Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    15. Veljača 2021. 12:28

Pozdrav na pocetku novog tjedna, nek nam donese odlicne preglede i pokoju zdravu terminsku bebicu 😊😊
    I ja imam pregled ovaj tjedan, u petak. 
    Nisam bas pisala ovih dana jer nekako nisam imala nista pametno za reci, a nema ni nekih novosti da vam javim 😂
    Ivancice, cestitke na prvoj forumskoj bebici, nadam se da se snalazite i uzivate! 🥰
    Citam sad vase obicaje i ludo mi to sve haha 🙈
    Ja ocekujem da ce mi prvi dan kad dodem doma doci moji i od muza roditelji, a mozda i nasa braca sa sogoricama i to mi je skroz ok, nemam nista protiv... znam da nikog od njih ne trebam dvoriti ni posebno castiti, a na mamu i svekrvu cak i racunam da ce mi jedna od njih dvije pripremiti rucak taj prvi dan, kao i narednih tjedan-dva, isto tako pomoci mi oko vesa prvih tjedana dok se ja ne postavim na noge. Blizu su pa ni jedna ne treba spavati tu, doslovno mi mogu doci na nekoliko sati pomoci sto treba, popijemo zajedno kavu i to je to 😅
    A sto se ostalih tice, isto mi je ok da mi moje tri bliske frendice dodu vec nakon par dana, tako su i s deckima dolazile brzo, ali opet kazem ja za te bliske ljude ne osjecam neku obavezu da ih trebam castiti, same si mogu i znaju uzeti sve u mom stanu, tak da mi to nije nikakvo opterecenje. Ostali sigurno nece prvih tjedana, a onda polako kad krenu krenu... meni je s drugim djetetom doslo manje ljudi sveukupno u babinje nego s prvim, vidjet cemo kak ce sad biti s trecem..

Lonmi
    15. Veljača 2021. 12:54

kety992

I bolovi 😑😑stvarno nezz vise dal se beba toliko krivo namjesti il sto se dogodi al kad me zafrkne naprijed katastrofa 😔😔 desni jajnik nemam…lijevi imam…imam i oziljak veliki…ko od carskog samo siri od operacije…i sad te priraslice…uopce nezz sto bi mislila…sutra imam pregled i bit ce bombardiranja pitanjima…jer kad me boli ja hodat ne mogu po par dana…🤔 leda me ne bole ,bas samo naprijed lijeva strana…

A jel ti se bebica kao nagura na lijevu stranu?
    Moja voli desnu, tu je ko mali makaroncek svaki cas 😂 i od pregleda do pregleda je drugacije okrenuta, s tim da meni zna biti razlika izmedu soc i privatnog pregleda tj dana i vec je drugacije, sad znam da je opet poprecno jer mi nogice gura u lijevi jajnik i dolje sve okolo 😂. Kakve priraslice imas? Zao mi je da te boli, znam kako je. Pogotovo po noci, muz hrce, a ja si ne mogu mjesta naci 😂. Zaspim tek oko 6 ujutro onak cvrsto. 

Lonmi
    15. Veljača 2021. 12:56

Bubice nadam se da nisam propustila, sretno u bolnici i javi kako je proslo, sigurno je sve super s bebicom 🙏

Ninnach
    15. Veljača 2021. 12:59

NevaEva

Ninnach 🤩🤩 ti ides na carski zbog polozaja bebe?
    .
    Netko je pitao za tecaj, kad sam se ja prijavila na prosli je bila fora da su poslali mail s necim kaj im je trebalo ispunit i vratit a link su mi poslali tek na dan tecaja i to nakon sto sam im poslala mail da pitam za link. Ali super korisno i same pohvale za tecaj imam.. :)

Ne, ona se dobro smjestila i sve ali prvi porod mi je bio carski i nisam se otvarala nikako, ali nikako. Plus sve to imam  gestacijski dijabetes. Sve dok zbrojis, ovo je za moj slučaj pametnija opcija nego da se satima mučim i ne otvaram i opet moram na carski. Ali ponavljam, rekao mi je dr da za 3 dana mogu dobit trudove, otvarat se normalno i t rodit tako. Ako se to desi do 24.onda ću tim putem, ako ne, carski čeka. 💪💪😁☺️

15. Veljača 2021. 13:05

Ninnach

NevaEva

Ninnach 🤩🤩 ti ides na carski zbog polozaja bebe?
    .
    Netko je pitao za tecaj, kad sam se ja prijavila na prosli je bila fora da su poslali mail s necim kaj im je trebalo ispunit i vratit a link su mi poslali tek na dan tecaja i to nakon sto sam im poslala mail da pitam za link. Ali super korisno i same pohvale za tecaj imam.. :)

Ne, ona se dobro smjestila i sve ali prvi porod mi je bio carski i nisam se otvarala nikako, ali nikako. Plus sve to imam gestacijski dijabetes. Sve dok zbrojis, ovo je za moj slučaj pametnija opcija nego da se satima mučim i ne otvaram i opet moram na carski. Ali ponavljam, rekao mi je dr da za 3 dana mogu dobit trudove, otvarat se normalno i t rodit tako. Ako se to desi do 24.onda ću tim putem, ako ne, carski čeka. 💪💪😁☺️

Apsolutno. Sori, zaboravila sam, sad mi je doslo dok si spomenula 1.carski. 🤷‍♀️ Vidjet ces kak ce se razvijat situacija, drzim fige kakgod da bude da bude sigurno za tebe i bebu. 24.2.su ribice vec, jelda? Jeeej stize nam beba 😍

mom_of_4
    15. Veljača 2021. 13:20

Lonmi 😂😂 pa ja sam muzu rekla da rijesi sam sa svojom materom,ako se zena nameće on a i ona moraju poštovat moje misljenje i zelje na kraju ja ostajem sa svojom dicom sama svakako prema tome nema potrebe da se neko ugurava Di nije potrebno na silu...Ja ako te pozovem a ti mozes i zelis doc dobrodosla ako ne nista hvala lipa Al ne moze na silu nista...Tako da on zna ako ne rijesi na fino da cu ja svojom metodom...a nebi tila ahahha
    A sta se tice mojih eh nema meni ko osim sestre ako svrati i tetu imam koja mi dode kao mater...a one ce pitat kad se moze doc i nece sigurno prvi dan na vratima me cekat ko tulipani..
    Bdw ja bi ispalila da mi svekrva se usidri u kucu pije kave i pusi,meni se doma ne pusi ja zelim svjež zrak i bebu svoju stavim u kolica i moze u boravak kuhinju Di god,ja uspijem i kuhat i prat i pisat domaci s njima tako da...molim lijepo ne hvala🤫👌
    Vec ja rezim lagano kroz pricu da mi ne triba niko bla bla bla ko je pametan shvatit ce ko nije dobit ce popravni...nedaj Boze potribe teske Al nadam se da ce sve bit ok i da cu moc

Emmie
    15. Veljača 2021. 13:40

Lunice, Petra982, Lavice i ostale cure, hvala vam na riječima podrške. To mnogo znači i pomaže mi da ostanem mirna i pozitivna.
    .
     Znači Covid i MRSA testovi su gotovi, čekam rezultate. Dali su mi lijekove koji smanjuju kiselinu u stomaku. Nema jela od 22:00 (17.2. do poroda). U bolnici moramo biti do 7:00 ujutru 18.2. Muž može ući i biti sa mnom, ali samo poslije epiduralne ili prije nego krenu vaditi bebicu.
    .
    Ninnach super za pregled! Sad će to. 24.2.2021 sam i ja trebala roditi, ali sa gestacijskim to se malo promjenilo.
    .
    NevaEva - simptomi visokog tlaka. U velikom broju slučajeva visok tlak nema nikakvih simptoma (za razliku od niskog tlaka) zato je mjerenje tlaka najbolji način da znaš sigurno. 
    .
    Slike su vam predivne!
    .
    Ivančice i MissGraz nadam se da ste dobro! 
    .
    Sretno svima na pregledima! 

Korra
    15. Veljača 2021. 13:44

Hey cure, samo da javim...ja primljena u bolnicu danas, jutros pocela plodna voda curiti...pa su me zaprimili odma. Tek sam jedan prst otvorena 😅 nemam jos nekih trudova. 

kety992
    15. Veljača 2021. 13:52

Lonmi

kety992

I bolovi 😑😑stvarno nezz vise dal se beba toliko krivo namjesti il sto se dogodi al kad me zafrkne naprijed katastrofa 😔😔 desni jajnik nemam…lijevi imam…imam i oziljak veliki…ko od carskog samo siri od operacije…i sad te priraslice…uopce nezz sto bi mislila…sutra imam pregled i bit ce bombardiranja pitanjima…jer kad me boli ja hodat ne mogu po par dana…🤔 leda me ne bole ,bas samo naprijed lijeva strana…

A jel ti se bebica kao nagura na lijevu stranu?
    Moja voli desnu, tu je ko mali makaroncek svaki cas 😂 i od pregleda do pregleda je drugacije okrenuta, s tim da meni zna biti razlika izmedu soc i privatnog pregleda tj dana i vec je drugacije, sad znam da je opet poprecno jer mi nogice gura u lijevi jajnik i dolje sve okolo 😂. Kakve priraslice imas? Zao mi je da te boli, znam kako je. Pogotovo po noci, muz hrce, a ja si ne mogu mjesta naci 😂. Zaspim tek oko 6 ujutro onak cvrsto.

Pa da,nagura se....jer mi je sve ostalo prazno...😂😂😂 jao...kad poraste jos mozda se nece gurat vise 🙈 
    A priraslice, imala sam tesku operaciju 2013.g i od onda razni problemi...al u 2.trudnoci nisam imala takve bolove i bas me to frustrira jer sam inace 100 na sat uz dvoje klinaca i onda se ne mogu pokrenut...🤯🤯

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

nikac
    15. Veljača 2021. 13:58

Idemo Koraaa samo hrabro, mozes ti to! Drzimo fige da sve cim prije krene i zavrsi i da ubrzo u narucju drzis svoj mali smotuljak!  Sretno! 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.