Elsa, cestitam na dobrom nalazu i na djevojcici 😊 Bas divno, sada vas je 4 ukupno, preovladavate doma 😀😀
.
Ruza11, ja obicno kazem da sam u petom mjesecu, kad izadjem iz njega, reci cu u sestom. Da se ne mucim i ne racunam da li je trecina ili polovina mjeseca 😁😁

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Pardon, Ruzica.
Uvijek se zbunim, kada ima i Ruza i Ruzica 😀

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure ,dobro jutro...evo i ja se pridružujemo temi ako može..još sam ove g bila u zimskim bebama i evo me sad u proljetnim. Teško mi je pala trudnoća, bas nas je šokirala...nismo planirali ,pazili smo maksimalno tj imali odnos za vrijeme menstr ono zadnje dane al eto,uhvatilo se. Sto je tu je. Iz koze ne mogu. Sutra imam prvi pregled pa ćemo vidjeti kako stvari stoje.
Netko je pitao za hematom. Najčešće se on sam absorbira,nema potrebe za panikom. Osim ako je kako velik ,recimo veći od ploda onda treba strogo mirovati. Očito nije ako dr nije tako naglasio.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica dobrodošla, imaj na umu da čivjek planira a netko gore odlučuje, vjerujem da će sve biti u redu❤️.
Cure, ne volim kukati, niti to ikada radim, ali meni se po stomaku stalno dešavaju neke senzacije, ne boli me ništa strašno ali kao neki pritisak stalno, pa valjda je to normalno beba je unutra. Neznam jesu crijeva, jeli beba, jesu li neke kontrakcije, strava. Jel se i drugima to dešava na dnevnoj bazi. Ljubim vas svih😘.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Dobro jutro svima, evo koji me ne znaju, nova sam tu i tek mi je u utorak prvi pregled... ali imam osjecaj kao da cu dobiti i imam nekakav bijeli iscjedak, je li to normalno?
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Cure imam jedno pitanje, počela sam zadnjih dana dosta šetati po 6 km cca. I jučer mi je beba bila bas nisko, osjetim je jer mi je tvrdo i pritišće mi mjehur, i sad nez jel trebam mirovati jer i danas mi je evo skroz dolje lijevo? Da li je to opasno? Mame koje već imaju djecu pomoziteeeee ❤️

Lunica, dobro nam dosla. Bas neki dan kada si nam se javila, gledala sam tvoj lolypie na kojem stoji da ti beba ima 7 mjeseci, rekoh ovo mora da je bilo slucajno obzirom da imas malu bebu :) Ali, nema to veze, najbitnije je da sve bude u najboljem redu, taman do sljedeceg poroda, bebac ce napuniti vise od godine dana, tako da ne sumnjam da ce ti biti lako, ali prezivjeti ces ti to hrabro :) Neka su ti zivi i zdravi samo :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure imam jedno pitanje, počela sam zadnjih dana dosta šetati po 6 km cca. I jučer mi je beba bila bas nisko, osjetim je jer mi je tvrdo i pritišće mi mjehur, i sad nez jel trebam mirovati jer i danas mi je evo skroz dolje lijevo? Da li je to opasno? Mame koje već imaju djecu pomoziteeeee ❤️
Možda ti je samo nespretno nasjela negdje, ne mora značiti da je cijela nisko, čudno mi je da u 17 TT osjetiš da ti tako pritišće, ipak je bebica još dosta mala...
Ja dosta hodam, čak i planinarim vrlo lagano a druga mi je trudnoća i ne osjetim nikakve probleme takvog tipa. Ne bih rekla da se trebaš brinuti...

Ne znam što bih ti rekla, dobro je kretati se i vjerojatno nije opasno, a možda i je jer je beba baš nisko..
Pretpostavljam da nemaš nikakvih bolova i da se ne forsiras u tempu hodanja..
Ipak možda da probaš malo umjerenije, npr svaki drugi-treci dan 2-3 km, ili svaki dan 1 km, ipak si u drugom stanju...?
Sve je to ipak nekako individualno i ovisi o tome kako se osjecas i koliko imas iskustva, ja sam se npr. u prvoj trudnoci bojala voziti bicikl da slucajno ne padnem na trbuh pa sam se bojala bojati kosu zbog kemikalija pa sam se bojala brzo hodati... Sada sve to radim, jedino što kupim boju za kosu bez amonijaka...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji