Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • duga89
    01. Travanj 2021. 15:13

NevaEva - ja sam na predprošlom pregledu šok doživila... Za dva tjedna 4kg. Doktorica mrtvo-hladno kaže 'voda'... 
    Strašno. Malo ruke. A stopala užasno. Bolesno izgleda. Pokušat ću stavit neku fotku (ako budem znala) 

Principessa🌺
    01. Travanj 2021. 15:14

thera

Lussi,i ja sam na pregledu 7.4. Ako se uspijem naruciti🤦‍♀️

Drzim fige da uspijes🤞🏼🤞🏼 bas citam na fejsu da izbacuje gresku kod narudzbe mailom

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Dora2021
    01. Travanj 2021. 15:23

Netko je pisao da trudnice gube na kilaži pred kraj... Evo mene terminuše na 4 kg samo... A prije mjesec bila na 6..mozda im vaga u banani 🤣🤣

Lala 🌷
    01. Travanj 2021. 16:05

jannna

mom_of_4

Mene sad susida takla u zivac … kaze ajme koliki ti je to trbuh 😬….. tila sam joj rec svasta Al sam se frisko ispovidila…grrrr Doduse i meni izgleda ogroman ali sta cu..ima li
    Koja od vas veci stomak a moje tjedne 😏

Ne znam stavit sliku pa da vidis moj..ugl visoka 1.78,dobila 30 kg…a nista nisam dobila osim stomaka…sad zamisli koliki je….
    Ne zamaraj se sa susjedama,i meni bi doslo tako…pa trudna sam..mora ga bit..jos pogotovo od 38 tjedna…pa kad pocnu komentirat 😡
    Mene muz utjesi..ja pitam jel velik…ma draga i ne vidi se da si trudna,samo malo stomacica 🤣🤣🤣

https://imgbb.com/
    Evo link za slike, prvo ti učita sliku onda ti kopiraš url i ovdje nama stavis ❤️

Lonmi
    01. Travanj 2021. 16:18

Ja mislim da s vagom kod moje dokice nest ne stima jer navodno nisam nist dobila od zadnji put 😂😂😂
    To mi je ono... cudno.
    Inace sam 9+.
    Ma bas me briga jesti cu ko slonica, tih 9 kg ce se rastopiti dok se ja ispalim s bebom van poslje poroda 😂

• duga89
    01. Travanj 2021. 16:22

Hvala, Lala :)

Ovako mi noga izgleda ujutro. Od navečer ni nemam sliku, ali puca. Užas! 

https://ibb.co/znZQ8dL

Jagodica125
    01. Travanj 2021. 16:48

Curke bok!👋 evo mene s CTG-a, sve 5, hvala Bogu 🙏😇 bila sam u TA, u cca 30min CTGa, ocitan cak 1 lazni trud😅 nista nisam osijetila 🤷‍♀️ uglavnom, dobila naputak da se u ponedjeljak u 12h javim gore na 3.kat u rodiliste na prijem u bolnicu, tam ce mi uzet i bris, a za utorak ujutro je onda planiran carski rez 🤗🥰 prije pregleda se ... slikala naravno u nasem vocnjaku: https://ibb.co/smYFpsR, evo i nas🤰👶💙
    .
    Thera - pa kaj nisi ti bila vec u TA sad neki dan? Ne kuzim zasto se moras naruciti online 🤔 jer ili ti doktor na nalaz tocno napise kad je iduca kontrola ili ti kaze cca za 2 tjedna, pa se vratis na salter gdje si se i upisala i ona sestra ti da termin. Sorry ako sam nesto pobrkala ili krivo shvatila, ali kad njima predas onu D1 uputnicu dalje te redovno oni narucuju🤷‍♀️
    .
    Mom, Lonmi, Petra, LuckyLussi i ostale curke - Predivne ste sve do jedne 😍 divne buse 🤰🥰🤗
    .
    anaAn - odlicno da si bila na dopleru vena, sada si barem mirna sto se toga tice👍 i super da si nam se javila 🤗 

• Dora2021
    01. Travanj 2021. 16:51

Lonmi

Ja mislim da s vagom kod moje dokice nest ne stima jer navodno nisam nist dobila od zadnji put 😂😂😂
    To mi je ono… cudno.
    Inace sam 9+.
    Ma bas me briga jesti cu ko slonica, tih 9 kg ce se rastopiti dok se ja ispalim s bebom van poslje poroda 😂

😂😂😂😂😂😂

Jagodica125
    01. Travanj 2021. 16:52

Nadam se da sad hoce otvorit sliku 😇 https://ibb.co/smYFpsR 

Jagodica125
    01. Travanj 2021. 16:54

E a ja sam trenutacno na 11,5 kila u plusu😱😳🤯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.