Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    09. Veljača 2021. 23:57

Ines

Kety i Mateja upravu ste cure, ja sam nesto pobrkala..isla sam sad ponovno citati i je tako kao sto ste rekle, moja greska sory 🙄🤷‍♀️😊

Iskreno Ines meni ti se ne cita sve to sto pise, lakse mi je pitat direkt na salteru dio koji me zanima, al sad mi malo laknulo kad si ti ti rekla da ipak pise ovako 😂😂😂

Ines
    10. Veljača 2021. 00:13

mateja91

Ines

Kety i Mateja upravu ste cure, ja sam nesto pobrkala..isla sam sad ponovno citati i je tako kao sto ste rekle, moja greska sory 🙄🤷‍♀️😊

Iskreno Ines meni ti se ne cita sve to sto pise, lakse mi je pitat direkt na salteru dio koji me zanima, al sad mi malo laknulo kad si ti ti rekla da ipak pise ovako 😂😂😂

Hehhe pise pise bez brige nasla ja 😊 bitno da je dilema rijesena i cure se ne moraju sekirat oko toga, bitno je da su zdravstveno osigurane 👍
    https://ibb.co/JQLb45C
    https://ibb.co/Zh1vQfn

Nea 💗

• EmEn9
    10. Veljača 2021. 00:30

Cure hvala vam puno svima, mislim da sam malo skuzila sada kada ste mi objasnile. Hvala puno na pojašnjenjima, stvarno je svaki savjet dobrodošao. 😉 Super vas je imati tu, sve je lakse uz vas. 😉🤗😉

mom_of_4
    10. Veljača 2021. 03:07

Eh jesam se naspavala,grlo me pece ajmeee...Eto moje otvaranje,prozračivanje i promaja uffff jos u kratki rukav jer se gospoji salo upalilo pa je vruce 🤪
    Jel netko prosa nedavno s grlom ovako
    Sta mogu cuclat il grgljat da prode jer me bode kao da sam draču progutala🤧😭

Emmie
    10. Veljača 2021. 03:27

Mom_of_4 evo i ja sam budna, samo što ja nisam još ni spavala. Pogledala sam malo na google i kažu da je najbolje grlo ispirati slanom vodom.  Nadam se da će biti bolje! 

mom_of_4
    10. Veljača 2021. 04:30

Emmie Hvalaa a sto ti jos nisi zaspala,ja jedva cekam 6 da ustanem jos mi rano 😬 a vec sam se Ucrvala s boka na leda pa opet  na bok l,pa se otkrijem vruce pa se pokrijem jer je  hladno..kad se samo sitim da ce sad ovo bit učestalo lose mi dode,kad cu se naspavat ka covik

Ninnach
    10. Veljača 2021. 05:19

mom_of_4

Eh jesam se naspavala,grlo me pece ajmeee…Eto moje otvaranje,prozračivanje i promaja uffff jos u kratki rukav jer se gospoji salo upalilo pa je vruce 🤪
    Jel netko prosa nedavno s grlom ovako
    Sta mogu cuclat il grgljat da prode jer me bode kao da sam draču progutala🤧😭

ISLA pastile, one zelene, piše na njima moos... Oko 40kn ako se ne varam u ljekarni. Meni pomogloajde da i ti budes bolje drzim palčeve 👍😌

Ninnach
    10. Veljača 2021. 05:32

Jutro svima, ja se po ne znsam koji put već budim i gotovo je sa spavanjem... Sad ksad sam trebala ustati imala sam osjećaj kso da me netko isprebijao batinom.... Bole leđa, bole bedra, prepone ajme sad tek to osjećam ono baš  pravo. Popila magnezij i da to malo popusti, baš  se osjećam "rasklimano" 😬🤣ali kako mi je rekao doktor, sve to ide u rok službe i čari trudnoće... Inače, u prvoj trudnoći, ama baš ništa me bolilo nije, a nije bilo tako davno, prije 2 i pol godine. Stvarno je svaka trudnoća posebna za sebe. 

Emmie
    10. Veljača 2021. 06:03

Ninnach, mene ne boli ništa, ali imam pritisak dole i stalno idem na WC zbog pritiska. A i gladna sam, non stop mi se jede nešto. 
    I ti si skroz pri kraju trudnoće. Imaš li i ti pritisak u zdjelici ili mjehuru? 
    .Potpuno si u pravu, svaka trudnoća je drugačija.
    Što kaže Mom_of_4 kad ćemo se više naspavati!?

Ninnach
    10. Veljača 2021. 06:11

Emmie

Ninnach, mene ne boli ništa, ali imam pritisak dole i stalno idem na WC zbog pritiska. A i gladna sam, non stop mi se jede nešto.
    I ti si skroz pri kraju trudnoće. Imaš li i ti pritisak u zdjelici ili mjehuru?
    .Potpuno si u pravu, svaka trudnoća je drugačija.
    Što kaže Mom_of_4 kad ćemo se više naspavati!?

Emmie, imam pritisak dole i isto stalno idem na wc! I pijem užasno puno vode, počele me bolit i bradavice 🙄, baš ono čudno... Ali stalno pokušavam odgonetnuti da li mi se spustio trbuh ili nije, ne mogu odrediti. A te bolove u zdjelici baš osjećam dosta, valjda se sve namješta. Jesi ti dobila svoj termin za carski rez? Meni se ponekad čini da moja beba neće izdržati još dva tjedna do carskog već da će krenuti ranije van😳😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.