Jagodice super za nalaze 👌
Ja idem zeljezo provjeriti u ponedjeljak jer mi je prije mjesec dana bilo svega 7 , zvacem one odurne ferrum tablete ,oduvijek imam problema sa zeljezom, jedno vrijeme mi je bilo 3, pa me dr pitao kak hodam uopce jos , tako da anemija je tu , nadam se ovaj put boljem rezultatu 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Gita cestitam! Brz oporavak ti zelim, uzivaj s malenim 😊
.
Sretno curama ako koja ima pregled.
.
Bome ste me nasmijale opet danas. 😂 a sad odoh dalje na online tecaj..gotova pauza. 😆
[/ url
Pozdrav svima!
Stala sam.na 624 i ne znam.sto u meduvremenu bi, ali nadoknadit cemo kasnije kad bude prilika.. naime, nocas u 1.35h odlucio nam je stici Mak, carskim rezom, tezak 3530 g i dug 50 cm 😍 Sve je proslo odlicno, zasad, i nadamo se da bude tak i dalje :) Jako pozitivno iskustvo, mogu i u detalje ako zelite, ali nesto kasnije… uskoro cak prognoziraju i pokusaj ustajanja pa kad dodemo od svega k sebi :)
Cestitke 🥳🥳🥳
Držim fige da i dalje sve bude super, tebi brz oporavak, malenom puno zdravlja i sreće i da ste cim prije doma 🥰
Detalje naravno da želimo 😁
Gitaaaa čestitammmmmmm. 🎉🎊🎉🎊 Brz oporavak želim i čekamo detalje. 🤗
.
Bebolinka, MareiKate, Ružica ste vidjele ovo, preko reda se guraju rodit. Neznam stvarno što više da mislim o ovom forumu, ja sam mislila da ćemo bit korektne i fer a kad tamo vidi ovo sad 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gita čestitammmm 😍😍😍😍 kad stigneš nam piši sve 😊
..
EmEn 🤣🤣🤣🤣 to su nas počele još i provocirat
Gita cestitaaam 😊, sve najbolje tebi i malom Maku 🥰
Cestitke cure na urednim nalazima.
Znaci lezim ko klada na krevetu i bojam onu bojanku za odrasle jer umirem vise od dosade i osjecam kak me nesto pece nutra u rodnici, nemam iscjedak neki osim onog bijelog normalnog, i nist ne svrbi, samo pecka nutra, kaj je s tom mojom gospođom 🤷♂️
Hodam pisat nonstop, ali se i nalijevam vodom 🤷♂️
Mi smo se zamijenili za strane prije nekih mjesec dana, bas smo morali zbog cijelog rasporeda sobe. Mislila sam da ce mi to biti nocna mora, al na kraju nisam to ni osjetila
Jagodice & AnaAn super za uredne nalaze
Gita cestitam od srca! ❤ Zelim ti brz oporavak i da uzivas sa svojom mrvicom. Kad stignes napisi nam malo kako je sve izgledalo, bas mi je drago da imas pozitivno iskustvo
Baby P 03/21 💙
Gita, ajme cestitam🥳🎊 malenom Maku dug i sretan zivot, tebi sto brzi oporavak🥰🤗 mazite se i pazite 💞
.
anaAn - odlicno da su i tvoje vrijednosti super!🙌 doktorica zna, vjeruj i uzivaj 😉
.
Moje pitanje - kako izgledaju pregledi u TA? Osim urin, tlak, kile, rade li ctg svaki put ili samo kad napomenemo zatezanjey grcenje itd..?🤔
.
Kako dobro ozracje na forumu, bebice pristizu, nalazi sterilni i uredni, nastavljamo u tom tonu💪🦸♀️🤰
Pozdrav svima!
Stala sam.na 624 i ne znam.sto u meduvremenu bi, ali nadoknadit cemo kasnije kad bude prilika.. naime, nocas u 1.35h odlucio nam je stici Mak, carskim rezom, tezak 3530 g i dug 50 cm 😍 Sve je proslo odlicno, zasad, i nadamo se da bude tak i dalje :) Jako pozitivno iskustvo, mogu i u detalje ako zelite, ali nesto kasnije… uskoro cak prognoziraju i pokusaj ustajanja pa kad dodemo od svega k sebi :)
Cestitaaaam od ❤🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure,a di nam je Ridja?🤔
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Sortiraj odgovore
Najstariji