Aha, naravno da sam zaboravila nešto 😅
Rekao mi je da je posteljica sprijeda, ja sam pitala sta to znaci, da li ću kasnije početi osjećati bebu, kaže da to nema veze s tim, da je najbitnije da posteljica nije nisko. I još me praktički uvjeravao prije pregleda da sa 17+1 bih ja već mogla osjetiti bebu, ja njemu objašnjavam da nista ne osjećam 😁 u subotu nakon svadbe kad smo legli, su mi išli kao mjehurićima dole niže oko pupka, ali s obzirom na to koliko sam mineralne popila i svašta pojela, nekako si mislim da to nije bila beba, tako da ja i dalje cekam 😊
I ja obavila pregled 😊 danas smo 17+1, mjerama je opet par dana manja u nečemu, a u nečemu par dana veća, ne kužim ja te njegove kratice 😂 pustio mi je srceko da čujem, pokazao par stvari, najbitnije je da je sve ok i da raste 🥰
Rekao mi je da sa 20+ tjedana odem napraviti privatno 4d i anomaly scan, on ima lošiji uzv. Moram na dijetu jer sam previše kila dobila, al mi je drago jer mi je rekao kakvu dijetu.
I da, pitala sam za cijepljenje protiv gripe, rekao je da def preporučuje trudnicama, jos pogotovo s obzirom na sve def se slaže da se cijepim. Nisam nikad do sada, ali sad hoću radi bebe.
Supeeer 😍😍😍
Koliko si kila dobila do sada?
Rekao mi je da je posteljica sprijeda, ja sam pitala sta to znaci, da li ću kasnije početi osjećati bebu, kaže da to nema veze s tim, da je najbitnije da posteljica nije nisko. I još me praktički uvjeravao prije pregleda da sa 17+1 bih ja već mogla osjetiti bebu, ja njemu objašnjavam da nista ne osjećam 😁 u subotu nakon svadbe kad smo legli, su mi išli kao mjehurićima dole niže oko pupka, ali s obzirom na to koliko sam mineralne popila i svašta pojela, nekako si mislim da to nije bila beba, tako da ja i dalje cekam 😊
Hehhe sa "mjehurcima" sve i pocinje, ja sam cak imala osjecaj kao da mi ribica pliva. Tako da ja definitivno mislim da se bebica javlja, prati kroz par dana pa ces skuzit vec sta je sta 🤗🥰 ali tu jee
Nea 💗
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
VELJAČA
Ines 19.02. 💗 Cura/Požega
Miki94 21.02. ❤️ / Doboj I. -BiH
Lilika 23.02. 💙 Decko/VU
Bebolinka 24.02. 💗 Cura/Pula
Emmie 24.02. 💗 Cura/London
Malamarelica 27.02. 💙 Decko
Hedwiga 27.02. 💙 Dečko
Korra 28.02. 💙 Decko/Osijek
OŽUJAK
Ninnach 02.03. 💗 Cura/ZG- Vinogradska
Zabica 06.03. ❤
EmEn9 08.03. 💙 Decko/Rijeka
MareiKate 08.03. ❤️/ZG- Sv. Duh
Saramala 08.03. ❤️/DU
Pau24 09.03. ❤️
Fancy 10.03. 💗 Cura/Sarajevo
MissGraz 10.03. 💗 Cura/ST
Blossom 11.03. ❤️
Katy1503 11.03. ❤️
Ana_mb 12.03. ❤️/Zabok
Deicadec 13.03.❤️
Gita3 13.03. 💙/Dečko - Koprivnica
Bubica1 16.03. 💗/Cura - Varaždin
Bajo 18.03. ❤️/ST
Busybee 19.03.❤️/ZG
Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
Tonkica1 19.03. ❤️/ZG - Merkur
Bebanomoje 22.03. ❤️/ZG - Sv.Duh
Mea 26.03. ❤️/Sarajevo
Pupetta 28.03.❤️
IneskaZg 29.03.❤️/ZG
TRAVANJ
Duga89 01.04. ❤️/ST
Leptir30 04.04.💙/Dečko
Elsa 08.04. ❤️/ZG
Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
Avama 15.04. 💙/Dečko
Girl1234 15.04. ❤️/ZG
Jagodica123 15.04. ❤️/ZG
Lala 15.04. ❤️
Momof3 16.04. ❤️/Pula
Ruska1986 18.04. ❤️
Martha 20.04. ❤️
Mateja91 22.04. ❤️/ZG
Nikac 22.04. ❤️
ElmaM 23.04. ❤️
Erika33 27.04. ❤️
Anna0410 28.04. ❤️ / Varaždin
Petra982 28.04. ❤️
SVIBANJ
J3ll3na - 01.05. ❤️
Lunica 01.05. ❤️
Krisi123 03.05. ❤️
Deleted user 05.05.❤️
Ivanaa33 05.05. ❤️
mom_of_4 13.05. ❤️ / Split
Lonmi 15.05. ❤️
Niklas 15.05. ❤️
Gabylola 16. 05. ❤️
Buducamama2021 17.05. ❤️
kiki989 21.05. ❤️
Lussi 21.05. ❤️
Laora 21.05. ❤️
Blackie97 27.05. ❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
I ja obavila pregled 😊 danas smo 17+1, mjerama je opet par dana manja u nečemu, a u nečemu par dana veća, ne kužim ja te njegove kratice 😂 pustio mi je srceko da čujem, pokazao par stvari, najbitnije je da je sve ok i da raste 🥰
Rekao mi je da sa 20+ tjedana odem napraviti privatno 4d i anomaly scan, on ima lošiji uzv. Moram na dijetu jer sam previše kila dobila, al mi je drago jer mi je rekao kakvu dijetu.
I da, pitala sam za cijepljenje protiv gripe, rekao je da def preporučuje trudnicama, jos pogotovo s obzirom na sve def se slaže da se cijepim. Nisam nikad do sada, ali sad hoću radi bebe.
Supeeer 😍😍😍
Joj sram me i reci 😬 7 kila, i def je previše tako da sam očekivala dijetu.
Hedwiga, dodano na listu.
Ines, u potpunosti se slažem s tobom glede cijepljenja i također ne osuđujem one koji misle drugačije. Svatko ima pravo raditi sa svojim tijelom šta hoće i svatko ima pravo na svoje mišljenje i odlučiti sam za sebe, prema tome, mislim da smo tu da izrazimo svoje mišljenje, podijelimo iskustva i pomažemo jedna drugoj i prvenstveno, kao što si rekla, ne osuđujemo i ne kritiziramo tuđa mišljenja.
Baš gledam ovu listu kolika je već, super da nas je tako puno.
Bebanomoje, čestitke i tebi na super pregledu!
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Hehhe sa "mjehurcima" sve i pocinje, ja sam cak imala osjecaj kao da mi ribica pliva. Tako da ja definitivno mislim da se bebica javlja, prati kroz par dana pa ces skuzit vec sta je sta 🤗🥰 ali tu jee
A bilo mi je simpatično jer se javilo tri puta za redom, u razmaku par min. Onako umorna legla u 3 ujutro, a kad sam to osjetila onda tek nisam mogla zaspati jer me kopkalo jel to bebica ili nije 😁 morat ću opet vise plesati da ju potaknem da se javi 🥰
Hedwiga, dodano na listu.Ines, u potpunosti se slažem s tobom glede cijepljenja i također ne osuđujem one koji misle drugačije. Svatko ima pravo raditi sa svojim tijelom šta hoće i svatko ima pravo na svoje mišljenje i odlučiti sam za sebe, prema tome, mislim da smo tu da izrazimo svoje mišljenje, podijelimo iskustva i pomažemo jedna drugoj i prvenstveno, kao što si rekla, ne osuđujemo i ne kritiziramo tuđa mišljenja.
Baš gledam ovu listu kolika je već, super da nas je tako puno.Bebanomoje, čestitke i tebi na super pregledu!
Aposolutno, dosla sam na ovaj forum da dijelimo razlicita iskustva i misljenja, da se podrzavamo i salimo 💪💪😁
Daaa ima nas covjece bas punoo, bit ce bebica 🙈😉
Nea 💗
Supeeer 😍😍😍
Joj sram me i reci 😬 7 kila, i def je previše tako da sam očekivala dijetu.
I ja sam isto toliko hahahah 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji