Bok! Ja ulijecem s teme ljetne bebe....imam pitanje, mozda se koja susrela s tim. Isteklo mi dopunsko, a ujutro idem vaditi krv i sve to vezano uz trusnocu prije prvog pregleda. Zna li tko odprilike cijenu i placa li se na licu mjesta ili stigne racun kasnije?
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Mene moji bolovi jos ne pustaju 😩. Trbuh tvrd, steze me u lijevoj preponi, cijelo vrijeme pritisak, stezanje i probadanje na sredini oko pupka, pa lijevo desno. Ko da se veliki balon vode premjesta po trbuhu i sve dolje pritisce. Uz bol u ledjima. Stvarno neki novi bolovi, do prije par h bi rekla mjehur, sad stvarno ne znam.
Buducamama bit ce sutra dobrih vijesti 😊❤️
Lonmi meni to ne zvuci dobro, da nije upala bubrega, kada imas pregled kod gin?
03.12. imam, ma sta da ti kazem. Par h me tako muci ta nelagoda, a onda popusti i dobro je, pa se vrati. Nemam pojma uopce kako ta upala bubrega djeluje, nisam to nikad imala, a i nekako mislim da nebi tako naglo krenula. Vidjeti cu sutra kako ce biti, mozda mi beba ili maternica vrse pritisak. Najgore bi bilo da je neka upala.
Spominjala si mjehur, ako je jace od upale mjehura, moze biti upala bubrega. Da, najbolje prati nadalje pa ces vec i sama moci procijeniti jel to podnosljiva bol. Ako postane nepodnosljivo, pravac hitna.
Ja sam ti prvo pomislila na mjehur jer me od jutarnjeg mokrenja krenula muciti ta nelagoda, a kroz dan se seliti lijevo desno tako da ni ne znas di sta boli vise. Naravno, nekako se nadam da ce se umiriti do sutra. Najgore su te moguce bakterije koje nam rade reda u organizmu i neka se ne lijeci na vrijeme onda je grozota. Zato se plasim upala, cak i ovih gljivicnih, mrzim te bestije 😂
Bok! Ja ulijecem s teme ljetne bebe….imam pitanje, mozda se koja susrela s tim. Isteklo mi dopunsko, a ujutro idem vaditi krv i sve to vezano uz trusnocu prije prvog pregleda. Zna li tko odprilike cijenu i placa li se na licu mjesta ili stigne racun kasnije?
Mislim da su trudnice oslobođene placanja ali ako trebaš platiti onda ce ti odmah uzet novce...
Jagodice cure su vec sve napisale. Samo komunikacija i strpljenje i sve ce doci na svoje. Nekada moraju doci i izazovnija razdoblja, sve je to dio zivota, pa tako i veze 😊
Ruska1986 ja generalno spavam na boku, ali znam se isto probuditi da spavam na ledima. Mozda da pokusas spavati s jastukom za dojenje da imas dodatnu potporu za leda, i onda ga stavis jos izmedu nogu.
Lonmi jel te jako boli ili mozes izdrzati? Zao mi je sto se mucis, nadam se da ce ti brzo proci 🙏
Baby P 03/21 💙
Drage moje,čitam vas i pratim ali ne stignem pisati. Samo da javim da je pregled dobro prošao i bebica je super😊 Sad smo na 20+1. Nije bas bio fotogeničan,držao je ruku preko glave i pupčana vrpca je prekrila pola lica tako da opet nista od lijepih sličica. Ali zato je pišu vrlo jasno pokazao😂 Sljedeći pregled 22.12.
Curee, cestitke na super pregledima, i saznanju spola😇😇
.
Jagodica, i sama sam se tu nekada zalila svima vama kako sam se osjecala usamljeno zbog muza, ali evo kako vrijeme prolazi, kako moj trbuh postaje kao sve veca i veca lopta, osjetim da je i muz postao svjesniji svega. Kada sjedemo negdje s nekim on komentira koji sam mjesec trudnoce, da sam imala mucnine proslu noc i tako neke stvari. Tako da vjerujem da je istina ono sto su rekle cure meni ranije, mjskarci su najsvjesniji kada beba stigne na svijet. Moj muz ima 36 godina, znacajno je stariji od mene, i dok smo bili u vezi govorio mi je kako bi volio da ae skrasi, da ima dijete, da nekako sve oko njega dobije smisao i da na te stvari trosi zaradjene novce, tako da znaci samo mu treba vremena da sve to pokaze nama ostalima. Tako da, cuvaj se, cuvaj bebicu, gledaj neke lijepe stvari i filmove, kuliraj lagano i ti njega pa neka shvati sam da nema nista od toga da bude grub i da je najbitnije da se medjusobno podrzavate. 😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Spavanje, ja nekako od pocetka volim spavati na desnom boku, a sada mi je vec tesko lezato na ledjima. Opet je kao odjednom porastao, i kada legnem na ledja osjetim da gubim dah, tako da nema vise toga i da hocu. Sada se moram forsirati vise da lezim na lijevom boku. Obicno mi e tesko sada nositi se s ovim stomakom, brze se umaram i navecer kad se okrecem kao da prvo pomjeram neku ogromnu loptu pa sebe. Bas se bojim kako ce biti poslije 🤧🤧
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Jel ima koja od vas pri ruci slikicu s prvog uzv...nasla sam neku metodu za pogoditi spol ahahahhaha pa se sve nadam i tjesim da cu sebi pogoditi(sta dosada cini od covika )..mozda ste naišle ako ste bile znatiželjne zove se ramzijeva metoda
Bok cure, bravo za današnje dobre preglede i sretno vama koje sutra imate preglede 🤗
Jagodica - cure su sve rekle, drži se i nadam se da će trenutna kriza čim prije proći da možete zajedno uživati u trudnoći i planiranju budućnosti 🥰
Lonmi - nadam se da nije ništa strašno. Ja imam pritisak dole, bole me prepone i ponekad imam neku neugodnu bol kad moram na wc, a ne trpim nego obavim čim osjetim da mi se piški. Za svaki slučaj dala sam urin i sad čekam nalaze. Nije ni meni svejedno jer ne znam od čega mi je - dal se sve rasteže i priprema, ili sam pokupila bakteriju neku ili je to zbog niske posteljice 🤷🏻♀️
Spavanje - najčešće spavam na lijevom boku jer mi tako najviše odgovara makar se i ja ujutro nađem na leđima ponekad ili na desnom boku. U prvoj trudnoći sam imala problema s protocima pa mi je dr rekla da čim više budem na lijevom boku.
Vitamini - ja sam počela piti vitamine na svoju ruku malo prije trudnoće i pila ih do cca 12 tt. Onda sam vadila kks i željezo mi je bilo na gornjoj granici pa sam prestala. Prošli tjedan sam počela piti svaki drugi, treći dan. Moja dr smatra da vitamini nisu ni potrebni ako se raznovrsno hranimo. A ja jedem puno voća, povrća, šakicu orašastih na dan, jedanput tjedno ribu i mislim da je to koliko toliko ok
Grlobolja - ja nikad ne kupujem nikakve pastile ni bombončiće u ljekarni. Ja doma uvijek imam eukaliptus bombone iz Lidla i njih cuclam kad grlo zagrebe. Nekoliko kroz dan i drugi dan je već bolje. Uz njih kroz dan naravno pijuckam čajić i to je to. Bitno da se grlo ispire i vlaži čim više.
Pokreti bebe - ja sam bebu počela osjećati kad sam bila točno 19 tjedana. Mislila sam da će bit ranije pošto mi je ovo druga trudnoća, ali posteljica mi je sprijeda pa vjerojatno zbog toga.
Laku noć i lijepe snove želim 🤗😴
Evo meni se cininda sam maloprije osjetila malo bebu,ali daavec nwmam debelo iskustvo trudnoca iza sebe ne bi to skuzila da je to to jos. Ja sam sigurno jedno pet dana vise teudna tako da sam sad punih 18 iako je dr ovako odredio. Meni je bolje da je ovako stavio nego da mi je termin stavio prije. Jer uvijek prenesem pet dana pa gnjavaza i napetost pred kraj.
momof 4 kako molim te mozes skuzit spol😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji