Curke drage lijep pozdrav!
Čitam ove Vaše postove o bakterijama u urinu...
Jeste li to vadile na Vašu želju, jeste imali kakve smetnje ili vam je to otkriveno u sklopu redovnih pretraga?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Meni doktorica nije ništa rekla 😁 rekla je da je normalno pola kile po tjednu sada u 2. tromjesečju, e vidjet ćemo šta cr sutra reci 😁
Ja ugl dobijem tako 2 kile u mj dana cca
..
Curke jel možete slikati tu dijetu šta vam daju ili plan prehrane šta god 😁
Ja moram zguglat, meni nije dao nikakav plan, samo je rekao da si nadjem na netu dijabeticku dijetu 1800. Al bilo bi super kad bi netko podijelio ako ima kakav plan prehrane 😊
Bas mi se sviđa što nastavljamo sa dobrim vijestima i pregledima, neka nam tako i ostane 🤞
I naravno dobrodošlica novim curama, ima nas stvarno puno, to mi je bas super 😊
Curke drage lijep pozdrav!
Čitam ove Vaše postove o bakterijama u urinu…
Jeste li to vadile na Vašu želju, jeste imali kakve smetnje ili vam je to otkriveno u sklopu redovnih pretraga?
Meni su u 7. tj radili urinokulturu zbog ciste, a sad samo urin zbog bolova trbuha i temperature. Ako imaš smetnji i bolove pri mokrenju, traži uputnicu
Meni doktorica nije ništa rekla 😁 rekla je da je normalno pola kile po tjednu sada u 2. tromjesečju, e vidjet ćemo šta cr sutra reci 😁
Ja ugl dobijem tako 2 kile u mj dana cca
..
Curke jel možete slikati tu dijetu šta vam daju ili plan prehrane šta god 😁
Ja moram zguglat, meni nije dao nikakav plan, samo je rekao da si nadjem na netu dijabeticku dijetu 1800. Al bilo bi super kad bi netko podijelio ako ima kakav plan prehrane 😊
Bas mi se sviđa što nastavljamo sa dobrim vijestima i pregledima, neka nam tako i ostane 🤞
I naravno dobrodošlica novim curama, ima nas stvarno puno, to mi je bas super 😊
Hahaha super ste mi cure s ovim planom prehrane... ma naravno da cu ga podijeliti s vama- trazim ga evo vec 2 sata-davno je bilo to kada sam zadnji puta rodila-prije cak 10 g
Cim ga nadjem, saljem.
Nikkas osobno imam jako dobra iskustva s pulskim rodilistem (2013/2016/2019.god), a koliko vidim po komentarima i u zadnje vrijeme same pohvale za osoblje i bolnicu. Javite se udruzi Primalja i Obitelj, odrzavaju tecajeve pripreme za porod, to su ujedno i primalje koje rade u bolnici tako da ako imate srece i na porodu ce vam biti jedna od njih.
.
Ja sam na porodima imala svu slobodu kretanja, namjestanja u polozaj koji mi odgovara, nista mi nije nametano, a za sve intervencije su mi prvo objansili i trazili moj pristanak.
.
Prosle godine kada sam na zalost imala prijevremeni porod susrela sam se s tolikim suosjecanjema i toplinom tih zena koje tamo rade. Kada sam rodila bebicu koja spava plakali su svi redom od primalja do doktorice koja je bila nazocna.
Pulska bolnica je vrh!
Evo cure čisto da vam javim da znate ako i vama bude trebalo. Bila sam u ljekarni i bila neka ful ljubazna gospođa i rekla mi je da i canesten i plimycol mogu trudnice bez problema tako da sam kupila canesten vaginalete i kremu u paketu i plimycol za svaki slučaj nek i ona stoji doma i čak mi rekla da ako i muž sad dobije od mene da slobodno može isto mazati s tim istim kremama. Eto čisto radi info da znate. 😉
Evo cure čisto da vam javim da znate ako i vama bude trebalo. Bila sam u ljekarni i bila neka ful ljubazna gospođa i rekla mi je da i canesten i plimycol mogu trudnice bez problema tako da sam kupila canesten vaginalete i kremu u paketu i plimycol za svaki slučaj nek i ona stoji doma i čak mi rekla da ako i muž sad dobije od mene da slobodno može isto mazati s tim istim kremama. Eto čisto radi info da znate. 😉
Da možeš jedno i drugo. Samo plimycol vise pokriva ja mislim.canesten je samo za gljivice
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Drage moje, vi koje ste 9 ili 10 tjedan, da li se dizete po noci na pisanje? 😃
Ja znam ici 1 ili 2 put, ovu noc me probudilo oko pola 2, drugi puta oko 5, ali nije bilo prestrasno pa sam otrpila i natrag zaspala 😂.
Draga Lonmi,
ja sam sada 12. tjedan i to noćno dizanje za odlazak na wc se napokon prorijedilo, ali do prije koja 2 tjedna bilo je jaako često, i po nekoliko puta, tako da sam imala osjećaj kao sam probdjela pola noći
Drage moje, vi koje ste 9 ili 10 tjedan, da li se dizete po noci na pisanje? 😃
Ja znam ici 1 ili 2 put, ovu noc me probudilo oko pola 2, drugi puta oko 5, ali nije bilo prestrasno pa sam otrpila i natrag zaspala 😂.
Više sam se dizala tamo u 5. i 6. tjednu, onda se to nekako smanjilo. Sada možda jednom tjedno me probudi oko 4 i po da moram piškiti, ali tako bude ako se ne popiškim neposredno prije spavanja.
Ja se dignem 1ili 2 put, nikad nisam isla cesce, tako je bilo 5 i 6 tjedan i sad natrag u 9-om 😃
Nikkas osobno imam jako dobra iskustva s pulskim rodilistem (2013/2016/2019.god), a koliko vidim po komentarima i u zadnje vrijeme same pohvale za osoblje i bolnicu. Javite se udruzi Primalja i Obitelj, odrzavaju tecajeve pripreme za porod, to su ujedno i primalje koje rade u bolnici tako da ako imate srece i na porodu ce vam biti jedna od njih.
.
Ja sam na porodima imala svu slobodu kretanja, namjestanja u polozaj koji mi odgovara, nista mi nije nametano, a za sve intervencije su mi prvo objansili i trazili moj pristanak.
.
Prosle godine kada sam na zalost imala prijevremeni porod susrela sam se s tolikim suosjecanjema i toplinom tih zena koje tamo rade. Kada sam rodila bebicu koja spava plakali su svi redom od primalja do doktorice koja je bila nazocna.
Pulska bolnica je vrh!
Kada sam pročitala ovo beba koja spava i ja sam počela plakati 😔😔😔😔😔
U kojem tjednu ti se to desilo? Bas mi je zao ❤️
.
.
Pulska bolnica je vrh!
Ajme toliko sam se sad naježila!
Baš mi je žao da si to morala proći
Sortiraj odgovore
Najstariji