Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    25. Listopad 2020. 11:32

Pozdrav ekipica evo i nas, danas odmaramo. Sinoc me sjedenje 6h u komadu ubilo, kumovi se prekjucer vjencali kod maticara pa sinoc pravili veceru i doslovno danas cu se samo izlezavati 🤗 nadam se da uzivate u vikendu. 
    Fancy - trbuscic ti je presladak 🤰🙈😍
    Bebolinka - bez brige sve je to normalno, moj isto bude tako tvrd pa kad stavim ruke se opusti. A i sto je netko pisao to su BH kontrakcije koje su skroz normalna pojava. 
    Lunica - slazem se s tobom, sve je u glavi. Ja nemam uopce problem s time, tlak mi i kuci i kod njih isti i hvala Bogu bas onaj najoptimalniji sto treba biti. Ne treba se stresirat oko toga. 
    Bubica1 - draga moja je to ti je bebica 🥰 ja sam svoju odmah znala da je ona jer nije ni slicno crijevima kao sto svi pricaju, niti bilo koji drugi osjecaj s kojim se moze uporediti osjecaj bebice..meni se javila doslovno kao da ribica pliva u meni i znala sam da je to ona, kad je svakim danom krenulo sve cesce i jace znala sam da je bez sumnje to ona. I evo uzivam u pokretima, cak vec i udarcima i pogotovo kad se okrece to zna biti ful vidljivo preko trbuha, imam vec par takvih videa na mobu koje sam uhvatila..nesto neopisivo da tako malo stvorenje od pola kg moze raditi takve akrobacije i da se sve vidi na van 🙈🤗❤ 

Nea 💗

Lonmi
    25. Listopad 2020. 11:53

Zenice, jedno smijesno pitanje 😂.
    U kojem polozaj rezete nokte na nogama? 🤭🤣🤣.
    Ja imam visoki krevet i sad sam stavila nogu na nj savinula se i uspjela, ali se jako natiskam za trbuh onda me boli i pritisak mi je 😬. Probala sam sjedeci, ali se isto tiskam, sta cu vec sad muza zaposliti ionako se bojim bilo kome dati da to radi 🤣😂. Nakraju cu ga i za depilaciju moliti dok ni to vise necu moci 🤭😂

Bubica1
    25. Listopad 2020. 11:56

Ajme konačno onda da i ja osjećam! Baš sam vesela! 😁 Pa da, zasad je samo povremeno, nisam još sto posto sigurna da je to to, ali sve mi govori da je. 😊 Sigurno će sad svakim danom biti sve češće i jače. Zaista jedan neopisiv osjećaj sreće dok počneš osjećati to malo biće koje raste u tebi... ❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Fancy
    25. Listopad 2020. 12:08

Bubica1

Ajme konačno onda da i ja osjećam! Baš sam vesela! 😁 Pa da, zasad je samo povremeno, nisam još sto posto sigurna da je to to, ali sve mi govori da je. 😊 Sigurno će sad svakim danom biti sve češće i jače. Zaista jedan neopisiv osjećaj sreće dok počneš osjećati to malo biće koje raste u tebi… ❤️

To je to, i ja sam pocelo osjecati bas tako, kao lupkanje neko. I sad osjetim isto tako, za nijansu jace i cesce ❤

Not that fensi, ekšli..

Ines
    25. Listopad 2020. 12:09

Lonmi

Zenice, jedno smijesno pitanje 😂.
    U kojem polozaj rezete nokte na nogama? 🤭🤣🤣.
    Ja imam visoki krevet i sad sam stavila nogu na nj savinula se i uspjela, ali se jako natiskam za trbuh onda me boli i pritisak mi je 😬. Probala sam sjedeci, ali se isto tiskam, sta cu vec sad muza zaposliti ionako se bojim bilo kome dati da to radi 🤣😂. Nakraju cu ga i za depilaciju moliti dok ni to vise necu moci 🤭😂

Hahha ja imam srece sto sam dosta gipka pa mi nije bed jos nikako, najlakse mi je kad sjednem u turski sjed i stopala prebacim prema sebi gore i skvrcim si prste kako god hocu i radim s njima sve sto treba bez problema 🤣🤔😉 

Nea 💗

Ines
    25. Listopad 2020. 12:13

Usput curke evo moje guzice od neko jutro 🙈😊
    https://ibb.co/P5mSh70

Nea 💗

mom_of_4
    25. Listopad 2020. 13:03

Lonmi nitko mi nije savjetovao sama sam glupaca raspitivala se.U prve tri trudnoce odbila sve,imala bi vise mira da sam i sad nastavila tim tempom.Imam 32 god. nisu to neke godine strasne mnogo zena prvo dite tek tada rodi tako da.Bit ce to sve u redu🙏🏻

Miki94
    25. Listopad 2020. 13:17

Ines

Usput curke evo moje guzice od neko jutro 🙈😊
    https://ibb.co/P5mSh70

Kod tebe se pravo sve vidi🤩🤩 Trbuscic predivan🥰

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Jagodica125
    25. Listopad 2020. 13:18

Ines - divan trbuscic, ma ne treba ti kino dok gledas akrobacije svoje curke 🤗
    .
    Bubica - znaci i tvoja se curica pocela javljat, neka je, hvala Bogu🙏 uzivaj i prati trbuščić👌
    .
    Lomni - isto, znaci apsolutno isto sam se i ja pitala neki dan za rezanje noktiju😳 kao sto je i Ines napisala i ja sam hvala Bogu dosta gipka, pa mi zasad nije problem, ali za kasnije... a vidjet cemo, valjda tad dolazi ono "u dobru i u zlu"... kad se muz mora dokazati, mada ja nisam u braku😅🤦‍♀️
    .
    Ja danas za rucak pohala patlidzan, jedva cekam🤤 smazat cu ga samog. Maloprije secer mjerila, 2 sata nakon dorucka, 4.8... mislim da mozda ovaj aparatic luduje🤔
    .
    Jedva cekam da se i meni bebica pocne redovito javljat. Mislim da ono od prije su bila crijeva, jer vec danima nisam osijetila, a bila.na uvz-u i beba je supac🥳👌 jos se moram malo strpiti☝️ za to i za spol, joooooj, jedva cekam🥳💕

Lonmi
    25. Listopad 2020. 15:14

mom_of_4

Lonminitko mi nije savjetovao sama sam glupaca raspitivala se.U prve tri trudnoce odbila sve,imala bi vise mira da sam i sad nastavila tim tempom.Imam 32 god. nisu to neke godine strasne mnogo zena prvo dite tek tada rodi tako da.Bit ce to sve u redu🙏🏻

Ma i ja sam se odmah pocela zamarati s tim testovima, bombardiraju nas s tim reklamama pa pocnes razmisljati onda,  a s druge strane znam da cu biti pod takvim stresom ako ga napravim cekajuci rezultate 🙄. Dosta parova mi kaze mi ti uopce nismo razmisljali o tome. Ja nekako vjerujem da je s bebicom sve super, tako da eto sad cu odmah poslje uzv donijeti odluku, nadam se da ce mjerenje dati dobre rezultate, tj. da nece biti nekih sumnji 🙏.
    Pa da i ti si jako mlada tako da ni ne savjetuju. Ja vjerujem da su i moja i tvoja beba super 😊, samo da dođe vise taj 03.11. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI