Ja se veceras najela pečenih kestena. Bas mi je prijalo🤤
AnaAnn super za pregled. I moj je bio prosli tjedan s 12 tj i bas sam nekako mirnija bas zato jer se u tim tjednima mjeri nuhalni i ostalo pa nekako bila napeta dok nije prošao. Hm za bebine otkucaje ne znam, ali mislim da to nije Nesto prestrasno visoko. Ako dr nije pridavao tome pozornost onda se nemoj misliti. Inace, ja mislim da tvoje stanje ne bi trebalo utjecati na bebine otkucaje. Ali to sad govorim općenito jer ovo kod tebe nije puno, u normali je.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hvala vam cure na izdvojenom vremenu, malo ste me prosvijetlile, doduse malo vise. Svi smo drugaciji na svoj nacin, al zato sam vam ovo sve i pisala cisto da vidim da mozda ja ne grijesim i ne gledam drugacijim ocima sve. Muz je sino bas dosao kuci kasno u 22h, zvao me kada ce doci i dogovorili smo da nam napravi kavu i palacinke, i tako je bilo, kada je bio blizu doma, javio mi se i ja sam pocela sa pripremama. Mi provodimo vrijeme skupa, odemo do mojih, odemo cesto u restoran na neki obrok da ne kuham doma, u soping, ne izbjegavamo se bas, opet sve sto obavim to je s njim, ali mi jednostavno nekada naleti zuta minuta kad nista pozitivno ne vidim, nego samo tu neku glupu sitnicu. Vidim sa kod vecine vas muzevi rade dugo, i stresne poslove, kao i moj, prije par vecwri mi se jadao kako ce ga napustiti pa ga ja malo smirim sa saceka dok se bar beba rodi, jer sad imamo nekih radova doma pa da mozemo sve te troskove pokriti. Ali, nadam se iskreno da cemo rijesiti i taj problem, i da ce pronaci neki normalni posao samo dok prodje ova trenutna situacija. Nadam se da ce nam svima biti ljepse, i da ce sve nedoumice nestati kada se bebice rode🥰🥰
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Curke moje, pregled prosao super. Dr mjerila nuhalni i sve sto treba, kaze da je sve super. Sto se tice smeckastog krvarenja, kaze da je to normalno, maternica se siri, popuca kapilara. Jedino, ako krenu grcevi ili jaki bolovi popraceni s krvi onda pravac hitna.
Jedno pitanjce, jel vasa beba ima visoke otkucaje srca? Kaze dr da je to zbog mene jer sam jako uzbudena. Bebini su bili danas 187😱
Ja inace imam visoke otkucaje, pa sad ne znam jel to ima veze i s tim.
Tlak ne moram vise mjeriti, kaze dr skolski tlak, a kod njih ce garant uvijek biti visok.
Muz je isao sa mnom, divno mu je bilo. Oni jako tesko shvacaju trudnocu dok to ne vide i ne osjete. Mislim moj je brizan, ja inace ne kuham🙈🙈 znam znam da me sram moze biti🙈🙈🙈 to sve muz radi. Naime, mi smo cijelu karantenu proveli skupa u malom stanu, sad zbog mene smo opet skupa 24/7. Nekako mi se cini da smo povezaniji, pomogne mi oko ciscenja i svega. Mozda je takav jer sam i astmaticar jos uz trudnocu i ovu ludu koronu. Sve u svemu, mislim da moramo bez obzira na posao provoditi vrijeme s muzevima, piti kavu, setnja, nesto… Muzu tesko pada sto se ne druzi bas s ljudima okolo, ali svjestan je da sam mu rizicna skupina. Ali, nemojte misliti da se ne posvadamo😂😂 pa kako se dva lava nece posvadati, ali brzo nas popusti.
Cestitke na urednom pregledu 😊😊
Vidis da nema problema kada je u pitanju smedji iscjedak, s e dok je u takvim manjim kolicinama. Cuvaj se i uzivaj u trudnoci😇
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Dobro jutro svim curkama i bebačima😍.
Girl čestitke na vjenčanju, nisam uspjela popratiti jeste li samo matičara ili i crkva?
I mi smo skoro na redu, sada samo matičar a dogodine kad se situacija smiri i crkva.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Curke moje, pregled prosao super. Dr mjerila nuhalni i sve sto treba, kaze da je sve super. Sto se tice smeckastog krvarenja, kaze da je to normalno, maternica se siri, popuca kapilara. Jedino, ako krenu grcevi ili jaki bolovi popraceni s krvi onda pravac hitna.
Jedno pitanjce, jel vasa beba ima visoke otkucaje srca? Kaze dr da je to zbog mene jer sam jako uzbudena. Bebini su bili danas 187😱
Ja inace imam visoke otkucaje, pa sad ne znam jel to ima veze i s tim.
Tlak ne moram vise mjeriti, kaze dr skolski tlak, a kod njih ce garant uvijek biti visok.
Muz je isao sa mnom, divno mu je bilo. Oni jako tesko shvacaju trudnocu dok to ne vide i ne osjete. Mislim moj je brizan, ja inace ne kuham🙈🙈 znam znam da me sram moze biti🙈🙈🙈 to sve muz radi. Naime, mi smo cijelu karantenu proveli skupa u malom stanu, sad zbog mene smo opet skupa 24/7. Nekako mi se cini da smo povezaniji, pomogne mi oko ciscenja i svega. Mozda je takav jer sam i astmaticar jos uz trudnocu i ovu ludu koronu. Sve u svemu, mislim da moramo bez obzira na posao provoditi vrijeme s muzevima, piti kavu, setnja, nesto… Muzu tesko pada sto se ne druzi bas s ljudima okolo, ali svjestan je da sam mu rizicna skupina. Ali, nemojte misliti da se ne posvadamo😂😂 pa kako se dva lava nece posvadati, ali brzo nas popusti.
Super za pregled, baš mi je drago da je sve u redu. Kad ti je slijedeći da te upišem na listu?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bila sam jučer kod gin pokazat joj onaj nalaz iz bolnice sa pregleda koji je trajao 2 min i po doznake i nisam mogla do nje jer je bila ful velika gužva ali joj sestra pokazala i rekla je da ona vidi da je nalaz u redu a da nesto nije u redu da je on tamo u kbc trebao komentirat i da ne trebam ponavljat utz i naručila me na sljedeći pregled 17.11. Uglavnom neću se brinut i paničarit da nešto nije ok vjerujem da bi vidjeli i u te 2min. Vjerujem da je sve ok i odlučila sam da neću ić privatno.
.
Uglavnom ja i bebolina smo ok nemam nekih velikih tegoba osim što se zapušem ko konj i nekako još uvijek teže dišem ali to je to normalno za trudnoću. I da sretna sam jer se bebač redovno javlja i to dosta lupa pa kćeri uživaju, pogotovo mlađa ona stalno oko trbuha i stalno stavlja ruku da ga osjeti pa je sva prespretna kad ju lupi. 🤗
.
Dobrodošle nove cure .
Čestitam svima na dobrim pregledima baš sam sretna da je sve ok i da nema loših vijesti,nadam se da će tako i ostati.
I čestitke na vjenčanju.
🥰😍🤩🤗
Jutro cure, EmEn i meni je pregled 17. 11. Tad cu saznati i spol pa sam bas uzbuđena jedva cekam pregled.
Imamo li danas koga na pregledu?
Joj ja sam još ove godine rodila i tako mi je sve svježe u glavi, bas me lovi strah opet sve to proživljavati...nadam se da ce ovaj put biti brže, 😄😁
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro cure!
Jučer pravi zombie mood, povraćanje i mučnine me prikovale za krevet. Ni sad nisam bolje, kako se digla povratila žuč. Ima li tome više kraja?!?! 😭 Ne znam što pojesti, sve mi se gadi, a gladna sam strašno nešto. Po noći nisam najbolje spavala.
Navečer su me opet zvali i prolongirali rezultate za još 3 dana uz napomenu da vjvt ni tada neće biti ništa jer je očito da ne mogu izdvojiti dna. Moram pohvaliti ljubaznost i susretljivost osoblja. Ugodno su me iznenadili.
Muž mi je velika podrška u svemu!
Miki94 cure su svašta pametnog napisale i ja ću potvrditi samo jednu stavku koja je osnova svakog odnosa. Komunikacija! Sjeti se isto da si sad pod utjecajem hormona i vjvt osjetljivija.
Jutro cure!
Jučer pravi zombie mood, povraćanje i mučnine me prikovale za krevet. Ni sad nisam bolje, kako se digla povratila žuč. Ima li tome više kraja?!?! 😭 Ne znam što pojesti, sve mi se gadi, a gladna sam strašno nešto. Po noći nisam najbolje spavala.
Navečer su me opet zvali i prolongirali rezultate za još 3 dana uz napomenu da vjvt ni tada neće biti ništa jer je očito da ne mogu izdvojiti dna. Moram pohvaliti ljubaznost i susretljivost osoblja. Ugodno su me iznenadili.
Muž mi je velika podrška u svemu!
Miki94 cure su svašta pametnog napisale i ja ću potvrditi samo jednu stavku koja je osnova svakog odnosa. Komunikacija! Sjeti se isto da si sad pod utjecajem hormona i vjvt osjetljivija.
Joj i tebe drzi to još.. Meni je recimo ujutro ko da nisam trudna... Nista nista... I onda oko 6/7predvecer krene biti mucno... Najcesce se isspovracam.. Sinoc nisam.. Bilo je malo bolje... Po tjednima smo tu negdje, trebalo bi se to vec polako smirivati. Bar bi meni tako bilo u svih 5 trudnoca pa e valjda i u ovoj. Msm, definitivno mi je puuno manje nego recimo u 8/9tjednu....
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
PREGLEDI 10. MJESEC
Erika33 27.10.
Blossom 27.10.
Nikac 28.10.
Girl1234 28.10.
Lussi 29.10.
MissGraz 30.10.
Deleted user 30.10.
Miki94 30.10.
PREGLEDI 11. MJESEC
Bebanomoje 02.11.