala se svaki dan. Možda nas i ona razveseli s bebicom. 😁
    Rita, želim ti brzo ozdravljenje! 👍

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Bebanomoje
    05. Ožujak 2021. 13:27

Luckyme8

Ja sam si spakirala 4. Jednu u kojoj cu radjati plus 3 za sobu. Vjer bi mi bilo dosta da ih nosim 3, ali ja sam ona koja uvijek mora nositi vise stvari 😁🙈

Lonmi
    05. Ožujak 2021. 13:27

Luckyme8

Ja cu uzeti 4, jednu u ruksak koji ide sa mnom u rađaonu i ostale 3 u kofer nek bude za svaki slucaj 😊
    Bubice za bebu nisi nist pakirala od odjece za tih par dana sta cete provesti u bolnici? Oni ih pomotaju u svoje? 😊

• thera
    05. Ožujak 2021. 13:33

Gita,cestitaaaaaam🥰🥰 I naravno,detalje jedva cekamo. Drago je da je sve proslo super. Zelim ti brz oporavak🤗

Bubica1
    05. Ožujak 2021. 13:38

Lonmi

Luckyme8

Ja cu uzeti 4, jednu u ruksak koji ide sa mnom u rađaonu i ostale 3 u kofer nek bude za svaki slucaj 😊
    Bubice za bebu nisi nist pakirala od odjece za tih par dana sta cete provesti u bolnici? Oni ih pomotaju u svoje? 😊

Da, oni ih oblače u svoje. Rekli su mi za bebu uzeti samo pelene, ništa drugo. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Principessa🌺
    05. Ožujak 2021. 13:40

E super,hvala vam🥰 pripremam si polako pa da znam🤗
    Bubice da, Ridja nam je 09.03 s terminom, pa si nekak mislim da je beba vec u njenim rukama🙈🙈
    Jagodice cekam tvoje utiske onda🥰 a i JosipaJopi nam je danas tamo u TA, pa bude podjelila informacije s nama🤗

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.