Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    15. Veljača 2021. 13:58

Korra - sretnoooo....želim ti brzo otvaranje i uredan porod 😍😍😍 🥳🥳 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

mom_of_4
    15. Veljača 2021. 13:58

Korra sretnooo nek bude brzo i bezbolno 🙏🏻♥️

Ninnach
    15. Veljača 2021. 14:00

NevaEva

Ninnach

NevaEva

Ninnach 🤩🤩 ti ides na carski zbog polozaja bebe?
    .
    Netko je pitao za tecaj, kad sam se ja prijavila na prosli je bila fora da su poslali mail s necim kaj im je trebalo ispunit i vratit a link su mi poslali tek na dan tecaja i to nakon sto sam im poslala mail da pitam za link. Ali super korisno i same pohvale za tecaj imam.. :)

Ne, ona se dobro smjestila i sve ali prvi porod mi je bio carski i nisam se otvarala nikako, ali nikako. Plus sve to imam gestacijski dijabetes. Sve dok zbrojis, ovo je za moj slučaj pametnija opcija nego da se satima mučim i ne otvaram i opet moram na carski. Ali ponavljam, rekao mi je dr da za 3 dana mogu dobit trudove, otvarat se normalno i t rodit tako. Ako se to desi do 24.onda ću tim putem, ako ne, carski čeka. 💪💪😁☺️

Apsolutno. Sori, zaboravila sam, sad mi je doslo dok si spomenula 1.carski. 🤷‍♀️ Vidjet ces kak ce se razvijat situacija, drzim fige kakgod da bude da bude sigurno za tebe i bebu. 24.2.su ribice vec, jelda? Jeeej stize nam beba 😍

Daaa, od 20. Kreću ribice hehe

Petra982
    15. Veljača 2021. 14:00

Sretno Korra!!!💪💪💪
    Ja bome zaspala ko klada, uz svo sunce i TV... Valjda drugačije ne mogu funkcionirati! Probudila me poruka da sam dobila paket krafni i fritula na nagradnoj igri 😄
    Super!!! Baš me razveselilo. 
    Za hemeroide i ja hvalim Hemopropin. 
    Bitno je komunicirati s okolinom, a ako s nekim treba na ružno, jbg. Vidiš Mom, srećom ja sam kod svoje sveki došla do razine da kažem mirno, a muž šviče kao da mu nije mater. 
     Stavite sebe u centar svijeta jer ste bitne vi i beba. 
    Ninnach, mantram pozitivno i za tebe!!! Vjerujem da se ipak lakše osjećaš sada kad znaš moguće scenarije!!! 

• Tea2807
    15. Veljača 2021. 14:02

Sretno na pregledima i sretno kora, nadam se da ce proci sto brze i bezbolnije 😁😁
    Ja si bas danas mjerila opseg trbuha, 97cm, sad se vidi, lagano su mi sve majce kratke pa sam decku rekla da necu nis kupovat nego cu njegove krenut nosit 😂😂
    Meni je taj shopping oduvijek bio tlaka, cak i za samu sebe, veselila sam se jedino kad bi klincima nekim kupovala djecje poklone, ili bebicama stvari jer mi je to sve preslatko. Kaze on da mogu u ducan koji nema djecjih stvari jer zma da cu sebi kupit nakraju jednu stvar, i 3 vrece za bebu. 

Girl1234
    15. Veljača 2021. 14:02

Korra, sretnooo :)) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Ninnach
    15. Veljača 2021. 14:05

Korra

Hey cure, samo da javim…ja primljena u bolnicu danas, jutros pocela plodna voda curiti…pa su me zaprimili odma. Tek sam jedan prst otvorena 😅 nemam jos nekih trudova.

Wooooow! Stiže bebaaaa! Mislim na tebe, samo nek  bude sve u redu i što brže da se završi. ❤️❤️❤️

Ninnach
    15. Veljača 2021. 14:08

Petra982

Sretno Korra!!!💪💪💪
    Ja bome zaspala ko klada, uz svo sunce i TV… Valjda drugačije ne mogu funkcionirati! Probudila me poruka da sam dobila paket krafni i fritula na nagradnoj igri 😄
    Super!!! Baš me razveselilo.
    Za hemeroide i ja hvalim Hemopropin.
    Bitno je komunicirati s okolinom, a ako s nekim treba na ružno, jbg. Vidiš Mom, srećom ja sam kod svoje sveki došla do razine da kažem mirno, a muž šviče kao da mu nije mater.
    Stavite sebe u centar svijeta jer ste bitne vi i beba.
    Ninnach, mantram pozitivno i za tebe!!! Vjerujem da se ipak lakše osjećaš sada kad znaš moguće scenarije!!!

Ma sad se lakše diše svakako. No,moram priznati, nešto me opako steže trbuh i leđa pulsiraju
    .. Neće valjda mala šmizla preko reda van. Hehe! 

Bubica1
    15. Veljača 2021. 14:19

Evo me cure s pregleda. CTG savršen, a ultrazvuk danas maltene opet uredan. Ona manja za kojih tjedan dana, ne više dva. Bila ovaj put neka doktorica, znači već treći doktor ovdje u bolnici. Dakle, moram vam reći, meni ovo već postaje smiješno. Uglavnom, laknulo mi je opet malo do sljedećeg puta dok me ponovo ne isprepadaju s nečim novim. Ali moram ponoviti čisto da vidite da sve poludilo. Najprije moj soc. ginić 3 tjedna manja, odmah nakon toga doktor u bolnici 2 tjedna manja. Taj isti doktor idući put sve u najboljem redu. Moj privatnik nakon njega, tjedan dana manja. Poslije njega drugi doktor u bolnici opet dva tjedna manja. I danas, treći doktor tj. doktorica, tjedan dana manja. 🤦 I sad mi recite, kak da čovjek ne poludi od toga? Plodne vode ima kao manje, ali veli da se ne trebam brinuti jer da bi se to precizno izmjerilo, mora se za mjeru uzeti malo veći "bazen" te plodne vode, a ona je u takvom položaju i vrluda nogicama da je teško uhvatiti kak spada. Uglavnom, sljedeći pregled u četvrtak i pitala sam, do tad se ništa ne može dogoditi s plodnom vodom. I da, pitam ja kad se radi BHSB međice jer mi na zadnja dva nalaza to piše, a veli ona kaj vam nisu to napravili? Reko ne i onda je ona išla pa mi uzela bris. I sad da ja nisam to pitala, nitko ne bi reagirao i ta mi se pretraga ne bi napravila. 🤦 Eto s oproštenjem, tu stvarno j... lud zbunjenog. 😳 Moraš stvarno sam na sebe misliti ko da si ti doktor koji sve to mora znati. Ah... Ma dobro, bitno da je moja bebolina dobro i da ne ide još od mene, barem ne do četvrtka. 😊❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Bebanomoje
    15. Veljača 2021. 14:23

Korra,  sretno, nadam se da ćeš se početi brze otvarati i da ćeš se cim prije maziti sa svojom bebicom 🥰
    Ninnach i Emmie, blago vama jer znate datume. Znam da je svašta moguce prije, ali držim fige da sve ide prema planu 🤞😊
    Ne znam jel se još tko javio sa pregleda, malo sam zbunjena danas 😅 moj je tek u 20 sati, kao nisam nervozna ali sam danas vec pojela toliko kolača da sama sebi govorim da prestanem!!! Em ne smijem zbog gestacijskog, em stvarno nemam potrebe biti nervozna. Sanjala sam da sam otvorena, i to pošteno,  valjda jer sam sinoć prilikom brijanja gledala dole, nemojte to raditi 🤣 svašta sam si zabrijala da vidim 🤣
    A kakvo sam buđenje imala tek, jaooo... ocito sam predugo ležala na lijevom boku i kao idem se dići i nemrem se pomaknuti jer se mala ugnijezdila u moja lijeva rebra da me svaki pomak toliko bolio 🙄 kaze meni muz pa ne moraš se dizati, rekoh a ne, ostat cu ovako nepokretna ko zna do kad. Pa me on nekako povukao da se ispravim uz naravno hrpu jauka i uzdaha, tako smo obilježili punih 35 tjedana 🤣🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.