Nikac 🤗, svaka čast što još radiš! Ja sam mužu asistirala 2 dana i bome ne znam kako bih izdurala u uredu svaki dan!
Ma fizicki jos i mogu ali vidim da sam sa glavom onako dosta vec "out". Odradim ja sta treba i koncentriram se ali sve me manje volja U petak imam pregled pa moram vidjeti za taj porodiljni, da utvrdimo tocan datum poroda i po tome ustimamo porodiljni.Kako sada stvari stoje racunala sam da bi mi 12.03. trebao biti zadnji radni dan....
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Jutro curke!
Lussi - ajme, nikad nisam čula za taj običaj 😮 hvala Bogu ga kod nas nema. Ja sam jedva hodala kad sam došla doma nakon prvog poroda..ta parada je samo mrcvarenje za žene koje rode, ništa drugo 😖
.
Lonmi - žao mi jer imaš problema s umetanjem vaginaleta, nadam se da ćeš pronaći pravu pozu da to ide glatko 🙂 nadam se da si bar na pola puta s njima..
.
Bubice - javi nam sretne vijesti, nadam se da je sve kako treba bit i da ti neće opet stvorit paniku 🙏🤞
.
Emmie - ti si tlak dovela do savršenstva i tako će i ostati. Imaju oni svakakva iskustva tako da ne brini. Sigurno će biti bolje nego što očekuješ, vjerujem u to 😉🤗🙏
.
Ines - sretno i neka bude bezbolno 🤗🤞
.
Ninnach - sretno i javi dobre vijesti 🤞🤗 ti si isto pred ciljem 🙂
.
Iva - predivna trudnica 😍
.
Idem se spremit polako pa krećem. Držite mi fige da je sve u redu s protocima nakon što sam prestala pit andol i da moja curka lijepo napreduje 🙏🤞❤️ malo me trta 😬 javim se kasnije 😗
.
Sretno nam svima danas 🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️
Izbacila sam sve obicaje na svojoj svadbi, pa cak i bacanje buketa😂🙈 a o plesu s mladom da ne pricam, nije mi se dalo stajati tamo kao jadnica i cekati da netko plese sa mnom😂🙈
Pricalo se kakva sam ja to, odakle sam ja to vidjela, reko Zagreb napravio cuda od mene😂😂
.
Cure javljate se danas i svima sretno 💜🥰💙
Hahaha Zagreb mjenja ljude🤣🤣
Ma ja se slazem,ako nesto ne zelis ili ti se ne svida, zasto forsirati ili to ubacivati u svoju svadbu,radimo kak mi hocemo💪🏼
NevaEva slazem se s ovim za podvezicu i plesanje s ljudima za novce,pa to je tvoja svadba,nisi se dosla prodat na svoju svadbu..svakakvih obicaja ima🙈
Bas tak Petra, ja sam za ono da svako radi kak hoce.. al ak odlucim da neceg nema trebalo bi to ispostovat..kao sto bi ja ispostovala da netko rodi i zeli imat neki obicaj tj napraviti festu.. svatko ima pravo na svoj izbor..
Nikac tvoji tjedni ko da lete,vec 30🤭😍 ti si stvarno aktivna trudnica,zato vrijeme i leti😍
Bas tak,ma ne opterecujem se,ispadam mrzovoljna ali sta ces,bolje reci ako nesto ne preferiram i ne zelim nego trpiti😅
Kolica slikam cim ih sastavimo, dostava pise od 12-16, taman muz dode s posla u 16, pojede si i onda ide sastavljanje😍😍
Jutro curke!
Lussi - ajme, nikad nisam čula za taj običaj 😮 hvala Bogu ga kod nas nema. Ja sam jedva hodala kad sam došla doma nakon prvog poroda..ta parada je samo mrcvarenje za žene koje rode, ništa drugo 😖
.
Idem se spremit polako pa krećem. Držite mi fige da je sve u redu s protocima nakon što sam prestala pit andol i da moja curka lijepo napreduje 🙏🤞❤️ malo me trta 😬 javim se kasnije 😗
.
Da,to je tu u Prigorju obicaj,mislim da i Podravini.. mozda i Medimurju,nisam sigurna.. naprave ti smece po dvoristu,NevaEva je spomenula i pisanje po kuci.. i to sam zamjetila na nekim kucama bez fasade.. pa da poludis🤷🏼♀️
Bas tak,mrcvarenje zene.. jos si ja mislim pogotovo kad ne znam kaj me ceka jer sam prvorotka, pa da me jos doma docekaju gosti sa smecem po dvoristu i da ih dvorim,kaako da ne🙄 zeni treba odmor💪🏼
.
Sretno na pregledu, drzimo figr da je sve uredu s protocima i da curka napreduje,cekamo lijepe vijesti🤞🏼🤞🏼💗💗
Jutro svimaaaaa🤗 Vani je danas bas prekrasan suncan dan🤗
Svim curkama koje imaju preglede danas zelim srecu i da sve bude skolski😊
Obicaji nakon poroda-ja sam u zg-u i srecom ne znam za nikakve obicaje tu,nadam se da se nisam prevarila u tome. Moja obitelj je daleko,njegovi jesu tu ali mislim da nece gnjaviti tako da zapravo ne ocekujem nikoga dok ih sami ne pozovemo😂 Prijatelji isto tako. Otkud ja znam kako cu se osjecati i hocu li biti zeljna drustva ili cu trebati mir neko vrijeme(vjerojatnonovo drugo) Cak sam i mami rekla da mogu doci u posjetu ali one fore da mi ostaje 2 tjedna i pomaze,ne! Ako budem trebala pomoc javit cu se ja.
Linea negra i pupak-lineu nemam,usla sam u 33-i tjedan. Jel ima sanse da se sad nakon svega pojavi,nemam pojma. Pupak nije bas izbocen nego se onako izravnao i meni je to tako bljaaak osjecaj kad mazem trbuh. I dragome sam rekla da me moze maziti i igrati se s bebom ali nek pupak ne dira😂😂Slike-bilo je dosta slika ovih dana pa da neku ne zaboravim,sve ste mi prekrasne😍😍
Valentinovo i vikend- mi smo u subotu cijelo popodne imali druzenje s prijateljima,nakon 8 sati sjedenja uz male prekide mislila sam da cu se poroditi. Nema kaj me nije boljelo. I rekla sam sama sebi da si to vise necu dozvoliti i opet. A u drustvu nema trudnica,neke su bile ali kao da su zaboravile kako je to. Ali sama sam si kriva. Jucer smo odspavali malo duze,otisli u shoping,medusobno se pocastili tenisicama😊,dosli doma,narucili hranu,pomazili se i gledali ‘Zvijezda je rodena’🤗
Napravila sam kolac ali u casi jer se od danas vracam na moj rezim prehrane. U petak je vaganje,slj.tj GUK,ne smijem zakazat😂
Jos 8 komada imam 🤮🤮🤮🤮
Ma kao da ju kroz dlan pokusavas gurnuti evo toliko nejde nutra, ko da cep imam, i onda silom pokusavam i boli ko vrag 😡, a o krvarenju kasnije necu ni pricati. Uopce nezz od kud meni toliko lose stanje unutra, nikad jednog problema s tim područjem, a u trudnoci moram strahovati.
.
Nikac odlicne fotke, ti si nam super aktivna i odlicno se drzis , mozes svugdje lijepo vec sad s svojim bebolinijem.
.
Jooooj i kod nas znaju imati akcije s tim perjem i glupostima, ja sam rekla tko mi to napravi tog ce traj isti sadrzaj docekati kod njega pred vratima cim cu moci pa nek uziva. O posjetama bolje da ne mislim, ukoliko ima ovih nadobudnih koji ce se zaletiti bez najave i dogovora kad smiju nece biti lijepo primljeni i ici ce kuci, a sta se novaca tice koje daju ja svakome u lice kazem da meni niciji novac ne treba. Ljudi smo pa cemo se nadam dogovoriti, ako ne, njihov problem.
Jutro curke!
.
Lonmi - žao mi jer imaš problema s umetanjem vaginaleta, nadam se da ćeš pronaći pravu pozu da to ide glatko 🙂 nadam se da si bar na pola puta s njima..
.
Bubice - javi nam sretne vijesti, nadam se da je sve kako treba bit i da ti neće opet stvorit paniku 🙏🤞
.
Emmie - ti si tlak dovela do savršenstva i tako će i ostati. Imaju oni svakakva iskustva tako da ne brini. Sigurno će biti bolje nego što očekuješ, vjerujem u to 😉🤗🙏
.
Ines - sretno i neka bude bezbolno 🤗🤞
.
Ninnach - sretno i javi dobre vijesti 🤞🤗 ti si isto pred ciljem 🙂
.
Iva - predivna trudnica 😍
.
.
Sretno i tebi❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Evo jedna uredska da vidite moju orhideju u cvatu 🙂🌹https://ibb.co/GvfgqbL
Obozavam orhideje, imam ih i u stanu jer imamo jako puno sunca cijeli dan, a ovu uzimam sa sobom kad odem na porodiljni 🙂
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Nikac izgleda opustajuce 🤗 lijepa lokacija. Muz i ja smo kontinentalci, mi gustamo dok odemo (u bilo koke doba godine) makar do opatije na kavicu i gledamo more, nema ni 2 sata voznje a "u drugoj drzavi" smo :) Nismo cak ni od kupanja bas nego dobra klopa, vino, kolac, kavica s pogledom na more. Sad se ne usudimo kad sam uloziva a planirali smo 😔 Jako izgleda lijepo ovo sto si poslala 😍
I orhideja. Kod mene samo kaktusi rastu 😅
.
Lussi znas one natpise racak osobito po manjim sredinama kod nas u podravini i prigorju? Mislim da bi im policiju zvala. 😅 grozna sam al meni je to uzas.. brijem da mi mami ili svekru netko to na kucu napise da bi i oni.
Sortiraj odgovore
Najstariji