Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ertzui
    15. Veljača 2021. 14:23

Korra sretno! 😊
    .
    Bubice drago mi je da ti je sad malo lakse, samo pozitivno, bit ce sve u redu. Ne mogu oni to tocno sve izmjeriti. 🙂

[/ url

Bubica1
    15. Veljača 2021. 14:25

Korra, jeeeej, evo nam još jedne bebice. 😁 Sretno i neka ti je porod brz i uredan! ❤️
    Ninnach, konačno znamo i tvoj datum, naravno sretno i tebi. Kako se osjećaš kad znaš da je bebica idući tjedan u tvojim rukama? 😊
    Znači, najprije Korra pa Emmie pa Ninnach, a vrlo vjerojatno i Ines negdje između. Wooow, stižu nam bebice, baš jedva čekam da se počnete javljati! 😁
    Ivančice, kako ste ti i tvoj dečko? Javi nam se malo ako uhvatiš vremena. 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Bebanomoje
    15. Veljača 2021. 14:28

Jao Bubice, vjerujem da ti je dosta svega. Al eto  danas si ipak dobila dobre vijesti 🥰 ja vjerujem da je to sve do njenog položaja i koliko/kako oni uspiju izmjeriti. Nije ugodno za tvoje živce, ali nakon toliko doktora mislim da trebaš odahnuti bar do četvrtka 😉 
    Vidis da, to za bris je cudno, pa oni to trebaju voditi evidenciju! Meni će danas to privatni gin napraviti, ja ostala paf kad mi je to najavila prosli put al si mislim neka to napravi, ko zna dal cu ja stići na pregled u trudnicku amb 😁

15. Veljača 2021. 14:36

Mom slazeem se skroz,pa ima da poludis na te posjete

Ninnach bas mi je drago😍😍
    Korra sretnoo🥰🥰
    Bubice drago mi je da je sve okej i da su te malo umirili,bit ce to sve super, samo nekad stvarno ne znas ko kog...svatko svoje tupi
    Evo stigla su nam kolice, cekam muza da otvori jer su jako teska.. dostavljac mi je donio do vrata da ne nosim sama..
    Otvorila sam jaje i cini mi se okej,peseki odma navalili da pomirise sta je to
    I bocice sam odma otvorila, ko da ne znam kakve su🤣
    Sad idem odmorit dok muz dode i pripremit se za sutra jer idem s njim u Đakovo po novi autic🥰 rekli bi,da guzica vidi puta🤣🤣🤣

Ninnach
    15. Veljača 2021. 14:36

Bubica1

Korra, jeeeej, evo nam još jedne bebice. 😁 Sretno i neka ti je porod brz i uredan! ❤️
    Ninnach, konačno znamo i tvoj datum, naravno sretno i tebi. Kako se osjećaš kad znaš da je bebica idući tjedan u tvojim rukama? 😊
    Znači, najprije Korra pa Emmie pa Ninnach, a vrlo vjerojatno i Ines negdje između. Wooow, stižu nam bebice, baš jedva čekam da se počnete javljati! 😁
    Ivančice, kako ste ti i tvoj dečko? Javi nam se malo ako uhvatiš vremena. 😊

Bubice, iskreno, nisam još ni svjesna svega... Kao da se to nekome drugome događa, a ne meni. No, naravno da sam i uzbuđena i sretna i jedva čekam vidjeti to malo čudo❤️☺️

Ninnach
    15. Veljača 2021. 14:37

E, da, bubice, drago mi je da je kod tebe sve u redu! 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

15. Veljača 2021. 14:38

Bubica, super na odlicnim vijestima. 🤗 Kak stvari stoje, moras se za iduci spremit kao da bude losih 😅 na kraju bude sve ok, jos malo izdrzi, tvoja bebica je skoro spremna. 
    Korra 🤩 wow! Sad ce to svaki cas. Imaju mozda curke od prije iskudtva s tim kolko drze u bolnici prije nego sto daju drip, tj.koliko se ceka prirodno otvaranje dok je ovako kao kod Korre vec za prst?

MareiKate
    15. Veljača 2021. 14:47

Bubice drago mi je da je sve ok!! Super!
    Ninach  znaš datum 😍 mene ti je isto sad zadnji put nakon pregleda svašta nešto zatezalo i brinulo, mislim da ti to od pregleda malo sve osjetljivo, ne brini...
    Kora sretno!! 🤞💪😇

Ninnach
    15. Veljača 2021. 14:57

MareiKate

Bubice drago mi je da je sve ok!! Super!
    Ninachznaš datum 😍 mene ti je isto sad zadnji put nakon pregleda svašta nešto zatezalo i brinulo, mislim da ti to od pregleda malo sve osjetljivo, ne brini…
    Kora sretno!! 🤞💪😇

Da, u pravu si... Ma ja sretna da znam dattum❤️

Lonmi
    15. Veljača 2021. 15:02

Korra sretno, stvarno je sad odjednom krenulo 🥰, zimske bebe nam dolaze 😊. Tako mi je drago zbog vas 🥰
    Mom_of_4 ja sam ti zaduzila muza da rjesava taj dio da ne moram zivcaniti slucajno oko toga kad rodim. Nadam se da ce mu dobro ici, svekrvu, pusenje i njezine filozofije 🤦‍♂️ to treba prezivjeti 😂, ali sredimo mi nju brzo 😂.
    Ja sam sva neka umorna i bezvoljna danas,  izbjegavam spavanje jer po noci imam brige onda s nesanicom i prevelikim razmisljanjem 😂.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.