Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danica85
    01. Travanj 2021. 16:56

anaAn

Bok cure!
    Prvo Zara malena je predivna, pravo joj moze zurku raditi vec sad. Zelim ti brzi oporavak! Cestitam od 💗🌸
    Sveti Duh pratnja - jucer su imali “samo” 18 poroda. S pravom ukidaju pratnju, jer su svi navalili tamo, a doktori tamo nisu roboti + ova korona.
    Bebanomoje taj komentar za natopiti grah moze jedino izgovoriti moj lijecnik. Zena koja te pregledavala je garant plava kose do ramena, jer kad sam bila lezala u radaoni ona je potpisana na moje otpusno pismo. Za Covid test je bila neka zbrka. Nisu mogli naci test od neke cure, pa su cijelu paniku digli, a ona je lezala od nedjelje tamo dosla na indukciju. Sve sam to slusala dok sam lezala na onom stolu.
    Nakupljanje vode budim se ujutro s otecenom prstima na rukama, prode nakon 15 min od budenja
    Crvenilo po nogama i dalje kod mene, isla na color dopler vena. Nema duboke venske tromboze, nema tromba.
    Danice kad sam tvoj post procitala smrzla sam se. Niti jedna rijec na svijetu ne postoji da te moze utjesiti, ali budi sretna da nosis curicu. One su pravi borci, uvijek se brze oporave i jace su. Cura je rodila u 32 tjednu curicu, sve super. Vjeruj samo i bit ce sve ok! U potpunosti razumijem psihicko padanje, jer zadnja cetiri dana sam komotno bila za psihijatrijsko lijecenje… Jaka si, a i u Osijeku je odlican odjel neonatologije. Ostani tamo i cuvaj se! Pomolila sam se sinoc za tebe, dat ce Bog da sve to dobro zavrsi.
    Slika trbuha - tocno slikano 34+0https://ibb.co/qWQ9V0G
    Kilaza - u tjedan dana dobila dvije kile, tako da sam sad na +9, ali vjerujem da je to sve voda.

Cestitke svima na pregledima! Bebeto ti se posebno javi🙏

Hvala ti puno♥️
    Na čekanju smo, jutros na ctg-u zabilježena 2 truda od 50i nešto, vidjet ćemo što će biti. Jučer doktorica u viziti kaže normalno je za ove tj imati do 20 kontrakcija dnevno. 
    Svi se uzdaju u to što sam u 32 tj pa ako nešto i krene trebalo bi biti ok. 
    Živa psihijatrija!

• thera

Jagodice,na nalazu mi pise kontrola za tjedan dana(nije stavljen datum,ne znam jel treba biti). U trudnickoj se nisam sjetila pitati pa sam pitala zenu u dnevnoj bolnici gdje sam isla na ctg dal se moram naruciti i ona je rekla nek se narucim online. I sad mi nista nije jasno
    Bravo za super ctg👍 I slicica je 🥰

mom_of_4

Jannna hahah hvala na utjesi ma pa sta cu ja sad da ne jeden da ne pijem nemam plocice ni kad nisam trudna hahahahha..dolazi muz s posla ja kazem ljube jel mi prevelik stomak on jadan ma daj nije bas ti je taman kakav treba bit(kao on se razumi inace) 😂😂😂😂
    Ma Boze zdravlja pa kile ce izdusit ajahahha

mom_of_4
    01. Travanj 2021. 17:01

kety992

Mom 🤣🤣 trbuh ti je taman ☺ ja sam tjedan iza tebe i Lonmi i bas mi je ogroman…al ajd meni su malog sa 31+6 procijenili na 2,5kg tocno 🙈🙈 kako nece bit velik…jedino njega i imam i dosta je nize nego prvo dvoje kak sam nosila…dobila sam 6kg sve skupa..i nije ti prva trudnoca…kao ni meni…mora bit veci…pusti ljude…moraju pricat 🤣🤣
    Ertzui- ni ja nemam spremnu za van…sebi sam spremila(tajice i tunika u kofer) a za njega imam 2 velicine…al ak ce bit mrgica nezz uopce sta da mu uzmem 🙈🙈 stavit cu 3 velicine u torbu pa cemo birat tamo 😅
    Elly94- ovako, ja sam ti odmah kupila babyhaler(to ti je ono za ventolin i fliks i tak jer se klincima mora rasprsit) i bas omron kompresorski(dobili smo 2 maske,vecu i manju…žuti je i evo sluzi nas vec 8g) mali mi je cesto imao laringitis i bio na pulmikortu i spasili smo se odlazaka u bolnicu…nikad nisam pozalila sto sam to kupila jer kod nas uz respirator za nosic nikad upala uha,grla ,bronhitisa i sl.

🥰

Lonmi
    01. Travanj 2021. 17:02

Dora2021

Lonmi

Ja mislim da s vagom kod moje dokice nest ne stima jer navodno nisam nist dobila od zadnji put 😂😂😂
    To mi je ono… cudno.
    Inace sam 9+.
    Ma bas me briga jesti cu ko slonica, tih 9 kg ce se rastopiti dok se ja ispalim s bebom van poslje poroda 😂

😂😂😂😂😂😂

Nije da nemam doma vagu, ali necu se vagati 😂😂😂😂😂😂😂

• thera
    01. Travanj 2021. 17:03

Evo i ja i moja škemba u kucnom izdanju
    https://ibb.co/pnNwbxx

• thera
    01. Travanj 2021. 17:05

Mom,ma ti si bomba(u pozitivnom smislu) i super izgledas🥰Uopce se ne opterecuj. 

mom_of_4
    01. Travanj 2021. 17:06

NevaEva hahahahh dosla se ja ispovidit kad pita mene pop ooo Cestitam jesi dvojke ja ono sramno ne to sam ja takva od sebe ahhahah 
    Ma Doduse sa svima njima mi stomak ogroman bude Al brate i radam  dicu od preko 4 kile...ja u 6 mj vec parim ko da sam u 8 a sad u 8. kao da sam trebala rodit jucer ahahhaha s kilama sam bila na prošloj kontroli u plusu 10 kg a sad nezz koliko cu vata me jeza ali dobro opet kazem prva tr 30 druga 25 treca 20 kila plus tako da sam sad najmanje dobila Al eto stomak je tu uvik isti nego meni krivo sta taman kad se malo opustim eto mi za razmisljanje nesto je se dam isprovocirat to je cudo..ahhh nikad pameti da se dozovem..

mom_of_4
    01. Travanj 2021. 17:09

AnaAn neka si se ti javila nama 🥰 Bdw nema te zemlja ne sekiraj se nista vise jos dva tj i dipli setat mozak na pasu i cao pameti..dosta si se nalezala i napatila..
    Lonmi isto,dosta je iscjedka i gatanja sve je gotovo 🥳
    Danice drzi se kako se ono kaze ;”Preskupo te Bog platio da bi te sad ostavio.” Ne sumnjam u najbolji moguci ishod tvoje trudnoce samo se nadaj i vjeruj🙏🏻

Moj Boze pamet svita sam popila kad triba nekome rec a za sebe hmm E tu s**em u ritko🤭😂😂 

Petra982
    01. Travanj 2021. 17:13

Divne Thera i Jagodica!!! 
    Meni je frendica komentirala da mi trbuh nije uopće tako velik... Kad se pogledam u ogledalo mi je nekako još ok, al kad vidim slike 🙈
    Nek raste buša, do solidnih 3,5kg... Ne dalje 😂
    Lonmi, tako sam i ja jedan mjesec kao mirovala s kilažom pa nadoknadila s +3 idući put... Sad bih trebala bit na +7, al čisto me strah stat na vagu. Noge lagano otečene zbog topline i previše sjedenja! Nakon Uskrsa lagani detox... Nikakvi junaci nit slatkiši i slično... Trebam doć poletna u rađaonu... 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.