Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    01. Travanj 2021. 14:39

Dobar dan!
    Dobro došle nove cure! Sve bušine su predivne!
    Evo i moje, danas uživa na suncu

https://ibb.co/SsP1FMr
    Dan movimentiran otkad se digla! Taman krenula peć američke činke kad odjednom miris dima, izađem na hodnik, a ono dimčine koliko voliš po hodniku, sobama... Izađem na podest, a ono moj svekar i susjed pale granje, količina za zgrijati pol Rijeke. Ne trebam opisivati da sam postala demon u roku pet sekundi i graknula na njih! Toliko popiz da mi došlo slabo. Naredila da to ugase odmah jer ću im zvat vatrogasce! Jbt, to ponašanje kao da su jedini na svijetu me totalno izbacuje iz takta, smrad dima organski ne podnosim, a još manje kad očekujem frendicu s bebom i druženje na balkonu. 
    Ugasili su, ofendili se... Zaboli me k... I ja sam pa nikog nije briga! Srećom dok je došla se raščistilo pa smo provele lijepa 3h. Beba me oduševila! 
    Super za dobre preglede! Moj idući je 8.4., a nakon toga 20.4. ako uopće stignem na njega! 
    Kombinacije za izlaz su top!!! Ja još nisam izabrala i sve mi se čini da ću iskoristiti neš što imam... Zbog ove korone sam odlučila da ipak neću izlaziti. 

• duga89
    01. Travanj 2021. 14:52

mom_of_4

Duga89ne trebas se naruciti samo dodes u rodiliste s uputnicom i trudničkom i javis se na salter tamo di rade amnioskopiju…i onda cekas red ,bolje je doc malo ranije pa si prije na redu jer zna biti guzva od par sati cekanja ..tlak,urin,pregled vode i ctg..eto to su meni radili svaki pregled plodne.. Sretnoo i nek krene porod da ne moras uopce ici jer je meni osobno to tramak samo takav..

Hvala ti :) 
    Nadam se da oće... Evo me cijeli dan u pokretu... Ko da je termin za dva miseca .. 
    Kilogrami - ma jesam li se samo ja, prasica, udebljala 19kg!?!?
    Ne mogu reći da sam jela puno više nego i prije trudnoće.... Tješim se samo time da sam stvarno nenormalno otečena i da je dr rekla kako će 'to' otići s porodom.... 
    Bit će gladovanja 🙄

Elly94
    01. Travanj 2021. 14:53

kety992

Mom 🤣🤣 trbuh ti je taman ☺ ja sam tjedan iza tebe i Lonmi i bas mi je ogroman…al ajd meni su malog sa 31+6 procijenili na 2,5kg tocno 🙈🙈 kako nece bit velik…jedino njega i imam i dosta je nize nego prvo dvoje kak sam nosila…dobila sam 6kg sve skupa..i nije ti prva trudnoca…kao ni meni…mora bit veci…pusti ljude…moraju pricat 🤣🤣
    Ertzui- ni ja nemam spremnu za van…sebi sam spremila(tajice i tunika u kofer) a za njega imam 2 velicine…al ak ce bit mrgica nezz uopce sta da mu uzmem 🙈🙈 stavit cu 3 velicine u torbu pa cemo birat tamo 😅
    Elly94- ovako, ja sam ti odmah kupila babyhaler(to ti je ono za ventolin i fliks i tak jer se klincima mora rasprsit) i bas omron kompresorski(dobili smo 2 maske,vecu i manju…žuti je i evo sluzi nas vec 8g) mali mi je cesto imao laringitis i bio na pulmikortu i spasili smo se odlazaka u bolnicu…nikad nisam pozalila sto sam to kupila jer kod nas uz respirator za nosic nikad upala uha,grla ,bronhitisa i sl.

Ketty992 hvala ti na odgovoru!! 

Principessa🌺
    01. Travanj 2021. 14:55

PREGLEDI
    Petra982 08.04.
    Mom_of_4 08.04.
    Nikac 08.04
    Lussi 09.04.
    Ertzui 14.04.
    Lonmi 14.04.
    Kety992 16.04.
    Petra982 20.04.
    Tea2807 29.04.

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

01. Travanj 2021. 14:58

Bas ste sve lijepe 🤩 dalo mi je otvorit sve fotkice, jeeej :)
    Mom imas velik trbuh, tak sam i ja imala s 34 i teta u ducan i moj zubar me pitali jel dvojceke nosim ALI takav je skoro i sad, samo nize malo, a beba dobila kilu i nest od tad. 🤷‍♀️
    Susjeda i svekar 🤦‍♀️🤦‍♀️ajme majko..i komentiranje i paljenje grana. Ah..ljudi.
    .
    Moji kolaci se peku, pisanice hlade pa idem na dekoriranje i oko 4 namek dodje na kavu. 
    .
    Noge drzim svaka 2,3 h na povisenom.
    AnaAn da se ne splasis ako i kod tebe bude tak - otekline nogu, saka i stopala su i kod mene prolazile i bile vidljive samo ujutro. Zadnjih 4,5 dana ne, stalno su tu sam9 nekad vise nekad manje. Naravno da nemas tromb, dobro da su provjerili i bas lijepo da si se javila 😊😊

01. Travanj 2021. 15:01

Duga i ja sam u fazi skupljanja vode i dobivanja na tezini a jedem 1/3 onog sto sam jela prije tipa 3,4 tj.dok nisam toliko dobivala 🤷‍♀️
    .
    Lussi, ja sam sutra opet na pregledu ali ne miras korigirat, sad cu ic valjda svaka 2,3 dana..

• thera
    01. Travanj 2021. 15:03

Lussi,i ja sam na pregledu 7.4. Ako se uspijem naruciti🤦‍♀️

Principessa🌺
    01. Travanj 2021. 15:12

PREGLEDI
    NevaEva 02.04.
    Thera 07.04.
    Petra982 08.04.
    Mom_of_4 08.04.
    Nikac 08.04
    Lussi 09.04.
    Ertzui 14.04.
    Lonmi 14.04.
    Kety992 16.04.
    Petra982 20.04.
    Tea2807 29.04.

.

Principessa🌺
    01. Travanj 2021. 15:12

Divne su vam buse curke🥰🥰

.

• jannna
    01. Travanj 2021. 15:13

mom_of_4

Mene sad susida takla u zivac … kaze ajme koliki ti je to trbuh 😬….. tila sam joj rec svasta Al sam se frisko ispovidila…grrrr Doduse i meni izgleda ogroman ali sta cu..ima li
    Koja od vas veci stomak a moje tjedne 😏

Ne znam stavit sliku pa da vidis moj..ugl visoka 1.78,dobila 30 kg...a nista nisam dobila osim stomaka...sad zamisli koliki je....
    Ne zamaraj se sa susjedama,i meni bi doslo tako...pa trudna sam..mora ga bit..jos pogotovo od 38 tjedna...pa kad pocnu komentirat 😡
    Mene muz utjesi..ja pitam jel velik...ma draga i ne vidi se da si trudna,samo malo stomacica 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.