Miki sretan rođendan, i mom mužu bio rođendan mi smo proslavili 🤗🤗 Ja sam prije uživala u tortama i kolačima a sad sam jedva pojela komad i to čisto da pojedem, uopće mi to više nije to. 🙂 Ne žalim se bolje da nemam želju za slatkim, čim me bude duže to držalo to bolje. Hehe

Sretan ti rođendan, Miki!🥳🎂mene veceras citavo vrijeme dolje zateze kao da cu dobit. Nemam hvala Bogu nikakvog iscjedka, nikakva ostra bol, neko zatezanje. Nadam se da je sve u redu🙏👼za 12 dana tek zovemo za uvz😩
To se grci maternica, meni je to znak da usporim. Uzmi si magnezij i malo prilegni dok ne prodje
Miki sretan rođendan, i mom mužu bio rođendan mi smo proslavili 🤗🤗 Ja sam prije uživala u tortama i kolačima a sad sam jedva pojela komad i to čisto da pojedem, uopće mi to više nije to. 🙂 Ne žalim se bolje da nemam želju za slatkim, čim me bude duže to držalo to bolje. Hehe
Hahhaa to za slatkise se slazem s tobom, koliko mi je zao vidjeti taj raj za oci, ipak mi je s druge strane drago sto bar sada ne navaljujem na njih :D Mada mislim da ce mozda doci i taj momenat kada ce mi se traziti slatko, znam za neka siskustva gdje su trudnice pred sam kraj trudnoce dobile veliki broj kilograma zbog potrebe za slatkisima. Meni se od samog pocetka trazi slana hrana, i nekako fino zapecena :D

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
I mene je sinoc pogotovo stomak bolio, nekakva neobjasnjiva bol, neki kazu "tupa" bol, tako da sada odmah trazim tabletu da popijem pa valjda me prodje. Vjerovatno sam pretjerala sa svim tim kucnim poslovima, preforsirala se, i sada sam ljuta na sebe sto se dovedem u tu situaciju da moram brinuti da li je sa bebom sve u redu, ali nadam se iskreno da jeste :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Curke ko ima dns pregled, znam da je bio još netko samnom na listi za 14.09 ?
Ja sam tako Uzbuđenaaaaa ajmeeee još se nadam da će možda vidjeti spollll🤞🏽🤞🏽🤞🏽🤞🏽🤞🏽🤞🏽

Mikiii sretan ti rođendan 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Hvalaaa
Sretno na pregledu danas, da sve prodje u najboljem redu, a vrlo je moguće da će se i spol vidjeti. Čekamo te s novostima

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sretno na pregledimaaa, javite sve

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Svim curama sretno na pregledima😍
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji