Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doraa
    22. Rujan 2020. 09:35

Hvala cure na odgovorima 😊

Miki94
    22. Rujan 2020. 09:46

Lunica, dobro nam dosla. Bas neki dan kada si nam se javila, gledala sam tvoj lolypie na kojem stoji da ti beba ima 7 mjeseci, rekoh ovo mora da je bilo slucajno obzirom da imas malu bebu :) Ali, nema to veze, najbitnije je da sve bude u najboljem redu, taman do sljedeceg poroda, bebac ce napuniti vise od godine dana, tako da ne sumnjam da ce ti biti lako, ali prezivjeti ces ti to hrabro :) Neka su ti zivi i zdravi samo :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

MareiKate
    22. Rujan 2020. 10:04

bebolinka

Cure imam jedno pitanje, počela sam zadnjih dana dosta šetati po 6 km cca. I jučer mi je beba bila bas nisko, osjetim je jer mi je tvrdo i pritišće mi mjehur, i sad nez jel trebam mirovati jer i danas mi je evo skroz dolje lijevo? Da li je to opasno? Mame koje već imaju djecu pomoziteeeee ❤️

Možda ti je samo nespretno nasjela negdje, ne mora značiti da je cijela nisko, čudno mi je da u 17 TT osjetiš da ti tako pritišće, ipak je bebica još dosta mala...
    Ja dosta hodam, čak i planinarim vrlo lagano a druga mi je trudnoća i ne osjetim nikakve probleme takvog tipa. Ne bih rekla da se trebaš brinuti...

zabica
    22. Rujan 2020. 10:13

bebolinka

Cure imam jedno pitanje, počela sam zadnjih dana dosta šetati po 6 km cca. I jučer mi je beba bila bas nisko, osjetim je jer mi je tvrdo i pritišće mi mjehur, i sad nez jel trebam mirovati jer i danas mi je evo skroz dolje lijevo? Da li je to opasno? Mame koje već imaju djecu pomoziteeeee ❤️

Ne znam što bih ti rekla, dobro je kretati se i vjerojatno nije opasno, a možda i je jer je beba baš nisko.. 
    Pretpostavljam da nemaš nikakvih bolova i da se ne forsiras u tempu hodanja..
    Ipak možda da probaš malo umjerenije, npr svaki drugi-treci dan 2-3 km, ili svaki dan 1 km, ipak si u drugom stanju...?
    Sve je to ipak nekako individualno i ovisi o tome kako se osjecas i koliko imas iskustva, ja sam se npr. u prvoj trudnoci bojala voziti bicikl da slucajno ne padnem na trbuh pa sam se bojala bojati kosu zbog kemikalija pa sam se bojala brzo hodati... Sada sve to radim, jedino što kupim boju za kosu bez amonijaka...

22. Rujan 2020. 12:18

Bok.. Mozda nije vezano za temu ali ako mi mozete pomoc hvala❤️
    Posljednju menstruaciju sam imala 03.09.2020 i dan prije toga sp.odnos bez zastite menstruaciju san dobila normalno i danas 22.9 pojavilo mi se krvarenje neznam dal je menstruacija ili ne. Trebala je doci za 10 dana. Inace uvik mi je uredno u dan nikad ne kasni ni ne dode prije. Udebljala sam se 5 kg pospana san, iman bolne grudi, i ceste mucnine. Neznam sta da radin i kako dalje.. Neman nikakvih zdravstvenih problema i jel moguce da san trudna? 😳

Tincee2205
    22. Rujan 2020. 12:41

Nannakj1233

Posljednju menstruaciju sam imala 03.09.2020 i dan prije toga sp.odnos bez zastite menstruaciju san dobila normalno i danas 22.9 pojavilo mi se krvarenje neznam dal je menstruacija ili ne. Trebala je doci za 10 dana. Inace uvik mi je uredno u dan nikad ne kasni ni ne dode prije. Udebljala sam se 5 kg pospana san, iman bolne grudi, i ceste mucnine. Neznam sta da radin i kako dalje.. Neman nikakvih zdravstvenih problema i jel moguce da san trudna? 😳

Trebas napraviti test, ovako nitko ne moze to pogoditi.. ima mnogo drugih razloga koji mogu biti a i moguca je trudnoca, sve ovisi kad je doslo do oplodnje. Tako da moj savijet je da kupis testic, neki osjetljivi i ujutro na prvu mokracu napravis. Ako nije pozitivan a simptomi se nastave zovi svog gin, on ce te slati na pretrage. Tako ti je najsigurnije.

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

bebolinka
    22. Rujan 2020. 12:42

MareiKate

bebolinka

Možda ti je samo nespretno nasjela negdje, ne mora značiti da je cijela nisko, čudno mi je da u 17 TT osjetiš da ti tako pritišće, ipak je bebica još dosta mala…
    Ja dosta hodam, čak i planinarim vrlo lagano a druga mi je trudnoća i ne osjetim nikakve probleme takvog tipa. Ne bih rekla da se trebaš brinuti…

Daa bas je osjetim, i kad se kao digne tu je ispod pupka stalno ne višlje. Mrda stalno 

bebolinka
    22. Rujan 2020. 12:43

zabica

bebolinka

Ne znam što bih ti rekla, dobro je kretati se i vjerojatno nije opasno, a možda i je jer je beba baš nisko..
    Pretpostavljam da nemaš nikakvih bolova i da se ne forsiras u tempu hodanja..
    Ipak možda da probaš malo umjerenije, npr svaki drugi-treci dan 2-3 km, ili svaki dan 1 km, ipak si u drugom stanju…?
    Sve je to ipak nekako individualno i ovisi o tome kako se osjecas i koliko imas iskustva, ja sam se npr. u prvoj trudnoci bojala voziti bicikl da slucajno ne padnem na trbuh pa sam se bojala bojati kosu zbog kemikalija pa sam se bojala brzo hodati… Sada sve to radim, jedino što kupim boju za kosu bez amonijaka…

Hahahah daa probati ću smanjiti, dns ću odmoriti malo bas

• kiki989
    22. Rujan 2020. 12:45

kiki989

Dobro jutro svima, evo koji me ne znaju, nova sam tu i tek mi je u utorak prvi pregled… ali imam osjecaj kao da cu dobiti i imam nekakav bijeli iscjedak, je li to normalno?

Normalno je 😊 tako je i meni bilo, maternica se zadebljava i rasteže pa je zato osjecaj slican kao pred menstruaciju, a i iscjedak je normalan 😊

Hvala 🙏🏼 Smirila si me sad malo ☺️

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

22. Rujan 2020. 12:49

Tinceee2205

Nannakj1233

Trebas napraviti test, ovako nitko ne moze to pogoditi.. ima mnogo drugih razloga koji mogu biti a i moguca je trudnoca, sve ovisi kad je doslo do oplodnje. Tako da moj savijet je da kupis testic, neki osjetljivi i ujutro na prvu mokracu napravis. Ako nije pozitivan a simptomi se nastave zovi svog gin, on ce te slati na pretrage. Tako ti je najsigurnije.

Hvala na odgovoru🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.