Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    21. Rujan 2020. 11:26

Zene, meni je moj stomak prava misterija, ujutro bude dosta velik, a preko dana naraste kao da sam u 6tom mjesecu. A kada lezim ujutro na ledjima skroz je ravan i pod rukom osjetim samo tvrdi dio u visini od pupka pa na nize s tim da jedino primijetim da se podigao vise prema pupku, prije je bio jos nize. Jel i vama tako?
    Cak mi varira iz dana u dan, jedan dan se probudim sa stomakom, sljedeci dan je dosta manji. Dok preko dana uvijek naraste 😂
    Evo ovako izgleda jutros. Da napomenem da sam visoka oko 1.60, dakle sitne sam gradje.
    https://ibb.co/bHsx5Cx

Not that fensi, ekšli..

zabica
    21. Rujan 2020. 11:53

Fancy, ja danas recimo mogu zakopčati hlače, a prethodnih 10 dana nisam mogla, tako da i meni stalno ta neka napuhnutost varira-prehrana je tu uzrok cini mi se..

• Bebanomoje
    21. Rujan 2020. 12:05

Fancy, zato ja uvijek samo ujutro gledam da li se istice trbuscic 😁 do navecer mi stvarno izgleda ogromno, plus ja imam kila viska pa ni ujutro to nije cisti trudnicki trbuh, ali lakse se vidi.

Utjesile ste me sto se tice bolova u ledjima, brinulo me da to nije zbog mojeg viska kila. Inace imam problema sa kraljeznicom, al nisam ocekivala da ce tako rano poceti bolovi. Ali izdrzati cemo sve za nase bebice 🥰

• Elsa
    21. Rujan 2020. 12:20

Cure ja sam u prošlim trudnoćama otkrila prenatalnu yogu i tu je svim mojim bolovima bio kraj...u ovoj nažalost ne stignem ići uz posao i cure, a i nije mi vrijeme za vježbannje u dvoranama uz koronu, ali ima odličnih aplikacija s kojima možete od kuće raditi vježbice da vam se makne pritisak s kralježnice i meni osobno najgore trtice...

Miki94
    21. Rujan 2020. 12:20

Bebanomoje

Fancy, zato ja uvijek samo ujutro gledam da li se istice trbuscic 😁 do navecer mi stvarno izgleda ogromno, plus ja imam kila viska pa ni ujutro to nije cisti trudnicki trbuh, ali lakse se vidi.

Utjesile ste me sto se tice bolova u ledjima, brinulo me da to nije zbog mojeg viska kila. Inace imam problema sa kraljeznicom, al nisam ocekivala da ce tako rano poceti bolovi. Ali izdrzati cemo sve za nase bebice 🥰

I ja takodjer imam viska kg, tako da se primjeti da tu ima trbuha dosta, ali drugacije se to vidi na mrsavijim curama, bas bude drugacije uobliceno, od samog pocetka. I ti bolovi nisu zbog viska kg, to znam, iako ih i ja imam Mada, ja se ne dam, i dalje se trudim da obavim sto vise posla, odmorim par minutica pa nastavim, bar sada dok to mogu. Vec kada stignem u 8mi ili 9ti mjesec, tada cemo vidjeti kako ce biti

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Ines
    21. Rujan 2020. 13:23

Drage moje vidim da su neke primjetile da nisam bas pisala ovih dana. Iskreno bio je kaos, sto sam pisala prije mj dana neke od vas vjerovatno se sjecaju kad sam pisala da je gorila svekrova kuca itd, i od petka muz sa ekipom rade na krovistu tamo po cijele dane su tamo, pa znate kako je de pice, de ovo de ono. Ali eto, zato me nije bilo. A i u sub mi je bio rodendan pa sam bila sa svojima i tako. Prolaze dane samo tako.  Sto se tice bolova u ledima, stalno je prisutan, ali ovisi kako koji dan nekad vise nekad manje. Medutim slazem se da je nama visokim curama/zenama to zadaje vise problema jer ih imam otkako sam izrasla u pubertetu, u sk na praksi me znalo uhvatit toliko jako da bi netko morao doci po mene i da se na kraju ispostavilo da imam isijas sa 15god ljudi moji i to bas zbog naglog rasta. Tako da da, patimo se i mi mrsavice. Mada meni odgovara samo tvrda podloga za spavanje, mekano ne dolazi u obzir. Znala sam dosta cesto spavati na podu bez icega ispod jer mi je to toliko pasalo za leda i dan danas kad mi bude tesko samo se izvalim na laminat i ispucam si sve zive koscice u tijelu. Kad je polozaj spavanja u pitanju ja bas i nemam s tim problema jer na trbuhu nikada u zivotu nisam voljela spavat. Uglavnom su to bocne strane i leda. Mada sam se ja bez problema priviknula na bocno spavanje sada jer mi na ledima bas ni ne pase, osjetim da me zateze u trbuhu kada sam dugo na ledima pa se vec automatski okrecem na bok. I da sto su cure komentirale najvaznije je umjerenost. Tipa ako 2 sata radis turbo tempo, 2 sata odmori, pa opet nesto napravi pa odmori..bar ja tako, ne sekiram se dal ce mi ves biti opran u 10 ujutro ili 5 popodne, dal cu usisat cim otvorim oci ili navecer, kad stignem tad napravim. Ne forsiram se za nista. Naravno zene koje vec imaju djecu bas ne mogu tako, ali eto mi kojima je ovo prva trudnoca samo lagano, ima vremena za sve. 
    Fancy - sto se trbuha tice vidis meni kad tako lezim na ledima se bas izbaci kvrga onako bas vidis gdje je bebica, imam sliku od nekidan pa cu stavit. I da sto dalje sve se podize sve vise prema gore. Mada ja sam sad u onom stadiju da je meni trbuh sve veci, ali ispocetka mi je bilo tako da mi je varirao tokom dana nista i onda se predvecer izbaci. 
    https://ibb.co/QmKBytG 

Nea 💗

Fancy
    21. Rujan 2020. 14:09

Ines

Fancy - sto se trbuha tice vidis meni kad tako lezim na ledima se bas izbaci kvrga onako bas vidis gdje je bebica, imam sliku od nekidan pa cu stavit. I da sto dalje sve se podize sve vise prema gore. Mada ja sam sad u onom stadiju da je meni trbuh sve veci, ali ispocetka mi je bilo tako da mi je varirao tokom dana nista i onda se predvecer izbaci.
    https://ibb.co/QmKBytG

Super ti je stomak🥰 a vidim da si 3 sedmice ispred mene, znaci da ubrzo ocekujem isto. Mene samo brine to sto je ravan kad lezim a kad ustanem stomacina i pol 😂 i to ustvari nije beba nego samo crijeva i nadutost vjerovatno 🤔
    Evo vam svjezija slika, prva od jutros, druga sad uslikana 😂
    https://ibb.co/6g0GhXM

Not that fensi, ekšli..

• avama
    21. Rujan 2020. 14:18

PinkFairydust

Bok cure, pitat cu i na ovoj temi…jel netko mozda podize Fragmine preko Sv Duha? Danas su mi rekli da mi je doslo odobrenje i da donesem uputnicu, ali naravno ne znaju kakvu uputnicu😳 Pretpostavljam da je D1 buduci da izdavanje ide preko trudnicke ambulante, al reko da provjerim

Da ja sam tamo isto dobila. Meni je mija dr gin gdje sam prijavljena dala d1 uputnicu za fragmin. Znaju dr kako to ide. Ikad idea po fragmin odi ranije, jer ja sam dosla oko podne i skoro me poslale da dodjem drugi dan, ali nisam se dala pa su mi s odjela donijele.

• ElmaM
    21. Rujan 2020. 14:35

Cure da li je normalno da u 9tj(skoro 10) imam onaj neugodan osjecaj dolje, kao da cu svaki cas dobiti, od jutros sam jedno 30 puta isla u wc provjeriti 🤦‍♀️🤦‍♀️

Fancy
    21. Rujan 2020. 14:50

ElmaM

Cure da li je normalno da u 9tj(skoro 10) imam onaj neugodan osjecaj dolje, kao da cu svaki cas dobiti, od jutros sam jedno 30 puta isla u wc provjeriti 🤦‍♀️🤦‍♀️

Sta podrazumijevas pod neugodnim osjecajem? Ako mislis na konstantne kao mens bolove, kod mene konkretno su predstavljali kontrakcije i to nije ok.

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.