Jel ima koja od vas pri ruci slikicu s prvog uzv…nasla sam neku metodu za pogoditi spol ahahahhaha pa se sve nadam i tjesim da cu sebi pogoditi(sta dosada cini od covika )..mozda ste naišle ako ste bile znatiželjne zove se ramzijeva metoda
Ali ne čini samo nedostatak statističkih podataka ili dokaza Ramzijevu teoriju manje vjerodostojnom. Baby Center je spomenuo da su u studiji iz 2010. godine u časopisu Ultrasound in Obstetrics & Gynecology, australski istraživači testirali teoriju i nisu pronašli vezu između položaja placente i spola bebe. Zapravo, čak i velike medicinske organizacije, poput American Congress of Obstetricians and Gynecologists (ACOG), ne prepoznaju je kao legitimnu metodu određivanja spola bebe u trbuhu.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jel ima koja od vas pri ruci slikicu s prvog uzv…nasla sam neku metodu za pogoditi spol ahahahhaha pa se sve nadam i tjesim da cu sebi pogoditi(sta dosada cini od covika )..mozda ste naišle ako ste bile znatiželjne zove se ramzijeva metoda
Ali ne čini samo nedostatak statističkih podataka ili dokaza Ramzijevu teoriju manje vjerodostojnom. Baby Center je spomenuo da suu studiji iz 2010. godine u časopisuUltrasound in Obstetrics & Gynecology, australski istraživači testirali teoriju i nisu pronašli vezu između položaja placente i spola bebe. Zapravo, čak i velike medicinske organizacije, poputAmerican Congress of Obstetricians and Gynecologists (ACOG), ne prepoznaju je kao legitimnu metodu određivanja spola bebe u trbuhu.
Jel to ono kao, na kojoj strani ti je beba na prvom UZVu, po tome se "odredi" spol? Lijevo dečki, desno cure?
Dobro jutro!
Jučer smo stavili kolica na jednoj njemačkoj stranici u košaricu jer su na popustu. Sad čekamo na drugoj stranici hoće li sniziti cijene možda malo više za black friday Ugrabili smo madrac s džepičastim jezgrama za kindač u Perfecta Dreamsu za 300kn. I to je to šta nam treba. Sve ostalo imamo. Jedino ću ja još kupiti polovnu nosiljku ili maramu za nošenje kvalitetnu. Ostalo ćemo sve dobiti.
Ali ne čini samo nedostatak statističkih podataka ili dokaza Ramzijevu teoriju manje vjerodostojnom. Baby Center je spomenuo da suu studiji iz 2010. godine u časopisuUltrasound in Obstetrics & Gynecology, australski istraživači testirali teoriju i nisu pronašli vezu između položaja placente i spola bebe. Zapravo, čak i velike medicinske organizacije, poputAmerican Congress of Obstetricians and Gynecologists (ACOG), ne prepoznaju je kao legitimnu metodu određivanja spola bebe u trbuhu.
Jel to ono kao, na kojoj strani ti je beba na prvom UZVu, po tome se "odredi" spol? Lijevo dečki, desno cure?
Ja sam radila onu kalkulaciju prema datumima rodjenja, onda onaj s datumima prema kineskoj kalkulaciji, gledali smo gdje se beba smjestila i ja sam imala filing. Sve da je reklo da bude curica. Nifty kaze decko. 😂💙
NevaEva baš ću ići sada pogledati da vidim šta kaže kineski kalkulator, pa kad vidi ginekolog, da vidimo jel bio točan To je fora za razonodu ovako. Ali mislim da to nema veze s vezom.
NevaEva baš ću ići sada pogledati da vidim šta kaže kineski kalkulator, pa kad vidi ginekolog, da vidimo jel bio točanTo je fora za razonodu ovako. Ali mislim da to nema veze s vezom.
Eto, po tom kalendaru je dečko. A koliko vidim, prvi dečko je trebao biti cura po tome
Jutro
Sad naravno nisam imala mira pa sam isla istrazivati tu metodu hahah po tome je kod mene curka, ali to cemo tek vidjeti posto mi jos ne znamo spol🤷🏼♀️
Ja sam kolica nasla na Djecji svijet stranici,no nikak mi westgate nije usput da ih odem pogledati..voljela bi prvo vidjeti uzivo kakva su i jesu prakticna 🙄 a sad imaju popust do 12.12
Dobro jutro!
Jučer smo stavili kolica na jednoj njemačkoj stranici u košaricu jer su na popustu. Sad čekamo na drugoj stranici hoće li sniziti cijene možda malo više za black fridayUgrabili smo madrac s džepičastim jezgrama za kindač u Perfecta Dreamsu za 300kn. I to je to šta nam treba. Sve ostalo imamo. Jedino ću ja još kupiti polovnu nosiljku ili maramu za nošenje kvalitetnu. Ostalo ćemo sve dobiti.
Jutro!
Mene isto zanimaju te marame za nosenje pa bih molila cure koje imaju iskustva s tim da mi preporuce koju kupiti i gdje te da napisu iskustva s tom maramom-jel ju tesko staviti i sl.
Dobro jutro!
Jučer smo stavili kolica na jednoj njemačkoj stranici u košaricu jer su na popustu. Sad čekamo na drugoj stranici hoće li sniziti cijene možda malo više za black fridayUgrabili smo madrac s džepičastim jezgrama za kindač u Perfecta Dreamsu za 300kn. I to je to šta nam treba. Sve ostalo imamo. Jedino ću ja još kupiti polovnu nosiljku ili maramu za nošenje kvalitetnu. Ostalo ćemo sve dobiti.
Jutro!
Mene isto zanimaju te marame za nosenje pa bih molila cure koje imaju iskustva s tim da mi preporuce koju kupiti i gdje te da napisu iskustva s tom maramom-jel ju tesko staviti i sl.
Ja sam ti u grupi na facebooku "Nošenje beba Zagreb" i od njih sam puno toga naučila. S prvim malim sam imala ergobaby i bila je ok nosiljka, ali sam onda shvatila koliko ima boljih varjanti. Meni će za početak biti super marama, kasnije ću uzeti neku nosiljku. Zaljubila sam se u Bazingu i Fredu baby.
Sortiraj odgovore
Najstariji