Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    12. Rujan 2020. 14:46

Cure evo ja cekam utorak i pregled i malo me strah. Prosli put je bio spotani izmedju 7 i 12 tjedna. 
    Malo su mi se mucnie smanjile, ali sam stalno gladna. A da li prenatalni vitamini jos vise poticu apetit?
    Posto imam 38g i sad razmisljam koji prenatalni test raditi. Ne znam da li da uopce idem na kobinirani probir (zbog god. Bude los rezultat). 
    Mozda napravim panoramu. 

BAJOMA
    12. Rujan 2020. 14:52

Evo i mene da se malo javim .
    Novim curama čestitam  na plusevima i zelim im uredne i školske trudnoce1❤
    Sanjarka ljetnu bebicu ocekujemo kodtebe al ovdi u grupi.
    Ja sam jjos uvik nervozna i na momente placem , al malo me je smirio ultrazvuk koji je bio uredan.
    Za 3 tjedna cu na amio pa sto bude🙏🙏🙏

Sanjarka88
    12. Rujan 2020. 14:57

zrnodrece

Novim curama čestitam na plusevima i zelim im uredne i školske trudnoce1❤
    Ja sam jjos uvik nervozna i na momente placem , al malo me je smirio ultrazvuk koji je bio uredan.

Mislim na tebe stalno 🤗🤗🤗🤗🤗
    I molim se za zdravu maminu curu 🙏🙏🙏🙏🙏
    Ja zaista ne mislim radit testove sljedecu t, pa gle kako to moze biti uzasno stresno 😪😪 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

BAJOMA
    12. Rujan 2020. 15:06

Sanjarka88 🦋

zrnodrece

Novim curama čestitam na plusevima i zelim im uredne i školske trudnoce1❤

Mislim na tebe stalno 🤗🤗🤗🤗🤗
    I molim se za zdravu maminu curu 🙏🙏🙏🙏🙏
    Ja zaista ne mislim radit testove sljedecu t, pa gle kako to moze biti uzasno stresno 😪😪

Joj nepitaj . Bolje da nisam ni ja radila unistilo me ovo u ponedjeljak.🙏🙏🙏

Jagodica125
    12. Rujan 2020. 15:15

Bokić cure! Evo mi smo usred čišćenja stana. Dragi je danas slobodan, pa se latio posla, čak je sam od sebe neke stvarčice pobacao! Neka, neka, polako krećemo  ja sam danas ujutro imala tako neki čudan osijećaj dolje - kao da ću dobiti, pa neko zatezanje, tupa bol. I kako sam se ustala i odradila malo yoge tako je i prestalo. Inače, su mi mučnine popustile i dosta mi se apetit otvorio, a moram pazit jer mi je zadnji put med.sestra od ginća rekla da imam povišen šečer. Malo čudno pitanje, ali ... kakve su vam bradavice? meni su se dosta povećale i potamnile, ali sam od jučer-prekjučer primjetila da su svijetlije u samom centru, kao da imam neki prištić, bijeli (sorkač na opisu, cure!). Inače, primjetim da mi tajce postaju knap. Tam oko trbuha, baš se ureže u kožu. A tek sam 9+3

Korra
    12. Rujan 2020. 15:37

Hey cure 🥰
    Bajo drzi se, mislimo na tebe ❤
    Netko je pitao za senzacije u trbuhu...ja osjetim svakakve senzacije vise nisam sigurna sto je sto 😂 od cudnog pritiska ili zatezanja...do toga da mislim da morm svakih 5 min na wc...iako kad odem ne moram....al nije svaki dan tako 😊 cak me i koza na trbuhu nekad znala boliti na dodir 🙈
    Jagodice meni su isto bradavice potamnile i dio oko same bradavice kao da je postao nekako kvrgaviji, ne znam kako da opisem 😂 cudno zvuci 😄 
    I da, meni isto tajice pocinju lagano smetati, ali i sve ostalo sto imalo stisce u podrucju trbuha 😊 a trudnicke tajice su mi jos uvijek prevelike kod trbuha 😏 jos malo se moram strpiti 😁

• Ninnach
    12. Rujan 2020. 15:51

Meni je posteljica smještena sprijeda pa ne očekujem nažalost osjetiti nešto još neko vrijeme... Baš lijepo da vas ima koje već osjećate bebu. Inače moje bradavice se također povećale i potamnile, to je normalno. Još me i svrbe ponekad. Stavila bih sliku svog trbuha ali nemam pojma kako, možda ako skužim stavim... Pozdrav svima🍀🍀🍀

• EmEn9
    12. Rujan 2020. 18:26

ružica

EmEn9, osjećaš li kao stalno neki pritisak na crijeva i neko kao lagano grčenje, neznam opisati točno, kao da ćeš morati na wc.
    Joj cure, ja nikada nisam voljela paničariti, sad sam svašta iščitala, i ne znam što je normalno a što nije.
    Blaženo neznanje.

A tako nekako da , osjetim u biti kao neko guranje iznutra, neznam kako objasniti ponekad je ugodno a ponekad ne. Kao da mu smeta nešto pa gura jer želi preselit a meni to stvara nelagodu 😂😂😂😂 I npr kad dugo stojim ili hodam osjećam neki pritisak dole ali to je sve u biti normalno. To guranje bebe osjetim samo kada ležim na leđima. 🤗🤗🤗🤗

Jagodica125
    12. Rujan 2020. 21:54

Bas sam htjela prokomentirati kako sad danas finu tjesteninu vecerala, no upravo sam se je maloprije rijesila 🤢🤮 ja imam osijecaj kao da mi netko "betonira" trbuh. Kao da sve postaje tvrdo. Zateze me dolje. Idem spavat i zelim vam mirnu noc, cure 😘👼

• Ninnach
    13. Rujan 2020. 01:51

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.