Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    09. Veljača 2021. 23:01

NevaEva - tocno tako i ja svoga pišonju osijetim, kao da mi se "penje prema gore", umjesto dolje, zraka nemam, disem skoro pa na škrge🤣🐡
    .
    Ja obavila sva 4 vadenja krvi za GUK profil, idem se otusirati i pravac krevet 🥱 
    .
    Nighty nighty, curke!😘

Girl1234
    09. Veljača 2021. 23:32

Noć, drage ženice 😘

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Sunflower! 🌻
    09. Veljača 2021. 23:49

Ajme cure, jedva sam vas ulovila, ni sinoc nisam sve uspjela procitat i sad mi se skupilo zaostataka ko u srednjoj 🤣
    Evo uspjela konacno, pa dok ne zaboravim...
    Nezaposlene, ja sam diplomirala u 9.mjesecu i samim time postala nezaposlena jel, i zvala sam burzu da pitam moram li se prijaviti zbog porodiljne naknade koju cu dobivati za trece dijete i receno mi je da ne trebam, da je jedino vazno da se prijavim na zdravstveno u roku od 30 dana. To sam i napravila i tamo jos jednom pitala gubim li nesto ako nisam prijavljena na burzi i takoder mi je receno da ne, da naknadu za nezaposlene dobivam neovisno o burzi nakon rodenja djeteta, jedino ne dobivam nista u periodu do poroda. Jedino sto imam kao benefit od prijave na burzu je to sto mi se 1 godina (od 3 na koje imam pravo jer je trece dijete) pise u radni staz. Ja se nisam prijavila na burzu i sad stvarno me zbunilo ovo sto pisete da se kao moram prijaviti... ali takoder mi je zena rekla da nemam neki rok u kojem bih se trebala prijaviti na burzu ako se ipak odlucim na to,  bitno je samo da sam prijavljena na redovno zdravstveno. Moram ovih dana ionako na zdravstveno ugovoriti si dopunsko pa cu pitati jos jednom za svaki slucaj... ali poprilicno sam sigurna da bez obzira na burzu imamo najnormalnije pravo na porodiljni! Ja sam i kao redovna studentica s prethodnim deckima dobivala tu naknadu za nezaposlene... 
    Zara, ti si ja mislim pitala za dr. Grgica, sama sam se susrela s njim kroz trudnicku ambulantu u prve dvije trudnoce, po mom osobnom videnju sasvim realan, korektan i jednostavan lijecnik, ali kod mene su stvarno sve trudnoce bile skolske tako da se ni ne ocekuje nesto drugo od doktora 😅 Ali zato su moje dvije jako bliske prijateljice imale trudnoce koje su bile sve osim skolskih, obje su se u Vinogradskoj susrele s njim i na kraju nastavile i privatno kod njega u Ginekos, imaju jako pozitivna iskustva i pune su hvale za njega.  Ugl, o Grgicu sam cula samo pozitivna iskustva, nadam se da ce i tvoje biti takvo.

Ines
    09. Veljača 2021. 23:52

Kety i Mateja upravu ste cure, ja sam nesto pobrkala..isla sam sad ponovno citati i je tako kao sto ste rekle, moja greska sory 🙄🤷‍♀️😊

Nea 💗

Sunflower! 🌻
    09. Veljača 2021. 23:54

Ja konacno lagano pocela sa shoppingom za bebu, kako mi se blizi ovaj trideseti tjedan sve me vise nervoza hvata 😅
    Kupila danas adaptere za kolica, narucila elasticnu maramu za prve mjesece, kupila grudnjak za dojenje u Mulleru, aliiiii..... promijenili su potpuno dizajn grudnjaka tamo i ovi novi mi ne odgovaraju nikako 😭😭😭
    Ocajna sam, inace su mi njihovi bili top, ne znam di sad da trazim... i inace imam problematicne sise, dosta sam tanka u ledima a sise poprilicne i teske i muka mi od toga da moram traziti novo. Vidjet cu sto Lidl nudi u cetvrtak, mada nisam optimisticna oko velicina... inace nosim 75E, amo imate jos kakve prijedloge gdje da trazim osim navedenoh i hma, pucajte 🧐🧐

Sunflower! 🌻
    09. Veljača 2021. 23:57

Ines

Kety i Mateja upravu ste cure, ja sam nesto pobrkala..isla sam sad ponovno citati i je tako kao sto ste rekle, moja greska sory 🙄🤷‍♀️😊

Iskreno Ines meni ti se ne cita sve to sto pise, lakse mi je pitat direkt na salteru dio koji me zanima, al sad mi malo laknulo kad si ti ti rekla da ipak pise ovako 😂😂😂

Ines
    10. Veljača 2021. 00:13

mateja91

Ines

Iskreno Ines meni ti se ne cita sve to sto pise, lakse mi je pitat direkt na salteru dio koji me zanima, al sad mi malo laknulo kad si ti ti rekla da ipak pise ovako 😂😂😂

Hehhe pise pise bez brige nasla ja 😊 bitno da je dilema rijesena i cure se ne moraju sekirat oko toga, bitno je da su zdravstveno osigurane 👍
    https://ibb.co/JQLb45C
    https://ibb.co/Zh1vQfn

Nea 💗

• EmEn9
    10. Veljača 2021. 00:30

Cure hvala vam puno svima, mislim da sam malo skuzila sada kada ste mi objasnile. Hvala puno na pojašnjenjima, stvarno je svaki savjet dobrodošao. 😉 Super vas je imati tu, sve je lakse uz vas. 😉🤗😉

mom_of_4
    10. Veljača 2021. 03:07

Eh jesam se naspavala,grlo me pece ajmeee...Eto moje otvaranje,prozračivanje i promaja uffff jos u kratki rukav jer se gospoji salo upalilo pa je vruce 🤪
    Jel netko prosa nedavno s grlom ovako
    Sta mogu cuclat il grgljat da prode jer me bode kao da sam draču progutala🤧😭

Emmie
    10. Veljača 2021. 03:27

Mom_of_4 evo i ja sam budna, samo što ja nisam još ni spavala. Pogledala sam malo na google i kažu da je najbolje grlo ispirati slanom vodom.  Nadam se da će biti bolje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI