Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    22. Rujan 2020. 16:06

Ja sam sutra na prvom pregledu pa ćemo vidjeti kako stvari stoje.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

bebolinka
    22. Rujan 2020. 19:57

Avama i Mateja cestitammmmmm 😍😍😍😍

Sunflower! 🌻
    22. Rujan 2020. 19:59

Hvala 🎉🎉
    Bebanomoje vjeruj da je bilo zanimljivo, mi nemamo na faksu klasicno samo obranu nego se uz obranu veze i jos jedan kao zavrsni ispit i bas treba uciti za to.. znaci svaku vecer kad bi klinci zaspali oko 9 ja na skripte, a prije toga od proljeca isto tako svaku vecer na pisanje diplomskog. Muka mi vise bila, doslo mi da odustanem sto puta haha 🤣 Al eto dobro je zavrsilo 😅😅
    Sayuri, ja isto nemam iskustva s hematomima ali mislim da ovo sto je bebica manja nije neki problem dok se ona razvija kako treba,  nadam se da ce sve biti u redu 🙏🏻🙏🏻

bebolinka
    22. Rujan 2020. 20:00

SAYURI

Zene
    Evo mene sa ne bas sjajnog pregleda…ako neka ima iskustvo da napise a i misljenja su dobrodosla..
    Danas sam tacno 7 tjedana, imali smo hematom na prvom pregledu, nazalost povecao se, strogo mirovanje i Duphaston 2x1. Ali nam je bebica manja za 6 dana, po M sam 7 tjedana a po UZV 6+1 :( Bas sam zabrinuta…. srce kuca i culi smo ga … ima li neko da je zavrsilo dobro?

Sto se bebe tiče se ne trebaš brinuti i meni je bila manja tjedan dana, a šta se tiče hematoma samo miruj i otići će on. Ja sam isto imala i pila Duphaston 3x1 i nestao jeee 😊

SAYURI
    22. Rujan 2020. 22:25

Hvala vam zene...bas sam se zabrinula...ali mislim si ako srce kuca valjda je sve na dobrom putu🙏🙏

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Miki94
    22. Rujan 2020. 22:27

Sayuri, bez brige, to nije nista neobicno, beba ce se normalno razvijati, samo je stvar u ovulaciji nista vise. :)
    Cure koje idete sutra na preglede, sretno vam 😊😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    22. Rujan 2020. 22:34

Cure, ja sam bila danas na pregledu. Bebica mi je radila gimnastiku 😂 stalno micala noge gore, dole.. Bila je zivahna, grlila je pupčanu vrpcuu
    Prekrasno je bilo vidjet
    Sve se lijepo razvija, nogice, rukice, cak je i mahala rukama 🤭 vidila sam i uho, gornja, donja celjust, zeludac.. Svee.. Srčekoo kuca 😍 imam čak i snimke, uploadat ću vam jednu slikicu
    Danas smo točno 10+5 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    22. Rujan 2020. 22:35

https://ibb.co/Bf9f1g6

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Miki94
    23. Rujan 2020. 09:23

Girl1234

https://ibb.co/Bf9f1g6

Super za dobar pregled 😊😊 Slicica predivna, bas je dobar prikaz, kod mene to bude malo mutnije, a ovo je extra 😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Ninnach
    23. Rujan 2020. 09:59

Pozdrav svima, evo samo da se kratko javim. Sutra je moj privatni pregled koji će nadam se proći dobro. Čestitam svima na pregledima koje ste bile, i koje idete ovih dana... Sretno! Slabo se javljam jer sam uvijek zauzeta i te#ko uhvatim vremena, ali pratim vas sve. 🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.