Bebanomoje i sta je bilo nakraju s pupcanom?
Jel bila omotana s njom ili nesto? Ili nisi ni saznala sad vise.
Bila joj je omotana jednom oko vrata,.muz je vidio. On je bas sve dole gledao 😃

Danice bit ce sve dobro...moja prijateljica je bila otvorena tri prsta i na cuvanju trud izdrzala pet tjedana..nema pravila..
Netko je nesto pitao...aha zasto se daje antb u porodu ukoliko je rodilja poziticna na streptokok...zato jer tada najbokje djeljuje jer pri vaginalnom porodu beba moze pokupiti streptokok koji bi mogao biti opasan ali ovako je zasticena sigurno.
Da...i ja htjela pitati gdje je AnaAn?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Danice, bit će sve u redu, samo pozitivno! Naše bebice su borci, vidjet ćeš kako ćeš imati jaku i zdravu bebu ❤
AnaAn, gdje si stvarno? Nadam se da si dobro. Vidim da si i ti imala veselo druženje sa našim divnim doktorima 🙄 bit će i kod tebe sve ok, uzmi si malo vremena i javi nam se ❤

Ima li neka problem sa hemroidima haha kako smirujete gospođu guzicu
lala meni bili upaljeni uzasno prije thedan dana...u malo maslinovog ulja sam stavila zlicu cvijeta kamilice i to pogrijala ,pricekala da se ohladi procijedila i vatom ih namakala u tome...nekako mi to najvise pomoglo...uz to sam i dvije tube faktu masti potrosila te tu i tamo stavljala led...nakon svake nuzde pod hladni tus ispirala...i jako je vazno izbaciti zacinjenu hranu,przenu i suhomesnato. Slatko isto ...mwni je to sve pomoglo..probaj kombinirati ..sad su mi isto vani ko privjesci ali manji i ne smstaju ,vjrv se smirila upala...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Dugo vas citam cure,a nikako napisat nesto..
Budite hrabre sve..sve se da izdrzat,i sve ce bit dobro..
Prva trudnoca,uredna,pazila se i izbjegavala sve i kave i setnje i sve...sad 40+5,cekam decka,procjena 4 kg prije tjedan dana..
Muz pozitivan na koronu,ja testirana jutros,temp 37.8,bolovi u zglobovima,prsima i kasalj...psihicki sam na dnu vec par dana..strah i samo strah..al izdrzat cemo nekako..samo da moj mali dodje ziv i zdrav..drzite se i sve ce bit dobro...jer opet ima gore...❤🙏
lala meni bili upaljeni uzasno prije thedan dana…u malo maslinovog ulja sam stavila zlicu cvijeta kamilice i to pogrijala ,pricekala da se ohladi procijedila i vatom ih namakala u tome…nekako mi to najvise pomoglo…uz to sam i dvije tube faktu masti potrosila te tu i tamo stavljala led…nakon svake nuzde pod hladni tus ispirala…i jako je vazno izbaciti zacinjenu hranu,przenu i suhomesnato. Slatko isto …mwni je to sve pomoglo..probaj kombinirati ..sad su mi isto vani ko privjesci ali manji i ne smstaju ,vjrv se smirila upala…
Sto se tiče hrane pazim ja imam jedan onako manji je bolio samo taj dan kad je izasao tu je vec oko tjedan ali mi ide naa zivce sto nece nazad mazem nevenovom kremom kantarionovim uljem i hadensa kremom ona mi samo hladi nikakve pomoci nema valjda se vrate natrag kad rodimo..
Dugo vas citam cure,a nikako napisat nesto..
Budite hrabre sve..sve se da izdrzat,i sve ce bit dobro..
Prva trudnoca,uredna,pazila se i izbjegavala sve i kave i setnje i sve…sad 40+5,cekam decka,procjena 4 kg prije tjedan dana..
Muz pozitivan na koronu,ja testirana jutros,temp 37.8,bolovi u zglobovima,prsima i kasalj…psihicki sam na dnu vec par dana..strah i samo strah..al izdrzat cemo nekako..samo da moj mali dodje ziv i zdrav..drzite se i sve ce bit dobro…jer opet ima gore…❤🙏
Misli pozitivno uz tebe sam sve ce biti dobro, bolje nego se nadas 💓
lala meni bili upaljeni uzasno prije thedan dana…u malo maslinovog ulja sam stavila zlicu cvijeta kamilice i to pogrijala ,pricekala da se ohladi procijedila i vatom ih namakala u tome…nekako mi to najvise pomoglo…uz to sam i dvije tube faktu masti potrosila te tu i tamo stavljala led…nakon svake nuzde pod hladni tus ispirala…i jako je vazno izbaciti zacinjenu hranu,przenu i suhomesnato. Slatko isto …mwni je to sve pomoglo..probaj kombinirati ..sad su mi isto vani ko privjesci ali manji i ne smstaju ,vjrv se smirila upala…
Sto se tiče hrane pazim ja imam jedan onako manji je bolio samo taj dan kad je izasao tu je vec oko tjedan ali mi ide naa zivce sto nece nazad mazem nevenovom kremom kantarionovim uljem i hadensa kremom ona mi samo hladi nikakve pomoci nema valjda se vrate natrag kad rodimo..
Prvo ce izletiti svi od naprezanja a poslije ce se povuci nazad kad se sve smiri nakon mjesec dva...
ja sam sutra na pregledu i moram se svuci dole jer mi uzima bris a cijelu trudnocu osim prvog pregleda me gledao samo preko trbuha i bas mi neugodno zbog hemica...al ajd..racunam nagledaju se oni toga😆
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Prvo ce izletiti svi od naprezanja a poslije ce se povuci nazad kad se sve smiri nakon mjesec dva…
ja sam sutra na pregledu i moram se svuci dole jer mi uzima bris a cijelu trudnocu osim prvog pregleda me gledao samo preko trbuha i bas mi neugodno zbog hemica…al ajd..racunam nagledaju se oni toga😆
Ja sam prosle sedmice bila na brisu ista situacija max neugodno dr komentariše jao pa imamo i podstanara 😂😂😂😂 nabila sam onu masku i preko očiju da me ne zapamti
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji