Moji su vec veliki pa ne nosam nikog i sve mi pomazu po kuci da ne teglim.
Ali da su manji, bila bih oprezna i izbjegavala bih to na sve moguce nacine, a mazila bih se s njima sjedecke ili lezecke..
Jutro djevojke👋
Tako i ja gledam, za svaki napor sam skuzila da me krene poboljevati, iskreno me strah tek sam saznala da sam trudna naci negdje 4,5tj sam i za svaku bol me strah, ono ko menstrualni bolovi ili ko da cu dobiti, ponekad me bas jako zna ostra bol ali na sekundu, hvala bogu pa nema krvi ..
Pokusaj se opustiti, to je sve normalno, pogotovo na samom pocetku trudnoce. Mene je znala probuditi ostra bol tijekom noci, a tijekom dana sam vas cesto imala grceve. To je sve dio procesa, gledaj na tu bol kao potvrdu da se beba dobro razvija i smjesta kako joj odgovara. 😊🙏
Baby P 03/21 💙
Jutro djevojke👋
Tako i ja gledam, za svaki napor sam skuzila da me krene poboljevati, iskreno me strah tek sam saznala da sam trudna naci negdje 4,5tj sam i za svaku bol me strah, ono ko menstrualni bolovi ili ko da cu dobiti, ponekad me bas jako zna ostra bol ali na sekundu, hvala bogu pa nema krvi ..
Pokusaj se opustiti, to je sve normalno, pogotovo na samom pocetku trudnoce. Mene je znala probuditi ostra bol tijekom noci, a tijekom dana sam vas cesto imala grceve. To je sve dio procesa, gledaj na tu bol kao potvrdu da se beba dobro razvija i smjesta kako joj odgovara. 😊🙏
Juj onda dobro, bas me strah toga svega.. ali ako je to dobro onda hvala bogu, samo da sve bude dobro i da bebica bude ziva i zdrava😁❤
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Cure, koje ste trudne 14 tjedana otprilike, osječate li neznam kako objasniti, kao neke senzacije u trbuhu, kao da se svi organi izmjestaju, je li to normalno??
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ima logike, ali moram pitati 🤗
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Cure, koje ste trudne 14 tjedana otprilike, osječate li neznam kako objasniti, kao neke senzacije u trbuhu, kao da se svi organi izmjestaju, je li to normalno??
Da, meni ista stvar neki osjećaj kao da mi seli i gura organe, pogotovo kad legnem na leđa bude i bolno da se moram okrenuti i ponekad stavim ruku na trbuh i osjetim kao da me gura polako ali nisu udarci jer je još rano nego baš lagano guranje. Samo kao da se javi da je tu.
EmEn9, osjećaš li kao stalno neki pritisak na crijeva i neko kao lagano grčenje, neznam opisati točno, kao da ćeš morati na wc.
Joj cure, ja nikada nisam voljela paničariti, sad sam svašta iščitala, i ne znam što je normalno a što nije.
Blaženo neznanje.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Drago mi je čitati ove lijepe pozitivne komentare 😊 i čestitke novim curama!! 😀💕
Mene ce ove mucnine dokrajcit, i danas cijeli dan, nis ne mogu jest 😕☹️ nadam se da ce to što prije zavrsiti da se mogu vratiti nekim normalnim danima…
Iva hug!
Prosla sam to u prosloj t, tako da tocno znam kako ti je. Mene je drzalo od 5tt do 12tt stalno a onda jos do 16tt povremeno. Nije to samo mucnina, meni se sve gadilo, nisam podnosila mirise nikakve, nisam mogla uc u trgovinu prehrane, mm je mora baciti dez koji je koristio, cim bi uska i kucu osjetila bi razno razne mirise koji su mi stvarali uzasnu mucninu
U svemu tome se ni malo nisam osjecala blaženo. Naprotiv bilo mi je sve skupa uzasno i osjecala sam se depresivno zbog svega toga. No proslo je, prezivila sam i koliko god bilo gadno znak da je to dobar znak u t i da je sve zapravo kako treba biti ( znam da ima žena koje nemaju uopce mucnine i da je t u najboljem redu). Zato sad u ovoj t iz dana u dan sam se nadala da ce mi krenut mucnine, molila se da mi zasmeta miris, da mi se zgadi duhan.... Nista se nije dogodilo, nazalost iz evidentni razloga.. Tako da glavu gore, izdrzat ces i zaboravit ces 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji