Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    18. Rujan 2020. 22:49

Avama, molim za tebe🙏.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    18. Rujan 2020. 23:15

Avama mislimo na tebe i nadamo se najboljem. Vjerujem da nije lako dočekati slijedeći pregled, ali nadam se da će se taj pregled završiti za osmjehom na licu i velikim olakšanjem. 🌷

Miki94
    18. Rujan 2020. 23:18

Avama, takodjer ti se divim, jaka si zena i zasluzujes da te ova sada trudnoca usreci i da tvoja bebica bude dobro. Nadam se da ce sve biti u redu, razmisljaj o lijepim stvarima koliko god mozes, tvoja negativna energija ce itekako ostaviti odraz na tvoj organizam. Molimo za tebe, i nadamo se da ce u 12om tjednu, kada se i treba mjeriti, nuhalni nabor biti bas onakav kakav treba. 😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    18. Rujan 2020. 23:38

Avama.. Samo znaj da smo sve uz tebe ❤️

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Ninnach
    19. Rujan 2020. 05:27

bebolinka

Curke nisam vam javila jer sam zadnjih dana na 500 strana, ugl već par dana osjećam bebuuuuu 😬 i to bas dosta
    Jučer sam ful osjetila bas me tutnula u ruku jako garant se okrenula bila 😍

Jako lijepe vijesti... ❤️

• baMAMA
    19. Rujan 2020. 06:21

Cure koje ste na Utrogestanu, jeste li primijetile nekakav neobican zuckasto-smedji iscjedak? Nisam sigurna jeli to do Utrica ili se prazni jedan mali hematom koji je bio prisutan na proslom pregledu.

Emmie
    19. Rujan 2020. 06:47

avama

avama

Cure ja sam u soku, dosla s pregleda i bebica je kao 3cm, sve super ima rucice prstice, arce kuca, ali nuhalni nabor je 11.7 mm danas je 10 tjedana. Kao malo je povecan, ja sam uzasno osjecam i kao moram doci za tjedan dana. Pa cemo vidjeti, ako bude i dalje tako onda cu ici na biipsiju korionskih resica. Amniocenteza je kao prekasno.
    Onda sam zvala svog dr kod kojeg inace idem (na godisnjem je danas) pa mi je rekao da to nek zaboravim jer se to ne mjeri u 10tom tj.

Pise mi nn 0,18 cm

Avama, da li je nuhalni nabor kod bebe 11.7 mm ili 0.18 cm (1.8 mm)? 

• avama
    19. Rujan 2020. 08:16

Emmie

avama

avama

Cure ja sam u soku, dosla s pregleda i bebica je kao 3cm, sve super ima rucice prstice, arce kuca, ali nuhalni nabor je 11.7 mm danas je 10 tjedana. Kao malo je povecan, ja sam uzasno osjecam i kao moram doci za tjedan dana. Pa cemo vidjeti, ako bude i dalje tako onda cu ici na biipsiju korionskih resica. Amniocenteza je kao prekasno.
    Onda sam zvala svog dr kod kojeg inace idem (na godisnjem je danas) pa mi je rekao da to nek zaboravim jer se to ne mjeri u 10tom tj.

Pise mi nn 0,18 cm
    Avama, da li je nuhalni nabor kod bebe 11.7 mm ili 0.18 cm (1.8 mm)?

Na slicici pise 0.18 cm(pa ja mislim da je to 1.8mm). Na nalazu pise 1.8 ali ne pise ni mm ni cm. Uglavnom dr je rekla da je malo povecan. 

Hvala cure na lijepim rijecima! 

• ertzui
    19. Rujan 2020. 08:17

baMama ja stavljam utrice samo po noci ali nemam takav iscjedak. Meni ih je dala za odrzavanje trudnoce, zbog biokemijske. Tako da mozda je kod tebe takav zbog hematoma.

[/ url

zabica
    19. Rujan 2020. 08:33

Dobro jutro curke, kako ste danas?
     Pijem mlijeko umjesto kavice..
    Vidim da su neke vrlo rano ustale, svaka vam cast, ja subotom ipak malo duze-do 7.
    Avama-jako si hrabra i mozes ti to izdrzati, samo polako dan po dan i nadamo se tako do dobrih vijesti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI