Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    13. Listopad 2020. 14:18

Petra982

Nalaz stigao, crp povišen dosta, leukociti u urinu i malo bakterija, upala, i dr. dala antibiotik.
    Baš veselje! A mala mi dovukla i prehladu!
    Nije mi jasna gin s izjavom da nema potreba vaditi lab jer će doć sve visoko… Što ako je visoko je po njoj normalno? A mene i dalje bolucka i svako malo mi temp prede 37,2. Toliko me to naljutilo da se suzdržavam od zvanja na tel jer bih mogla biti neugodna. Nisam takvo što očekivala….

Eto pogodila sam da ces dobiti anbk. Ne brini i ja sam ga znala piti u trudnoći. Nista strasno. Proci ce s tim. Samo pripazi da ti se ne navuce Candida dolje, zna od anbka doci. Ja nekako uvijek pijem probiotike paralelno

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Bebanomoje
    13. Listopad 2020. 14:19

Petra982

Nalaz stigao, crp povišen dosta, leukociti u urinu i malo bakterija, upala, i dr. dala antibiotik.
    Baš veselje! A mala mi dovukla i prehladu!
    Nije mi jasna gin s izjavom da nema potreba vaditi lab jer će doć sve visoko… Što ako je visoko je po njoj normalno? A mene i dalje bolucka i svako malo mi temp prede 37,2. Toliko me to naljutilo da se suzdržavam od zvanja na tel jer bih mogla biti neugodna. Nisam takvo što očekivala….

Popij antibiotik do kraja i ponovi pretrage.  Ja da nisam ponavljala ne bih ni znala da se nisam riješila bakterije jer poslije nisam imala nijedan simptom, tj i dalje ga nemam, a kao bakterija i dalje prisutna u urinu. 
    Slušaj sebe i svoje tijelo, pogotovo zbog temp. 

bebolinka
    13. Listopad 2020. 14:35

Meni doktorica nije ništa rekla 😁 rekla je da je normalno pola kile po tjednu sada u 2. tromjesečju, e vidjet ćemo šta cr sutra reci 😁
    Ja ugl dobijem tako 2 kile u mj dana cca
    ..
    Curke jel možete slikati tu dijetu šta vam daju ili plan prehrane šta god 😁

• avama
    13. Listopad 2020. 16:10

Cure evo i ja sam bila na pregledu, sve je super hvala Bogu, bebica raste caknke za 2 dana naprednija sad. Danas su opet sve gledali glavicu,  mozak i sl. Za 3 tjedna novi pregled i napokon nema vise utrogestana!!! Danas sam 14 tjedana , jos ne osjetim  bebicu i za sad sam jos na svojoj kilazi. I da danas mi je dr rekla da bi bilo dobro da se cijepim, a doktor mi je zadnji put rekao bolje ne kad se nikad do sad nisam. Ali kao rekla je da ce malo porazgivarati o tome pa ce mi slijedeci put reci. Sad idemo dalje. 
    Nove cure dobrodosle!

nikac
    13. Listopad 2020. 16:17

Lonmi

Drage moje, vi koje ste 9 ili 10 tjedan, da li se dizete po noci na pisanje? 😃
    Ja znam ici 1 ili 2 put, ovu noc me probudilo oko pola 2, drugi puta oko 5, ali nije bilo prestrasno pa sam otrpila i natrag zaspala 😂.

Draga Lonmi, 
    ja sam sada 12. tjedan i to noćno dizanje za odlazak na wc se napokon prorijedilo, ali do prije koja 2 tjedna bilo je jaako često, i po nekoliko puta, tako da sam imala osjećaj kao sam probdjela pola noći 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Petra982
    13. Listopad 2020. 16:31

Na kraju sam poslala nalaz mailom pa me gin nazvala i sve lijepo objasnila. Ugodno me iznenadila i smirila. 
    Sad sam mirnija! Nek još i ta panorama dodje kako spada pa ću se smiriti skroz.

• PiPi
    13. Listopad 2020. 17:16

Citam vas i forum je super da mozemo neka iskustva razmjenit .Ja sam trenutačno 8+6 tjedana imala sam neko krvarenje sa 5+6 koje je fala bogu dobro proslov.i nadam se da Ce tako i ostati za dva tjedna isto sve bit uredu.Zelim svima uredne trudnoće.

nikkas
    13. Listopad 2020. 18:52

Lonmi

Drage moje, vi koje ste 9 ili 10 tjedan, da li se dizete po noci na pisanje? 😃
    Ja znam ici 1 ili 2 put, ovu noc me probudilo oko pola 2, drugi puta oko 5, ali nije bilo prestrasno pa sam otrpila i natrag zaspala 😂.

Više sam se dizala tamo u 5. i 6. tjednu, onda se to nekako smanjilo. Sada možda jednom tjedno me probudi oko 4 i po da moram piškiti, ali tako bude ako se ne popiškim neposredno prije spavanja.

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Fancy
    13. Listopad 2020. 18:52

Bajo, nadam se da tvoje nejavljanje ne znaci nesto lose. Mislim na tebe danima 🤞

Not that fensi, ekšli..

nikkas
    13. Listopad 2020. 18:56

Prijavljujem i ja zakazan pregled za 20.10.
    --
    Nego cure koje ste iz Pule i koje ste već rađale. Kakvi su dojmovi s pulskim rodilištem? Dvoumim se da li ostati ovdje ili ići u ZG, obzirom da sam iz ZG i gore mi žive roditelji.

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.