Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    09. Veljača 2021. 18:54

Girl1234

Za nezaposlene trudnice:

Koliko ja znam, nemamo nikakva prava dok smo trudne, tek kad rodimo, tada dobivamo 2300. I mislim da za to nije potrebno biti prijavljen na burzu (ja nisam).
    Neka me ispravi netko ako grijesim…

U pravu si. 

mom_of_4
    09. Veljača 2021. 18:56

Bdw moram rec: sise mi smrde 🥴 evo smijat cete se Al zadnja dva dana skinem grudnjak i mislim da je pojavio se kolostrum pa se usmrdim 🤮(tipičan miris onog dojenja i bljuckanja mlijeka) 

Lonmi
    09. Veljača 2021. 18:57

Bebeto

Lonmi

Od tih doktora i njihovih savjeta cemo prosvikati 😂. Jednom kaze nemoj sjediti, drugi put legni i ne mrdaj, treci put morate se vise kretati, na istu dijagnozu, ono wtf 😂 😂.
    Ma bit ce to meni kod njih super sutra, omogućit ce mi da se odmaram.
    Pa moja ginicka zeli da ja toliko odmaram da ni na ogtt nejdem jos par tj da se ne ugrozim 😂, mislim koja razlika kad cu ga raditi, bolje da ja provjerim nego da sve ceka.
    .
    Lussi nista ne brini, i ti i beba ste super 😊

Na kraju bebe kući mi na psihijatriji 🤣🤣🤣🤣🤣

Pa ja bi od svoje soc i mogla biti 😂. 

09. Veljača 2021. 18:59

Kolostrum smrdi?? 😳😂😂😂

09. Veljača 2021. 19:01

Bebeto u pravj si 😂😂 vidimo se sve u Vrapcu 😂
    .
    Moj mali se "popeo" gore. Ja fakat ne znam koji je to dio tijela, nagadjam da je guza i do sad je bio lijevo od pupka. Sad je DESNO TIK ISPOD SISE. Na trenutke mi je tesko doc do zraka ali inace je sve ok. Osjetim ga po cijelom trbuhu, trknem ga, trkne on mene.. i tak..

Petra982
    09. Veljača 2021. 19:07

mom_of_4

Bdw moram rec: sise mi smrde 🥴 evo smijat cete se Al zadnja dva dana skinem grudnjak i mislim da je pojavio se kolostrum pa se usmrdim 🤮(tipičan miris onog dojenja i bljuckanja mlijeka)

Pa kako? Šta imaš izljeve mlijeka? Skini ti grudnjak i lijepo ih proluftaj! 🙈
    Jedinstvena, kao uvijek 🤣🤣🤣

09. Veljača 2021. 19:14

Bebeto

Lonmi

Od tih doktora i njihovih savjeta cemo prosvikati 😂. Jednom kaze nemoj sjediti, drugi put legni i ne mrdaj, treci put morate se vise kretati, na istu dijagnozu, ono wtf 😂 😂.
    Ma bit ce to meni kod njih super sutra, omogućit ce mi da se odmaram.
    Pa moja ginicka zeli da ja toliko odmaram da ni na ogtt nejdem jos par tj da se ne ugrozim 😂, mislim koja razlika kad cu ga raditi, bolje da ja provjerim nego da sve ceka.
    .
    Lussi nista ne brini, i ti i beba ste super 😊

Na kraju bebe kući mi na psihijatriji 🤣🤣🤣🤣🤣

Pa bas tak hahahahahahah

mom_of_4

Lussi znaci nije mi jasno sto te salje u bolnicu provjeriti se Ee ako ti je ogtt dobar,kao drugo te mjere ne moraju bit u dan tocne odstupanja +-2 tj se toleriraju a i rekla bi da nesto ne stima…7kg nije puno ja nezz sta ona drami Al ok..a sta se tice svrbeža nisam popratila dali te svrbe dlanovi i tabani kao dto je MissGraz rekla da su nju ili te sve komplet cese i mene nekad zna al pripisujem to izrazito suhoj kozi ne svrbi me svaki dan i nije nocu i nisu stopala dlanovi i tako to pa ne dramim nezz..ma da nas je sve pregledat od glave do pete svima bi nam nesto bilo drzi se i ne boj se🥰

Budemo vidjeli,nadma se da bude sve okej
    Hvala ti❣️❣️💞💞💞💗

09. Veljača 2021. 19:16

NevaEva

Bebeto u pravj si 😂😂 vidimo se sve u Vrapcu 😂
    .
    Moj mali se "popeo" gore. Ja fakat ne znam koji je to dio tijela, nagadjam da je guza i do sad je bio lijevo od pupka. Sad je DESNO TIK ISPOD SISE. Na trenutke mi je tesko doc do zraka ali inace je sve ok. Osjetim ga po cijelom trbuhu, trknem ga, trkne on mene.. i tak..

Ma daaj hahha kud se okrenuo skroz gore🙈🙈  valjda kak se namjesti pa ostanes bez zraka, sam ti njega trkni hahah nek zna da si tu🤣

Lonmi
    09. Veljača 2021. 19:19

NevaEva meni se zadnji put nekako pod desno rebro smjestila, boljelo me, taj dan se vrtjela i s poprecnog se vratila na zadak, sad me tuce i tuce, a guzu smo joj vidli na uzv dok smo proucavali cervix 😂😂😂😂, onda je pobjegla.
    Guza skroz na mjehuru sad, pisam nonstop 😂

mom_of_4
    09. Veljača 2021. 19:21

Ma lussi ne zamaraj se svrbi i mene sve ahhahah sve nas svrbi vidi mene ja se usmrdila ahhahahah
    Petra ahhahah placem od smija a doslovno mi bradavice budu mliječne ahhahahah inace imam bas velike bradavice pa se jadne i slome u grudnjaku ... taman se otusirala obukla pidjamu i dame nek se luftaju grudnjak cu oblacit samo kad iz kuce izlazim na dalje staze... meni u svakoj trudnoci krene kolostrum  ranije pa mi dan nakon poroda bude potop od mlika ali evo trecu curu sam dojila 4 mj samo nije pravilo ni pocetak curkama ni početna količina sve je individualno,prvu sam 6 mj a sina 2 god pa Aj sad budi pametna da mi je sad bar 6 mj ja preesretna... Bdw ja sam inace osoba kojoj sve smrdi u smislu ja stalno otvaram prozore perem posteljine, dekice na kaucu ,zavjese itd muz poludi kaze nije niko umra od smarada ali je od leda zatvaraj sve ahahhahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.