Hey cure, samo da javim...ja primljena u bolnicu danas, jutros pocela plodna voda curiti...pa su me zaprimili odma. Tek sam jedan prst otvorena 😅 nemam jos nekih trudova.

I bolovi 😑😑stvarno nezz vise dal se beba toliko krivo namjesti il sto se dogodi al kad me zafrkne naprijed katastrofa 😔😔 desni jajnik nemam…lijevi imam…imam i oziljak veliki…ko od carskog samo siri od operacije…i sad te priraslice…uopce nezz sto bi mislila…sutra imam pregled i bit ce bombardiranja pitanjima…jer kad me boli ja hodat ne mogu po par dana…🤔 leda me ne bole ,bas samo naprijed lijeva strana…
A jel ti se bebica kao nagura na lijevu stranu?
Moja voli desnu, tu je ko mali makaroncek svaki cas 😂 i od pregleda do pregleda je drugacije okrenuta, s tim da meni zna biti razlika izmedu soc i privatnog pregleda tj dana i vec je drugacije, sad znam da je opet poprecno jer mi nogice gura u lijevi jajnik i dolje sve okolo 😂. Kakve priraslice imas? Zao mi je da te boli, znam kako je. Pogotovo po noci, muz hrce, a ja si ne mogu mjesta naci 😂. Zaspim tek oko 6 ujutro onak cvrsto.
Pa da,nagura se....jer mi je sve ostalo prazno...😂😂😂 jao...kad poraste jos mozda se nece gurat vise 🙈
A priraslice, imala sam tesku operaciju 2013.g i od onda razni problemi...al u 2.trudnoci nisam imala takve bolove i bas me to frustrira jer sam inace 100 na sat uz dvoje klinaca i onda se ne mogu pokrenut...🤯🤯
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Idemo Koraaa samo hrabro, mozes ti to! Drzimo fige da sve cim prije krene i zavrsi i da ubrzo u narucju drzis svoj mali smotuljak! Sretno!
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Korra - sretnoooo....želim ti brzo otvaranje i uredan porod 😍😍😍 🥳🥳
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ninnach 🤩🤩 ti ides na carski zbog polozaja bebe?
.
Netko je pitao za tecaj, kad sam se ja prijavila na prosli je bila fora da su poslali mail s necim kaj im je trebalo ispunit i vratit a link su mi poslali tek na dan tecaja i to nakon sto sam im poslala mail da pitam za link. Ali super korisno i same pohvale za tecaj imam.. :)
Ne, ona se dobro smjestila i sve ali prvi porod mi je bio carski i nisam se otvarala nikako, ali nikako. Plus sve to imam gestacijski dijabetes. Sve dok zbrojis, ovo je za moj slučaj pametnija opcija nego da se satima mučim i ne otvaram i opet moram na carski. Ali ponavljam, rekao mi je dr da za 3 dana mogu dobit trudove, otvarat se normalno i t rodit tako. Ako se to desi do 24.onda ću tim putem, ako ne, carski čeka. 💪💪😁☺️
Apsolutno. Sori, zaboravila sam, sad mi je doslo dok si spomenula 1.carski. 🤷♀️ Vidjet ces kak ce se razvijat situacija, drzim fige kakgod da bude da bude sigurno za tebe i bebu. 24.2.su ribice vec, jelda? Jeeej stize nam beba 😍
Daaa, od 20. Kreću ribice hehe
Sretno Korra!!!💪💪💪
Ja bome zaspala ko klada, uz svo sunce i TV... Valjda drugačije ne mogu funkcionirati! Probudila me poruka da sam dobila paket krafni i fritula na nagradnoj igri 😄
Super!!! Baš me razveselilo.
Za hemeroide i ja hvalim Hemopropin.
Bitno je komunicirati s okolinom, a ako s nekim treba na ružno, jbg. Vidiš Mom, srećom ja sam kod svoje sveki došla do razine da kažem mirno, a muž šviče kao da mu nije mater.
Stavite sebe u centar svijeta jer ste bitne vi i beba.
Ninnach, mantram pozitivno i za tebe!!! Vjerujem da se ipak lakše osjećaš sada kad znaš moguće scenarije!!!
Sretno na pregledima i sretno kora, nadam se da ce proci sto brze i bezbolnije 😁😁
Ja si bas danas mjerila opseg trbuha, 97cm, sad se vidi, lagano su mi sve majce kratke pa sam decku rekla da necu nis kupovat nego cu njegove krenut nosit 😂😂
Meni je taj shopping oduvijek bio tlaka, cak i za samu sebe, veselila sam se jedino kad bi klincima nekim kupovala djecje poklone, ili bebicama stvari jer mi je to sve preslatko. Kaze on da mogu u ducan koji nema djecjih stvari jer zma da cu sebi kupit nakraju jednu stvar, i 3 vrece za bebu.

Korra, sretnooo :))

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Hey cure, samo da javim…ja primljena u bolnicu danas, jutros pocela plodna voda curiti…pa su me zaprimili odma. Tek sam jedan prst otvorena 😅 nemam jos nekih trudova.
Wooooow! Stiže bebaaaa! Mislim na tebe, samo nek bude sve u redu i što brže da se završi. ❤️❤️❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji