Može li mi neko reći da li je normalno da u douglasu ima slobodne tekućine 🤔
Btw. cure, upravo mi je dr. javila da su dosli rezultati Nifty-a…sve je ok i dolazi nam treća curica
U kojem tjednu si isla na nifty? Meni su u breyeru rekli da pricekam 11.tj.pa zato pitam.
I za koliko dana dodju rezultati?
Hej...ja sam ti bila 10+6 (ne piše mi u potpisu natočnije jer ti je meni ciklus od zadnje trudnoće ravno 23, ovulacija mi bude već 6-7 dan ciklusa)...može se od 10-og tjedna pa nadalje...prije toga sam obavila detaljni UZV na kojem se sve super vidjelo, po UZV je bebica još veća...11+2...(fetalna frakcija DNA treba biti veća od 4% za Nifty, naravno što veća to točniji rezultati, meni je bila 12,43%), test sam radila u srijedu kod dokice, oni su slali u Breyer i nalazi su bili u ponedjeljak...
Cure bila sam danas na pregledu i nuhalni nabor je 0.8 mm. Sve je ok. Na nifty cu ovaj tjedan. Sad mi je lakse!
Cure imam jedno pitanje, počela sam zadnjih dana dosta šetati po 6 km cca. I jučer mi je beba bila bas nisko, osjetim je jer mi je tvrdo i pritišće mi mjehur, i sad nez jel trebam mirovati jer i danas mi je evo skroz dolje lijevo? Da li je to opasno? Mame koje već imaju djecu pomoziteeeee ❤️
Meni je s prvom curom isto tako negdje na pola trudnoće bilo i trk kod dokice...a mala stopalo gurnula skroz na mjehur i stisnula ga...bilo mi je koma par dana dok se nije odlučila pomaknuti i onda kao da ništa nije ni bilo...a 3 dana sam sjedila na wc-u jer sam imala feeling da moram piškiti, a ništa ne ide...gledala sam TV noću s wc-a...nisam mogla ni hodati...
Cure bila sam danas na pregledu i nuhalni nabor je 0.8 mm. Sve je ok. Na nifty cu ovaj tjedan. Sad mi je lakse!
Super, vjerujem da će sve biti ok. Opet još jedno iskustvo koje dokazuje koliko je bitno imati dobrog doktora koji će voditi trudnoću i koliko mogu svojim postupcima loše djelovati na trudnice, koliko stresa prouzročiti.
Mnogo lijepa vijest :) Bas mi je drago da je sve u redu, i kao sto kazu cure, vazno je imati dobrog i pouzdanog doktora. Mozda najbolje da se sada drzis tog, koliko si samo stresa prozivjela, ni zamisliti ne mogu.
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja u toku sedmice idem vaditi ponovno nalaze krvi, urina i secera, i sljedece sedmice idem na pregled, kada budem znala tacan datum, dodati cu listu. Bas sam uzbudjena. a ovaj pregled je kljucan, jer sada pregleda sve organe, da li se pravilno razvilo, i sve ostalo. Pomalo me i trema hvata, obzirom da ja nisam isla raditi nikakve dodatne testove, i pored te treme i brige, nadam se pozitivnim vijestima :)
Obzirom da se jos nisam pocela debljati, nadam se da mi to nece uticati na bebu, tako sam barem procitala na internetu, mada jos ima fore do poroda, mogao bi se desiti nagli preokret
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Bok curke!
Avama super, jako mi je drago da je sve dobro ipak 👏🏻👏🏻
Ja se moram pohvaliti da sam jucer diplomirala konacno nakon 10 godina studiranja 🙈🙈
Zadnjih tjedan dva sam bas bila pod stresom zbog toga svega i konacno je gotovoo i sad se mogu opustiti do krajaa 😁😁
Meni se trbuscic vec dosta nazire, pretpostavljam da je to normalno obzirom na trecu trudnocu 😅
Kak je vama trbuh cure koje ste tu oko 10.og tjedna?
Draga, jaaako mi je drago, vidis da je sve u redu ❤️❤️❤️ rasplakala sam se sad, ah hormoni 😀
Bok curke!
Avama super, jako mi je drago da je sve dobro ipak 👏🏻👏🏻
Ja se moram pohvaliti da sam jucer diplomirala konacno nakon 10 godina studiranja 🙈🙈
Zadnjih tjedan dva sam bas bila pod stresom zbog toga svega i konacno je gotovoo i sad se mogu opustiti do krajaa 😁😁
Meni se trbuscic vec dosta nazire, pretpostavljam da je to normalno obzirom na trecu trudnocu 😅
Kak je vama trbuh cure koje ste tu oko 10.og tjedna?
Bravo...ja sam isto branila diplomski s prvom curom u 10. tjednu i isto nakon 9 godina studiranja:-)) možda smo isti fax, na mom to nije stranotako da znam koliki je stres, ali s druge strane sad si free za uživanje u trudnoći.
Ja sam dns 11+5 i isto mi se fino već nazire trbuh i osjećam maternicu kako se povećava...imam doslovno samo 1 hlače za posao u koje stanem
Sortiraj odgovore
Najstariji