Guglala sam i po tom ispada da beba ima glavu vecu za par tjedana nego kaj sam trudna🙄
Lussi i meene su te mjere zabrinule. Glavica bila skoro 3 tjedna veca i zabrinuo me privatnik da kao napomenem u bolnici. U bolnici nikaj nisu rekli osim da je zdrava beba i malo veca.Na sljedecem pregledu 2 tjedna bila veca.. Opet kasnije tjedan i pol veca glavica.. I opcenito sve mi odstupa od tjedana koje sam trudna. Al ne brini sve je u redu. Mene je isto preplasilo bas ono jako.. Al sad je vec u redu.♥️
EmEn9 taj skyr sa visokim proteinom i voćem ne zvuči tako užasno! Sve zavisi ima li dodanog šećera u njemu, da li je to pravi sećer ili umjetni , koliko ima voća i kojeg, koliko si ga pojela itd. Jesi li pročitala nutritivne vrijednosti? One moraju biti na pakovanju. Ako hoćeš ja ću pogledati te vrijednosti, samo mi pokaži sliku jogurta da znam koji je. Uglavnom, ja se ne bi brinula toliko🙂
Meni su u bolnici rekli da su do 3 visoke vrijednosti šećera na tjedan u redu, a da mogu imati nekada i neku poslasticu. Na poslu sam jednom pojela komad nekog kolača sa džemom od marelice, pa sam onda odbrojavala minute da vidim hoću li pasti mrtva jedan sat poslije toga kad je šećer najviši😆
Bubice bravo dobro si rekla ja se mazem kombinacijom kokosovog ulja,karite maslaca i maslinovog ulja....eba mater kad se to nije spičilo sve skupa jos ja neznam za vas Al
Mene fumade vataju ko da sam u
Klimaksu uzas jedan..Al dobro ima vode fala Bogu sve se da oprat osim sporkog jezika uvik bi moja baba znala rec...
Lussi da tebi nesto tvoja mamasita kaze...od tri trudnoce sve tri nabila po 30 kg na svakom pregledu mi napisano DIJETA jer sam znala dobivat po pet kila misecno...bebe sve preko 4200 a od secera ni š...mjere odstupali uvik ..ja u 37 tj a beba u 41 necu to nikad zaboravit isto sam se prepala tad kao i ti al Srica imam dr koji razumi mase strahove pa odmah objasni ne brini sve je u redu pvo je samo “stroj” nije vaga nije beba vani pa da imam centimetar ni vagu sve je “odokativno” bitno da napreduje...da nesto ne stima vide oni to itekako i upozore..
Ja sve vise uvjerena da imam dr br 1,kad vidim sta sve vasi pricaju muka mi je i zahvalna sam na svome...prirodno je da se brineš i apsolutno te razumijem Al pozitivno misli...
I meni je danas jedna susida pokvarila dan,dosla meni u kucu pricat o porodu svojim strahovima,pustim sindromima i to.mislim se nasla si crkvu di ces Boga molit ja se svoje sjene bojim jedva se nosim sama sa sobom sad mi jos samo falis ti da mi puniš glavu..a ona trudna isto ...nego eto sta cu,svaki dan mi padne na pamet sto cudesa i nedaj Boze komplikacija pa odmahnem rukom i cao,E nes me sotono plasit kazem i nasmijem se ahhah(nekad pali nekad ne ) Al Ajmo dalje
Ono sta ja napisem nebi pas s maslom poliza ...
Pa sad vi skontajte sta je pjesnik htio reci.🤪💃🏻
Nikad nisam kuhala heljdu pa ne znam kako smrdi!
Kad je ovako sirova, namočena i dobro isprana, nema mirisa. Danas sam ju konzumirala prvi put bez banane i s malo više jogurta i nije mi bila bajna, falio mi šećer iz banane, uz sav med . Inače kad je banana unutra mi je jako fino, da nije, ne bih jela... Isto vrijedi za chiu, zobene i ostalo. Preveliki sam žderoljub da bih jela što mi se ne sviđa, pa među zdravim biram ono što volim. A zdravo je ono što je čim manje prerađeno.
EmEn9 - moja nezdrava poslastica. 0.8g UH, 0.8g šećera na porciju. Oskudno posuta čokoladom😆😆😆
Opet da napomenem, nemam limita na kalorije/masnoću, samo na ugljikohidrate🙂
https://ibb.co/QFFhhx9
Super Petra ako to voliš, ja probala neki kruh od heljde zato kažem i okus mi je bio kao da jedem neku biljku pa zato sam to bila napisala. Baš ću probat kupit i probat jedan dan stvarno me zanima ako je to zdravo dal bi to mogla pojest da al u biti neki dan sam gledala za zobene pa sam vidjela da imaju dosta kalorija i jos ako bi ubacila bananu i slično nebi smjela to pojest jer bi to bilo previše kalorija trenutno. A kažeš da nije fino bez banane, ali baš ću probat ako ništa drugo kad rodim samo da vidim okus dal bi mi se to svidjelo jer i inače neznam baš što da jedem za doručak. 😉 U svakom slučaju vrijedi probat pa da znam. 😉 Kažem kad vidim tvoju sliku dođe mi gušt a namirnice su mi sumnjive 🤣🤣ali baš probam. 😉
EmEn9 - moja nezdrava poslastica. 0.8g UH, 0.8g šećera na porciju. Oskudno posuta čokoladom😆😆😆
Opet da napomenem, nemam limita na kalorije/masnoću, samo na ugljikohidrate🙂
https://ibb.co/QFFhhx9
Hvala ti Emmie na savjetima, poslat ću ti mislim da imam na aplikaciji spremljeno pa da vidiš, ali čini mi se da ima dosta šećera ali znas da ja neznam to raspoznat dali je previse ili ne kad se ne kuzim ali pošaljem ti čisto da pogledaš. Ovo sa slike izgleda prefino kao šlag. 🙂
EmEn9 i jeste šlag😆😆😆
Masnoće koliko hoćeš, ali nizak u šećeru, pa mi to ponekad dođe kao neka poslastica.
Sortiraj odgovore
Najstariji