Ja sam sutra na prvom pregledu pa ćemo vidjeti kako stvari stoje.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hvala 🎉🎉
Bebanomoje vjeruj da je bilo zanimljivo, mi nemamo na faksu klasicno samo obranu nego se uz obranu veze i jos jedan kao zavrsni ispit i bas treba uciti za to.. znaci svaku vecer kad bi klinci zaspali oko 9 ja na skripte, a prije toga od proljeca isto tako svaku vecer na pisanje diplomskog. Muka mi vise bila, doslo mi da odustanem sto puta haha 🤣 Al eto dobro je zavrsilo 😅😅
Sayuri, ja isto nemam iskustva s hematomima ali mislim da ovo sto je bebica manja nije neki problem dok se ona razvija kako treba, nadam se da ce sve biti u redu 🙏🏻🙏🏻
Zene
Evo mene sa ne bas sjajnog pregleda…ako neka ima iskustvo da napise a i misljenja su dobrodosla..
Danas sam tacno 7 tjedana, imali smo hematom na prvom pregledu, nazalost povecao se, strogo mirovanje i Duphaston 2x1. Ali nam je bebica manja za 6 dana, po M sam 7 tjedana a po UZV 6+1 :( Bas sam zabrinuta…. srce kuca i culi smo ga … ima li neko da je zavrsilo dobro?
Sto se bebe tiče se ne trebaš brinuti i meni je bila manja tjedan dana, a šta se tiče hematoma samo miruj i otići će on. Ja sam isto imala i pila Duphaston 3x1 i nestao jeee 😊
Hvala vam zene...bas sam se zabrinula...ali mislim si ako srce kuca valjda je sve na dobrom putu🙏🙏
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri, bez brige, to nije nista neobicno, beba ce se normalno razvijati, samo je stvar u ovulaciji nista vise. :)
Cure koje idete sutra na preglede, sretno vam 😊😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure, ja sam bila danas na pregledu. Bebica mi je radila gimnastiku 😂 stalno micala noge gore, dole.. Bila je zivahna, grlila je pupčanu vrpcuu
Prekrasno je bilo vidjet
Sve se lijepo razvija, nogice, rukice, cak je i mahala rukama 🤭 vidila sam i uho, gornja, donja celjust, zeludac.. Svee.. Srčekoo kuca 😍 imam čak i snimke, uploadat ću vam jednu slikicu
Danas smo točno 10+5
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
https://ibb.co/Bf9f1g6
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
https://ibb.co/Bf9f1g6
Super za dobar pregled 😊😊 Slicica predivna, bas je dobar prikaz, kod mene to bude malo mutnije, a ovo je extra 😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Pozdrav svima, evo samo da se kratko javim. Sutra je moj privatni pregled koji će nadam se proći dobro. Čestitam svima na pregledima koje ste bile, i koje idete ovih dana... Sretno! Slabo se javljam jer sam uvijek zauzeta i te#ko uhvatim vremena, ali pratim vas sve. 🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji