Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    23. Rujan 2020. 12:11

Sayuri, meni ti je tako bilo u prvoj trudnoci. Pa to ti nista nije cudno, jedino je bitno da nemas u buducnosti puno veca zaostajanja od tog (ok je koji dan, ali ne sada da na iducem pregledu bude 15 dana manja).
    Eno moje cure trci i penje se svuda. Rodjena je tjedan dana kasnije (znaci ocito je cekala termin).
    Tako da ne brini :)
    Ja sam isto danas s pregleda, sve super.
    Cestitam i svim drugim curama na dobrim pregledima.0

Bubica1
    23. Rujan 2020. 12:19

Pozdrav svim budućim mamicama!  I ja bih vam se pridružila, usput sam i na temi Trudnoća nakon MPO. Sad sam u 16tj., 15+1 kao što piše u potpisu. Trudnoću sam ostvarila MPO-om, bila sam jedna od sretnica kojoj je uspjelo od prve.  Zasad potpuno uredna trudnoća, nisam imala nikakvih problema. Koristila sam utrogestane do 12tt, što je uobičajeno kod nas koje začnemo umjetnim putem. Što se simptoma tiče, nisam imala ni mučnina, zapravo se od početka trudnoće osjećam super. Bilo je nekih manjih simptoma tipa osjetljive grudi, povremena probadanja i bockanja, ali to je uglavnom to. Obavili smo i Nifty koji je pokazao da je za sve nizak rizik i da čekamo curicu.  Termin mi je 16.03.21.
    Zadnji put sam bila na pregledu 07.09., a idući je 07.10. Ne znam kako je vama, ali meni je period između pregleda katastrofalno duuuuug, nikako dočekati. Razmišljala sam da između tih redovnih pregleda kod socijalnog gin, idem i privatno jer mi je užas da punih mjesec dana ne vidim svoju curicu. E sad, htjela sam vas pitati, da li je ultrazvuk štetan za bebu, tj. ako se prečesto ide, npr. svaka dva tjedna, da li to može štetiti bebici? Malo sam proučavala na netu, negdje piše da, negdje ne. Pa ako koja od vas cura zna malo više o tome...
    Čestitam svim budućim mamicama i želim svima lijepu i urednu trudnoću! 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ines
    23. Rujan 2020. 12:52

Zene moje evo i mene napokon, kad nemam bas nista posebno za prijaviti onda ne znam ni sta bih pisala. U svakom slucaju moja je bas aktivna svakim danom sve vise a i trbuh se bas vidi, nema sanse vise da netko ne primjeti iako sam ja uvijek nosim usko pa se i istice vise, nikad nisam bila tip za siroke stvari. 
    Mateja91 - cestitam ti na diplomi i neka je sa srecom u buducnosti 💪👏🍾
    Girl1234 - ajmee kako se bebica lijepo vidi, preslatkoo 😁🥰
    Bubica1 - cestitke i dobro nam dosla, samo neka ostane tako uredna trudnoca do samog kraja 🤞🙏  

Nea 💗

SAYURI
    23. Rujan 2020. 13:02

Hvala vam cure🥰🥰
    Odlucila sam ds necu cekati 15 dana do sljedeceg pregleda, otici cu privatno kod drugog ginica u ponedjeljak cisto da cujem jos jedno misljenje, i da vidimo velicinu ploda. Ovaj ima puno bolji UZV pa se nadam boljim vijestima, da se barem ovaj hematom povlaci :(

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Emmie
    23. Rujan 2020. 16:49

Girl1234 preslatka bebica i super slika 😊🥰
    Sayuri i Ninnach sretno vam na pregledima 🙂🌸

Lala 🌷
    23. Rujan 2020. 17:16

Da li su vam bili povišeni ALT i AST u trudnoci i fibrinogen ali je sve blago povišeno, svejedno sam se užasno prepala 

ruza11
    23. Rujan 2020. 18:01

Hej curee vidim da smo sve manje aktivni,,ali kao sto kaze ines kad nemam sta prijavit ne znam sta bih pisala 😃 sretno curama na pregledu sutra..
    Sayuri  nema veze sto je bebica manjaa...ne brini..moja je bila manja za puna 2 tj ali kasnije je bila i veca nego sto je trebala biti...moja gin je rekla da toleriraju trudnocu manju za 2 tj jer pitanje je i ovulacije 😊 tako da nemoj briniti bitno je da srceko kucaa 😁

Bubica1
    23. Rujan 2020. 19:01

Ines, hvala na dobrodošlici 😊❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ruska1986
    23. Rujan 2020. 19:21

Da se i ja prikljucim, i ja sam nakon MPOa 10+3 🙂 U pocetku mucnine uzas, a sada zgaravica... Jos imam i E.Coli pa moram piti i Klavocin a on mi uzasno pada na zeludac. Ima neko nekakav savjet kako bi se ta zgaravica mogla ublazit? I pitanje: je li ok da se sad muka smanjila tj.da mi nije vise bas toliko mucno? Brine me to malo.. Bila sam na drugom UVZu,sve super, srce kuca... 🙂 Slijedeci pregled mi je 08.10.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

bebolinka
    23. Rujan 2020. 19:42

Nove curke dobrodosleeee 🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.