Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    05. Studeni 2020. 12:53

Pozdrav curke, kako ste mi danas? 😁🤗 ja sam super unatoc tome sto danas nazalost ipak nismo na pregledu, ali brzo ce srijeda 👍😉
    Bebolinka - daa i bas je razlika kad udara i okrece se i samo kad stuca, ali je prefora za gledati 🥰 evo i trenutno je aktivna, ne znam kako ti, ali ja svoju vec osjetim skoro ispod rebara..i to sam primjetila u tipa zadnjih tj dana i nadam se da se malo podignula gore 🤞 

Nea 💗

05. Studeni 2020. 12:56

Blossom hvalaaa! :)

Valkris
    05. Studeni 2020. 12:58

+ u ljekarni trazite uzorke kad naiđete. Ja sam dobila musteline, a derma, sudocrem mali (jos uvijek ga imam), i jos neke, ne znam sad. 

Valkris
    05. Studeni 2020. 13:00

Ja sam rodila na Merkuru prije 8 i pol mj. Isto kao uzela torbu za rodiliste natrpanu svim i svacim. Nista nisam smjela unijeti u radaonu. Osim boce s vodom. Nikakav labelo maramice i ostalo. Samo voda i japanke na noge, spavacicu dobila njihovu. + fascikl s dokumentima koji sam im predala prije ulaska u box tako da je to isto bilo kod njih 

• EmEn9
    05. Studeni 2020. 13:11

Znači u biti ista stvar kao i prije kad sam rodila. Sve stavim u jednu torbu i poslje poroda ju muž donese i gotovo.
    Kad sam ja dosla rodit  rekli su mi da dam robu koju imam na sebi mužu i nek ju on odnese u auto pa onda neka dođe i oni mi dali spavaćicu i to je to. Znači sve ostalo isto. Samo znači moram šlape uzet za rađaonu jer cu ic do tamo vjerojatno u tenisicama znači samo u neku vrećicu stavit šlape u koju će muž stavit robu i tenisice kad se skinem i to je to.

Hedwiga
    05. Studeni 2020. 13:29

Ja sam nosila kofer i manji ruksak. U koferu su mi bile stvari za u sobu, a u ruksaku medicinska dokumentacija, stvari za rađaonu (spavaćica, ručnik, mali gel za tuširanje) koje su mi trebale nakon što sam skinula svoje stvari i dala ih mužu da ih nosi i nakon klistira, te stvari za neposredno nakon poroda (čista spavačica, jednokratne gaće, ulošci, ručnik, mali gel za tuširanje). U rađaonu samu sam nosila praktični ništa- malu vrećicu sa maramicama, mobitelom, slavno labelo koje nisam koristila, a i bočicu vode koju je popio muž na kraju jer mi nije htio dati da pijem. Meni je tako bilo lakše i tako i sad planiram, nego da tamo nasred hodnika otvaram ja ili sestra kofer i kopam i tražim stvari koje mi trebaju, ovako sam samo izvukla iz ruksaka što treba. Ruksak je stajao na koferu u nekom pretincu ispred rađaone.

Petra982
    05. Studeni 2020. 13:32

EmEn9

Znači u biti ista stvar kao i prije kad sam rodila. Sve stavim u jednu torbu i poslje poroda ju muž donese i gotovo.
    Kad sam ja dosla rodit rekli su mi da dam robu koju imam na sebi mužu i nek ju on odnese u auto pa onda neka dođe i oni mi dali spavaćicu i to je to. Znači sve ostalo isto. Samo znači moram šlape uzet za rađaonu jer cu ic do tamo vjerojatno u tenisicama znači samo u neku vrećicu stavit šlape u koju će muž stavit robu i tenisice kad se skinem i to je to.

Tako je bilo u Rijeci uvijek. Sumnjam da su nešto mijenjali. 

Lonmi
    05. Studeni 2020. 13:37

Ja cu ici prvi put roditi i nemam pojma sta trebam nositi i kad mi tko sta moze dati, pogotovo sad u ovo doba. Sad mozda treba sve sta mislis odmah uzeti sa sobom 😂. Da nema vas tu da napisete ne bi ni znala da trebam toliko stvari 🤦‍♂️😂. I jos ce mi garant nesto falit. Ugl spavacice, slape i nesto za jesti kasnije mora biti na dohvat ruke. Ja sam bila uvjerena da se to sve mora staviti u jednu torbu i s njom nutra, nisam znala da se jos posebno odnosi, donosi... 

Petra982
    05. Studeni 2020. 13:46

Lonmi

Ja cu ici prvi put roditi i nemam pojma sta trebam nositi i kad mi tko sta moze dati, pogotovo sad u ovo doba. Sad mozda treba sve sta mislis odmah uzeti sa sobom 😂. Da nema vas tu da napisete ne bi ni znala da trebam toliko stvari 🤦‍♂️😂. I jos ce mi garant nesto falit. Ugl spavacice, slape i nesto za jesti kasnije mora biti na dohvat ruke. Ja sam bila uvjerena da se to sve mora staviti u jednu torbu i s njom nutra, nisam znala da se jos posebno odnosi, donosi…

Mislim da svako rodilište vodi neku svoju politiku pa ti je najbolje nazvati i pitati što da, a što ne. 

Lonmi
    05. Studeni 2020. 13:53

Petra982

Lonmi

Ja cu ici prvi put roditi i nemam pojma sta trebam nositi i kad mi tko sta moze dati, pogotovo sad u ovo doba. Sad mozda treba sve sta mislis odmah uzeti sa sobom 😂. Da nema vas tu da napisete ne bi ni znala da trebam toliko stvari 🤦‍♂️😂. I jos ce mi garant nesto falit. Ugl spavacice, slape i nesto za jesti kasnije mora biti na dohvat ruke. Ja sam bila uvjerena da se to sve mora staviti u jednu torbu i s njom nutra, nisam znala da se jos posebno odnosi, donosi…

Mislim da svako rodilište vodi neku svoju politiku pa ti je najbolje nazvati i pitati što da, a što ne.

Pa i ja mislim, da nebi bilo da neceg fali, pogotovo sad kad ni ne znas tko ti sta moze donijeti i kako predati i di ce to zavrsiti. Da bi bar do 5.mj dozvolili pratnju, najgore mi je to sta sad nitko ne moze s tobom, meni bi za prvi put puno znacilo da nisam sama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI