Cureee hvala vam, ja sam jos izvan sebe i glava me boli valjda od stresa, ali sada moram polako. Ja sam danas 11 meni se jos bas i ne vidi,a i kiza mi je ista ili cak pola kg u minusu.
Neka nam trudnoce budu uredne i lagane da svi docekamo svoje bebice.
Moj slijedeci pregled je za 3 tjedna.
I cestitam na diplomiranju!!!
Cureee hvala vam, ja sam jos izvan sebe i glava me boli valjda od stresa, ali sada moram polako. Ja sam danas 11 meni se jos bas i ne vidi,a i kiza mi je ista ili cak pola kg u minusu.
Neka nam trudnoce budu uredne i lagane da svi docekamo svoje bebice.
Moj slijedeci pregled je za 3 tjedna.
I cestitam na diplomiranju!!!
*
Kilaza
Bok curke!
Avama super, jako mi je drago da je sve dobro ipak 👏🏻👏🏻
Ja se moram pohvaliti da sam jucer diplomirala konacno nakon 10 godina studiranja 🙈🙈
Zadnjih tjedan dva sam bas bila pod stresom zbog toga svega i konacno je gotovoo i sad se mogu opustiti do krajaa 😁😁
Meni se trbuscic vec dosta nazire, pretpostavljam da je to normalno obzirom na trecu trudnocu 😅
Kak je vama trbuh cure koje ste tu oko 10.og tjedna?
Čestitke Matejaaa :) Sada ide predah za tebe, i uživanje :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja sam isto na -2kg u kilaži, ali samo zato šta zbog šećera ne smijem jesti ništa šta volim:-((
A trbuh...valjda treća trudnoća pa to više sve rasklimano
Bok curke!
Ja se moram pohvaliti da sam jucer diplomirala konacno nakon 10 godina studiranja 🙈🙈
Zadnjih tjedan dva sam bas bila pod stresom zbog toga svega i konacno je gotovoo i sad se mogu opustiti do krajaa 😁😁
Meni se trbuscic vec dosta nazire, pretpostavljam da je to normalno obzirom na trecu trudnocu 😅
Bravo…ja sam isto branila diplomski s prvom curom u 10. tjednu i isto nakon 9 godina studiranja:-)) možda smo isti fax, na mom to nije stranotako da znam koliki je stres, ali s druge strane sad si free za uživanje u trudnoći.
Ja sam dns 11+5 i isto mi se fino već nazire trbuh i osjećam maternicu kako se povećava…imam doslovno samo 1 hlače za posao u koje stanem
Elsa fakat smo iste što se tiče hlača, još ništa od odjeće nisam kupila, tako da nosim jedne hlače, nadam se do vikenda samo :) Planiram si kupiti sada barem još jedne, jer nisam sigurna da li će mi ubrzo trebati veće, ali barem da promijenim, jer me ove fino stežu, i jedva dočekam stići doma da obučem pidžamu. Tada sam najsretnija
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Zene
Evo mene sa ne bas sjajnog pregleda...ako neka ima iskustvo da napise a i misljenja su dobrodosla..
Danas sam tacno 7 tjedana, imali smo hematom na prvom pregledu, nazalost povecao se, strogo mirovanje i Duphaston 2x1. Ali nam je bebica manja za 6 dana, po M sam 7 tjedana a po UZV 6+1 :( Bas sam zabrinuta.... srce kuca i culi smo ga ... ima li neko da je zavrsilo dobro?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri nemam ništa pametno reći, nisam imala takvo iskustvo. Možda netko drugi može pomoći.
Avama...ma bravo za tebe i bebicu. Predivna vijest!💗💗💗💗
Mateja91 čestitam ti od srca! Koji uspjeh!⚘⚘⚘
Zene
Evo mene sa ne bas sjajnog pregleda…ako neka ima iskustvo da napise a i misljenja su dobrodosla..
Danas sam tacno 7 tjedana, imali smo hematom na prvom pregledu, nazalost povecao se, strogo mirovanje i Duphaston 2x1. Ali nam je bebica manja za 6 dana, po M sam 7 tjedana a po UZV 6+1 :( Bas sam zabrinuta…. srce kuca i culi smo ga … ima li neko da je zavrsilo dobro?
Hej, meni je bebica manja, na prvom pravom pregledu je bila manja za 6 dana, a na zadnjem sa 13 tjedana za 5 dana. Inace imam redovne cikluse, ovulacija bude ugl 14,15 dan, al eto bas taj dobitni ciklus je bila kasnije nego inace. Mene su dokt uvjerili da to sto je bebica manja nista ne mora znaciti, bitno je da se onda dalje dobro razvija, cak stigne to i nadoknaditi. Nemoj se brinuti oko toga. Ali za hematom nisam prava osoba za savjetovati, iako ima tu dosta cura i isto je sve ok koliko sam polovila ☺️
Bok curke!
Cestitam, bome svaka cast, ja se ne mogu skonc za posao, a kamoli da moram sada nesto opet vezano za faks radit 😀
Miki94 hvala ti na podršci🥰🥰
Kako ublazavate mučnine? Ne znam kako si pomoći...bar malo
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji