Gita, čestitam od srca 🥰🥰🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Gita 💕💕💕💕 bravo! Nek je Mak stigao malo ranije, velik je! Pravi Koprivnicanac! 😎 Ja hocu sve znat. Pa dok stignes.. u detalj 😅
.
AnaAn meni je zeljezo nize i hemoglobin 116 i rekli da je sve 5, nist ne pijem ekstra, samo nastavila vitamine. Onda si valjda i ti super :)
.
Jagodica 🤩🤩🤩
Curke,koliko spavacica ste mislile uzet u bolnicu? Ili curke koje su rodile,kolko ste ih imale?
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Curke,koliko spavacica ste mislile uzet u bolnicu? Ili curke koje su rodile,kolko ste ih imale?
Ja san spremila 3, u mojoj bolnici se rada u njihovoj spavacici. Pitala sam frendice i sve su mi rekle da utmem najmanje 2 jer je lako moguce da prokrvaris pa da imas presvlaku 😊
Baby P 03/21 💙
Draga Gita, čestitam od srca, tebi želim brz oporavak, a malome Maku sretno djetinjstvo i dug život! 😊😘❤️ I naravno da želimo detalje. 😉
Cure, ne znam kako vi, ali ja svaki put dok neka od nas napiše da je rodila, cmoljim ko budala. 🤪 A posebno sam danas neki sentimentalko. ☺️
AnaAn, Jagodice, bravo za nalaze! 😊👍
Jagodice, pregledi u TA - meni svaki put osim toga kaj si navela radili i CTG i ultrazvuk. Ultrazvuk zbog dijagnoze manje bebe, iako mi se čini da su manje više sve žene koje su dolazile isto išle na uzv. Dok recimo mojoj kumici nijednom u TA nisu radili uzv, samo CTG (ona je išla u Petrovu). Tak da mislim da to ima veze i s bolnicom i eventualnom dijagnozom.
Planovi za vikend - šetat po sobi gore dolje, malo ležat, malo sjedit, jest bolničku hranu i naravno iščekivati svoju curicu. 😊❤️
Lussi, baš sam se i ja pitala za Ridju, ona nam je isto u terminu i javljala se svaki dan. Možda nas i ona razveseli s bebicom. 😁
Rita, želim ti brzo ozdravljenje! 👍
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ja sam si spakirala 4. Jednu u kojoj cu radjati plus 3 za sobu. Vjer bi mi bilo dosta da ih nosim 3, ali ja sam ona koja uvijek mora nositi vise stvari 😁🙈
Ja cu uzeti 4, jednu u ruksak koji ide sa mnom u rađaonu i ostale 3 u kofer nek bude za svaki slucaj 😊
Bubice za bebu nisi nist pakirala od odjece za tih par dana sta cete provesti u bolnici? Oni ih pomotaju u svoje? 😊
Gita,cestitaaaaaam🥰🥰 I naravno,detalje jedva cekamo. Drago je da je sve proslo super. Zelim ti brz oporavak🤗
Ja cu uzeti 4, jednu u ruksak koji ide sa mnom u rađaonu i ostale 3 u kofer nek bude za svaki slucaj 😊
Bubice za bebu nisi nist pakirala od odjece za tih par dana sta cete provesti u bolnici? Oni ih pomotaju u svoje? 😊
Da, oni ih oblače u svoje. Rekli su mi za bebu uzeti samo pelene, ništa drugo.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
E super,hvala vam🥰 pripremam si polako pa da znam🤗
Bubice da, Ridja nam je 09.03 s terminom, pa si nekak mislim da je beba vec u njenim rukama🙈🙈
Jagodice cekam tvoje utiske onda🥰 a i JosipaJopi nam je danas tamo u TA, pa bude podjelila informacije s nama🤗
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Sortiraj odgovore
Najstariji