Evo mene s pregleda, nikako nije mogla Napravit ctg pa moram za 2 sata ponovo ići jer otkucaji su stalno bili od 180-200 🤷🏽♀️ Tako da kasnije idem na hitnu i ako budu i dalje visoki možda me ostave tamo
Ovo drugo uzv sve isto kao i do sada, kaže mi najkasnije do srijede čekaju pa jbtttt ja mislila znat ću datum 🤯
NevaEva, nije to sad krvi kao iz horrora, al opet!
S prvim sam se jako teško micala u krevetu i procurilo mi je, a s drugom sam imala izljeve mlijeka! Pomakne se onaj jastučić i promoči i grudnjak i spavaćica... Kako ova zaplače, a meni erupcije iz grudi!
Čudi me da toliko čekaju Bebolinka! Stvarno se nadam da ćeš svaki čas sada!!! 🤗🤗🤗
Znaci ipak moram kupiti jos spavacica?😂 Ja imam jednu,i to jer sam slucajno naletjela na nju u lidlu 🙈 Ja sam taaako lijena za te stvari,i taaaaako mi se ne kupuju stvari koje ne nosim inace. Ali ok,uvjerile ste me🤗
Čudi me da toliko čekaju Bebolinka! Stvarno se nadam da ćeš svaki čas sada!!! 🤗🤗🤗
A po njima sam samo dva dana preko termina, jer im je bitniji termin po uzv a ne po menstruaciji
Poludit ću 😫😫
Bebolinka,jaoooo. Mogu mislit da ti je vec dosta cekanja. Jos malo,najvise 5 dana bebica je s toboooom🥰
Bok cure. Ja se ispricavam sto ovako uletavam. U ljetnim bebama sam,ali volim vas procitati i skupljati savjete i iskustva vasa za daljaa😄 lijepo je citati da se radaju bebice i da ste sve u iscekivanju svojih malih buckica.
Ja imam pitanje jedno. Ugl trudna sam sad 20 tj i vec jedno par dana konstantno moram ic svako malo piskiti,ali doslovno stalno🤭 malo mi je tvrdi trbuh i osjetim malu prasku kako se mice. Inace nisam panicar al eto sad me bas zanima . Vjerojatno se ne trebam brinuti ali bi rade cula vas savjet😁 Hvala cure i sretno svima🌞😘
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
anaAn - mozda se ta cimerica kaj se farbala u bolnici isto mislila na vrijeme ofarbat, doma u miru ko' covjek, kad eto.sve padne u vodu i mora to obavit u bolnici 🤣 moram si to dobro razmislit🤔 jer ako itko od mojih ovdje na "selu" sazna da se trudna farbam, ja sam vam cure moje sutradan na stupu srama 🙊🙉🙈🤣
.
Bebolinka - ajde javi kad ides na hitnu veceras. Ne bih htjela nikoga preplasiti (pa ni sebe🤣), ali kad sam bila na hitnoj u Petrovoj, dok je doktor pisao nalaz, ja gledam uokolo i tam na zidu kod kompa pise popis obaveznih pretraga na hitnoj prema tjednima trudnoce - do 34., od 34.-36., 36.-37., 38.-39., ono standard - molim uciniti urin, tlak, uvz, vaginalno, ovako onako, skroz dolje uokvireno pise za 41+ inducirati porod!!! Ne kuzim zasto cekaju🤔 jesu to visoki otkucaji za bebicu? Javi svakako kako napreduje situacija! Mozda vec veceras budes mamasita 🤗🥰
.
Evo curke slike naseg voziceka sa dekicom koju je baka-to-be naheklala🥰 https://ibb.co/jfjZW6f
.
Zara - bome da, meni je svako malo nekaj curkalo nakon laparoskopije, mijenjanje gaca, pidzame, posteljine, sad dodam jos znoj, suze (od srece ofkorz) i mlijeko, mozda je cak 4 pidzame premalo🤣 ali da, kako je anaAn napisala, curke na odjelu radaone svakako hodaju, tolilo hajcaju, cure se secu niz hodnik u gacama i potkusulji, spavacice na bretelice, znojne, u trudovima i maska na licu.
.
Iskreno, mene toga nekako strah, da cu se tam skljokat jer necu imat zraka zbog te maske...
Jao ja sve planiram kofer i ruksak nakraju ce me tamo za usi navuci, lako ruksak stoji na koferu i bude kraj mene ako drugacije nece ici. Ja sam luda od pakiranja i sve uvijek sortiram, a dok sam bila na hitnoj dosla je zena na carski s ogromnim koferom kao da ide na 20 dana u Zanzibar i jos torbom gratis 😂😂
Zara ma ne znamo dal dobimo njihove spavacice za roditi i ne zelimo biti prljave 😂. Ne uzmu tak puno mjesta pa nek stoje 😊. Ja natrpala kofer vec sad s pelenama jer je muz kupio one di ih 46 i tak smo gurnuli nutra 😂😂
Lonmi, ja posebno imam torbu i posebno ruksak. Torba je za sobu, a ruksak za rađaonu. U ruksak sam stavila: par komada Chicco uložaka i jednokratnih gaćica, mali ručnik za ruke, papirnate i vlažne maramice, labelo, bočicu vode, jednu rolu WC papira, nešto za pojesti za prvu silu (štapiće i čokoladice), a za malu su mi rekli da pripremim jednu pelenicu. Znam da mi to sve neće vjerojatno ni trebati u rađaoni, ali nek se nađe. 😁👍Ti si još stavi i dokumentaciju. Ja to nisam stavljala jer sam tu hospitalizirana pa sve već imaju.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji