Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    13. Rujan 2020. 16:02

Ninnach ideš na stranicu Imgbb i onda upload sliku koju želiš i izabereš za koliko sati želiš da se obriše i onda počekaš da se upload i dobiješ link koji kopiraš tamo i zalijepiš tu na forum. Barem ja tako radim. Slabo vidim slikicu ali vidim da se nadzire trudnički trbuščić. Super ti stoji 🤗🤗

• Ninnach
    13. Rujan 2020. 18:12

EmEn9

Ninnach ideš na stranicu Imgbb i onda upload sliku koju želiš i izabereš za koliko sati želiš da se obriše i onda počekaš da se upload i dobiješ link koji kopiraš tamo i zalijepiš tu na forum. Barem ja tako radim. Slabo vidim slikicu ali vidim da se nadzire trudnički trbuščić. Super ti stoji 🤗🤗

Hvalana info... Idem pokušat to srediti😊

• Ninnach
    13. Rujan 2020. 18:13

https://ibb.co/3YTvyWH

• Ninnach
    13. Rujan 2020. 18:13

Uspjeloooo, hvala EmEn9!! 

• Ninnach
    13. Rujan 2020. 18:38

Woooow! Koji lijepi trbuh 😀👏💕

Deleted user, hvala💞! Čovjek bi pomislio da sam već u 6.mjesecu, hehe😁....pitala sam svoju ginekologicu je li normalno da mi je trbuh već toliki pa je rekla da je druga trudnoća pa zato... 

• EmEn9
    13. Rujan 2020. 20:06

Ninnach

EmEn9

Hvalana info… Idem pokušat to srediti😊

Aaaaa super si, skoro je isti ko moj trbuh. Probam se slikat sutra da vidis ako stignem i ako se sjetim hehe

Fancy
    13. Rujan 2020. 20:56

https://ibb.co/DCrfXt3
    E dobro, evo i moje skembice, inace sam niska, oko 1.60m, a do prije 7 dana se nije ovako vidio osim navecer, sad je veci dio dana ovakav i nazire se vec kroz majicu 🥰

Not that fensi, ekšli..

Miki94
    13. Rujan 2020. 22:22

Dobro vece cure 😊 
    Nadam se da ste dobro danas, trbuscici su vam predivni🥰 I moj se pocinje nazirati i rasti, osjetim to najvise kada legnem🙃
    Ja jucer i danas cijeli dan aktivna, preuredjujemo sorat u kojem zivimo, tako da sam smorena haos. Danas mi rodjendan bio, a ja u tim obavezama, nisam ga ni proslavila kako treba, budem ga nadoknadila sljedeci vikend, kada ovu hrpu stvari razmjestim i sve pospremim😁😁 
    Torta  posebna za mene, a ja dosla u situaciju da ne mogu da ju jedem😆 Da mi se i to desi😀

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Jagodica125
    13. Rujan 2020. 22:49

Sretan ti rođendan, Miki!🥳🎂mene veceras citavo vrijeme dolje zateze kao da cu dobit. Nemam hvala Bogu nikakvog iscjedka, nikakva ostra bol, neko zatezanje. Nadam se da je sve u redu🙏👼za 12 dana tek zovemo za uvz😩 

Girl1234
    13. Rujan 2020. 23:58

Miki, sretan rođendan 😊😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.