Sad sam si malo odspavala pa me zgaravica probudila 😂 ma ludnica.. evo me i na wcu. To bi kod svih normalnih zena bio znak da krece al znate vec da kod mene traju tjednima znakovi 😅 Sprdaju mi se doma, vele da cu pobjedit u svakom "kod mene je porod trajao" natjecanju jer mogu komotno rec da se poradjam vec 5 tjedana 😂😂
.
Jel nam Erika rodila? Znam da je imala krvavi iscjedak i poslije cini mi se nisam vidjela post.
.
Jagodica i Kontesa kako ste?
NevaEva,zao mi je zvog neprespavane noci,nadam se da ce barem uroditi plodom i da te otvorilo nesto. Ja sam stigla u TA,cekam. Nadam se izac pametnija danas iz vinogradske
Thera, drzim fige da je sve u redu i da se otvaras.
Tebi je termin par dana iza mene, jel tak? Negdje za vikend ovaj?
Meni je jucer dr.na uzv skomentirao da muz radi odlican posao jer sam ja 2 prsta otvorena, koja seljacina. Dobro da mi nije on doktor. A muz me grebe po trbuhu i masira naotecene noge i to nam je jedini fizicki kontakt 🤣
Jutro curkee ima li snijega kod vaaas. Ja čekam ultrazvuk i da dobijem uputnicu i to je to
Kod mene nistaa,jucer ujutro bilo i do podne se otopilo🤣
Sreetno🤞🏼🤞🏼
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
NevaEva,zao mi je zvog neprespavane noci,nadam se da ce barem uroditi plodom i da te otvorilo nesto. Ja sam stigla u TA,cekam. Nadam se izac pametnija danas iz vinogradske
Sretno,cekamo vijestii❤️
.
Je,nedjelja je sluzbeno moja😅 Moj je neki dan ‘odradio’ posao pa me dan i pola sve boljelo. Mislim da do daljnjeg nista. Sad cekam ultrazvuk,sve me strah da ce maleni oboriti rekord u kilazi😰
E pa da,di su Erika i Kotesa?
Mislin da se Erika nakon iscjedka nije javila🤔
Ja obavila IAT i sad odmaram domeka🥰 opet su imali posla samnom i rusenjem🤣
.
NevaEva sretno draga! Nadam se da je krenulo, moglo bi biti s obzirom da bol ne prestaje 😊 kod tebe to sve ide fino skolski i vec si 3-4 cm otvorena, doci ces i izgurati bebu samo tako, imam neki osjecaj da ce biti super kod tebe 😊. Sve ide kako treba.
Ja mislim da ti nije kolestaza nego koza svrbi na trbuhu od natezanja.
Mene ti sad skroz svrbi gore ispod grudi u tom jednom dijelu trbuh, svaki cas se aktivira, ali vidi se da je koza onak napeta. Svejedno cu reci doktorici.
.
U petak idem napokon vaditi IAT, ali idem opet privat, tako mi je puno brzo, dođem izvadim, ne guzvam se s nikim.
.
Probudila sam se opet sva mokra među nogama, izluđuje me to vise. Onda panicno diram plahtu da nebi bilo sta i po njoj. I nije znoj to bas iz gospođe izađe. Jos tj dana do pregleda uvijek ga jedva cekam i uvijek panicarim da mi neceg ne fali do onda 🥴🥴
Gdje ces do panike jedne trudnice 😂
.
Mom, ovo s posteljicom zvuci auff, zao mi je da te to zadesilo. Bas sam neki dan pricala s kolegicom i rekla koliko mi je bitno da iza poroda sve poprave kako treba, sacuvaj me Boze nekih problema onda, ili kako su Kety napravili. Pa podavio bi ih covjek, zivot ti ugroze zbog ne paznje. Nadam se da se to rijetko događa 😊
Je,nedjelja je sluzbeno moja😅 Moj je neki dan ‘odradio’ posao pa me dan i pola sve boljelo. Mislim da do daljnjeg nista. Sad cekam ultrazvuk,sve me strah da ce maleni oboriti rekord u kilazi😰
Ma daj? A ja se veselim akciji zadnjih dana hahah ali nebi da me boli😅
Ma nije valjda,sad ces cut kilazu😅
.
E to ti je mene zacudilo jucer, moj se nije puno povecao, niti punih 200g a inace je dobivao 400/500 u 10 dana. Pitala sam ginekologicu svoju nakon uzv dal ima zastoj u rastu 😅 pa me zena pogledala ko da sam luda. Kaze da je normalno da u zadnjim tjednima manje nabiru i nest je spomenula da je posteljica sazrijela tipa do 34.tj.i od onda se ne povecava il kaj ja znam, uglavnom, moj mozda ima 4kg al mozda ima i manje, al prek 4 nebi trebao imat. Vjerojatno onda nije ni tvoj nabrao koliko do sad al daj javi da usporedimo 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji